Let op: prijswijzigingen | Meer informatie Let op: prijswijzigingen | Meer informatie
Eigen borduur- en drukstudio
Al meer dan 7500 tevreden klanten
Ruime keuze in bedrijfskleding
Passend advies
0594 518 738

Het zusje van André Dokter

Naast Steakhouse André Dokter draagt ook de keukenbrigade van “het zusje” een aangenaam herkenbare collectie horeca kleding van MW Bedrijfskleding. Samen met Michel is er gekozen voor een frisse look, die perfect aansluit op de warme en gezellige huiselijke sfeer.

Klassiek wit in combinatie met stoer denim

Klassiek wit in combinatie met stoer denim

Net als bij de “grote broer” is er bij Het Zusje van André Dokter gekozen voor witte blouses van J. Harvest & Frost. De horeca blouses zijn kleurvast en makkelijk te onderhouden. Daarnaast is er gekozen voor stoere denim schorten en sloven van Chaud Devant. De combinatie van wit en denim past perfect bij de sfeer die je ervaart tijdens een avondje genieten van de heerlijke gerechten.

Bij het Zusje draait het vooral om lekker eten

Bij het Zusje draait het vooral om lekker eten

Zowel in de keuken als daarbuiten doen de horeca medewerkers er alles aan om er een unieke ervaring van te maken. Zo werken de chefs alleen met de mooiste producten en laten deze ook zo vers mogelijk aanleveren. De keukenbrigade gaat heel ver voor bijzondere smaakbeleving en probeert bijna dagelijks nieuwe bereidingen en combinaties uit. Alles voor de beste smaak!

Kwaliteit, gastvrijheid en gezelligheid als karaktereigenschap

Kwaliteit, gastvrijheid en gezelligheid als karaktereigenschap

Niet alleen onze keukenbrigade heeft een passie voor smaken en lekker eten. De bediening kan er ook wat van. Ze hebben kwaliteit, gastvrijheid en gezelligheid als karaktereigenschap en zetten altijd een stapje extra voor de gasten. Of je nu kiest voor wijn of bier, de bediening is dol op een goed glas wijn en kan er honderduit over vertellen.

© 2022 MW Bedrijfskleding
0
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren
Privacybeleid