Shop-in-shops met ruime keuze aan bedrijfskleding

Eigen borduur- en drukstudio

Grootste showroom van Nederland

Advies op maat

Passen bij jou op locatie

Je bent natuurlijk van harte welkom om bedrijfskleding of sportkleding te passen in onze showroom in Leek. Maar we komen net zo graag bij jou langs op locatie, op een tijdstip dat alle medewerkers aanwezig zijn. Met onze mobiele pasruimte. Wel zo gemakkelijk!
MW_Bedrijfskleding MW Passen op locatie

Bij jou op locatie, wel zo makkelijk!

Uiteraard ben je van harte welkom om in onze 1600m2 grote showroom jouw bedrijfskleding te komen passen. Lukt dit niet? Geen enkel probleem! Wij komen ook graag bij je op locatie langs om één of meerdere passessies te organiseren. Jouw medewerkers krijgen de mogelijkheid om de uitgekozen kledinglijn volledig te passen. De maten worden hierbij van alle medewerkers geregistreerd zodat zij altijd in goed passende kleding zullen lopen. Neem gerust een keer contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden.

MW Bedrijfskleding Esther Team

Stel jouw aangenaam herkenbare kledingpakket samen

Maak een afspraak bij MW Bedrijfskleding

Wij kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van bedrijfskleding. We leren jou graag kennen. Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Leek, maar we komen net zo graag bij jou langs op locatie.

MW Bedrijfskleding showroom promotioneel werkkleding bedrijfskleding

De voordelen van MW Bedrijfskleding

In onze showroom hebben we meer dan 12.000 producten tot onze beschikking om te laten zien, passen en voelen. Daarnaast zijn er deskundigen die je kunnen helpen. Het voordeel van onze showroom is dat wij ook onze druk- en borduurstudio in huis hebben. Hierdoor kunnen we snel schakelen en het afstemmen op de klant zijn of haar wens(en).

Een greep uit onze klanten: