Shop-in-shops met ruime keuze aan bedrijfskleding

Eigen borduur- en drukstudio

Grootste showroom van Nederland

Advies op maat

Mascot Workwear

De doordachte ontwerpen van Mascot Workwear zijn speciaal afgestemd en gericht op jouw werksituatie. De kleding is zo ontworpen dat er ruimte is voor al je bewegingen, maar tegelijkertijd sluit de kleding nauw aan op plaatsen waar jij ondersteuning nodig hebt.

Mascot workwear bedrijfskleding

De werkkleding van Mascot Workwear biedt ruimte voor gereedschap

Alle juiste zakken voor jouw werksituatie. Voldoende ruimte en slimme ergonomie zodat je niet gehinderd wordt in uw bewegingen, ook niet met 2 kilo gereedschap in je zakken. Je hebt altijd ruime keuze in maten en beenlengte. Dit betekent dat bijvoorbeeld de kniezakken bij knielende werkzaamheden altijd perfect op hun plaats blijven zitten.

Stel een complete outfit samen

Bekijk de collectie van Mascot Workwear in onze showroom. Stel een complete outfit van het uitgebreide assortiment samen. Diverse werkkleding voor de bouw, installatie, transport, logistiek en industrie.
Mascot workwear werkkleding
MW Bedrijfskleding Mascot Customized

MASCOT® CUSTOMIZED

Mascot Customized is gemaakt van gerecyclede materialen. Een duurzame keuze! 

  • Gerecycled polyamide – restmateriaal van de textielproductie 
  • Gerecycled polyester – hergebruikt kunststof 

En ook nog eens getest op lange levensduur! 

MW Bedrijfskleding Esther Team

Benieuwd of Mascot Workwear bij jou past?

Maak een afspraak bij MW Bedrijfskleding

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jou en je medewerkers? Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Leek, maar we komen net zo graag bij jou langs op locatie. De koffie staat hier klaar! 

Mascot workwear werkkleding

Duurzaamheid met Mascot Workwear

Bij MASCOT willen ze altijd kunnen garanderen dat klanten de best mogelijke producten krijgen. En bij ‘de beste producten’ denken we aan alle aspecten van het product. Het moeten niet alleen slijtvaste producten zijn die lang meegaan en daardoor onnodig gebruik van nieuwe hulpbronnen voorkomen. Het product moet ook worden geproduceerd door mensen die zich veilig en prettig voelen op hun werkplek.

Tested to work

Mascot Workwear wil dat de productie, dienstverlening en presentatie volledig TESTED TO WORK zijn. Achter deze slogan gaan twee hoofdprincipes: ten eerste, om dingen zorgvuldig en correct te doen op basis van een bewezen begrip en ten tweede om een sterke focus te hebben op hoe de oplossing relevant is en gemakkelijk toe te passen is op de doelgroep. Door vooraf alles te testen, creëer je producten die langer meegaan en dus beter voor je portemonnee zullen zijn. Ook het milieu zal hiervan profiteren, want als de kleding langer meegaat zal er minder vaak nieuwe kleding geproduceerd worden.
Mascot workwear werkkleding
Mascot bedrijfskleding

Veilig en zichtbaar in Mascot Workwear

MASCOT heeft een breed aanbod van veiligheidskleding waarmee je de hele werkdag lang veilig en zichtbaar blijft. Een groot aanbod aan hi-vis kleding in verschillende veiligheidsklasse, weersomstandigheden, certificeringen en kleur.
MW Bedrijfskleding Jesper Team

Bekijk alle bedrijfskleding in onze showroom

Maak een afspraak voor Mascot Workwear bij MW Bedrijfskleding

Wij kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van bedrijfskleding en werkkledij. We leren jou graag kennen. Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Leek, maar we komen net zo graag bij jou langs op locatie.
MW Bedrijfskleding Showroom Mascot werkkleding

Voordelen van MW Bedrijfskleding

In onze showroom hebben we tot onze beschikking om te laten zien, passen en voelen. Daarnaast zijn er deskundigen die je kunnen helpen. Het voordeel van onze showroom is dat wij ook onze druk- en borduurstudio in huis hebben. Hierdoor kunnen we snel schakelen en het afstemmen op de klant zijn of haar wens(en).

Mascot Workwear: De beste bedrijfskleding voor jouw werk

Als je op zoek bent naar bedrijfskleding die duurzaam, comfortabel en stijlvol is, dan is Mascot Workwear de juiste keuze voor jou. Mascot Workwear is een bekend merk dat zich heeft gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige werkkleding voor verschillende industrieën en sectoren.

We zullen je alles vertellen over de voordelen van Mascot Workwear bedrijfskleding en waarom dit merk de juiste keuze is voor jouw bedrijf. We zullen ook ingaan op de verschillende producten die Mascot Workwear biedt en waarom deze zo populair zijn onder professionals. Lees meer