Shop-in-shops met ruime keuze aan bedrijfskleding

Eigen borduur- en drukstudio

Grootste showroom van Nederland

Advies op maat

Custom-made bedrijfskleding

Ga voor uniek met custom-made bedrijfskleding! Maatwerk is onze specialiteit. Met jouw eigen kledinglijn straal je een bepaalde kwaliteit en professionaliteit uit. Sluit het aan bij de stijl van jouw bedrijf.

MW Bedrijfskleding Custom made Argo bedrijfskleding

Custom-made bedrijfskleding voor een unieke uitstraling

Je wilt eens iets anders met je bedrijfskleding. Iets unieks. Dat treft. Maatwerk is namelijk onze specialiteit. Ook wanneer je een merk, product of bedrijf extra wilt laten opvallen is custom-made bedrijfskleding een slimme keuze. Met jouw eigen kledinglijn straal je een bepaalde kwaliteit en professionaliteit uit. Wanneer je op zoek bent naar unieke bedrijfskleding die perfect aansluit bij de stijl van jouw bedrijf of organisatie is custom-made de ideale oplossing. Dankzij onze custom-made mogelijkheden kunnen wij een eigen kledinglijn ontwikkelen voor jouw medewerkers.

POCO bedrijfskleding: perfect voor horeca, retail en verswinkels

Dankzij het unieke concept van POCO kunnen wij voor de horeca en retailwinkels als slagers, bakkers en kapsalons custom-made bedrijfskleding ontwikkelen vanaf 3 stuks. Denk aan een prachtige horeca blouse, een modern schort of sloof of een comfortabele polo. Bij POCO kies je zelf het type stof, de pasvorm, de kleur, knopen, kragen en meer.

MW Bedrijfskleding showroom Poco horecakleding horeca
Wold & waard

Wat klanten over ons vertellen

Icoon-aanhalingsteken
“Zeer kundig geadviseerd en fantastisch meegedacht m.b.t. de modellen en kleuren van onze nieuwe bedrijfskleding door MW Bedrijfskleding. De service bleek ook nog eens meer dan geweldig. Dit heeft geresulteerd in prachtige bedrijfskleding!”
MW Bedrijfskleding showroom afspraak

Advies op maat

Door goed naar je te luisteren stellen wij een kledinglijn samen die geheel aansluit op uw huisstijl. Bij het samenstellen liggen de touwtjes geheel in jouw handen. Onze medewerkers zijn er om je te adviseren maar het uiteindelijke resultaat hangt volledig af van jouw wensen. Het mooie aan custom-made is, is dat alles mogelijk is. Bij het samenstellen van een lijn moeten we extra rekening houden met pasvorm, voorraad, een makkelijk bestelsysteem en een custom made ontwerp. Goed luisteren na de uitlevering doen we nog steeds. Want pas als bedrijfskleding gedragen wordt, ontdekken we wat echt werkt. En als dan blijkt dat iets nóg beter kan, regelen we dat meteen.

MW Bedrijfskleding Receptie Trieneke Dorien Team

Bekijk alle bedrijfskleding in onze 1600 m2 showroom

Maak een afspraak bij MW Bedrijfskleding

Wij kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van representatieve kleding. We leren jou graag kennen. Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Leek, maar we komen net zo graag bij jou langs op locatie.

MW Bedrijfskleding Showroom custom made bedrijfskleding werkkleding

De voordelen van MW Bedrijfskleding

In onze showroom hebben we meer dan 12.000 producten tot onze beschikking om te laten zien, passen en voelen. Daarnaast zijn er deskundigen die je kunnen helpen. Het voordeel van onze showroom is dat wij ook onze druk- en borduurstudio in huis hebben. Hierdoor kunnen we snel schakelen en het afstemmen op de klant zijn of haar wens(en).

Een greep uit onze klanten: