Shop-in-shops met ruime keuze aan bedrijfskleding

Eigen borduur- en drukstudio

Grootste showroom van Nederland

Advies op maat

Century wasstraat

Als nieuw! Meer kunnen we niet zeggen van onze Volkswagen Caddy na een bezoek aan de nieuwe moderne wasstraat van Century. Naast de auto ziet ook de wasstraat zelf én de nieuwe bedrijfskleding er hypermodern uit.

MW bedrijfskleding century wasstraat werkkleding bedrijfskleding

Waterafstotende werkkleding voor alle medewerkers

Er is gekozen voor een prachtige en waterafstotende blauwe softshell werkjas van Mascot. Naast het dragen van de softshell jas kunnen de medewerkers kiezen om een comfortabele en warme trui of polo van Santino te dragen. Als werkbroek is er gekozen voor een donkerblauwe werkbroek van Jobman. De waterdichte werkschoenen van Sixton Peak maken de collectie compleet.

Een hypermoderne en milieuvriendelijke autowasstraat

De 50 meter lange autowasstraat aan de Bornholmstraat in Groningen is een ware beleving. Na zes minuten durende wasbeurt rijdt de auto vlek- en streeploos de wasstraat uit, dankzij moderne was- en droogtechnieken. Bij het uitrijden van de wasstraat kan je gratis gebruik maken van de stofzuigerservice. Eén ding is zeker: de auto ziet er een bezoek weer als nieuw uit!

MW bedrijfskleding century wasstraat werkkleding bedrijfskleding
MW bedrijfskleding century wasstraat werkkleding bedrijfskleding

Century maakt mobiliteit slimmer en duurzaam sinds 1932

Met de dealerschappen van Audi, Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT, ŠKODA, CUPRA en Kalkhoff e-bikes in combinatie met een eigen hypermoderne wasstraat, bedrijfswagenombouw-, verhuur-, lease- en schadetak, is Century is Century gegroeid naar 400 gepassioneerde medewerkers en meerdere filialen verspreid over Groningen en Drenthe.

MW bedrijfskleding century wasstraat werkkleding bedrijfskleding
MW Bedrijfskleding Esther Team

Bekijk alle bedrijfskleding in onze showroom

Maak een afspraak bij MW Bedrijfskleding

Wij kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van bedrijfskleding en werkkledij. We leren jou graag kennen. Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Leek, maar we komen net zo graag bij jou langs op locatie.