Century Wasstraat

Als nieuw! Meer kunnen we niet zeggen van onze Volkswagen Caddy na een bezoek aan de nieuwe moderne wasstraat van Century. Naast de auto ziet ook de wasstraat zelf én de nieuwe bedrijfskleding er hypermodern uit.

Waterafstotende werkkleding voor alle medewerkers

Er is gekozen voor een prachtige en waterafstotende blauwe softshell werkjas van Mascot. Naast het dragen van de softshell jas kunnen de medewerkers kiezen om een comfortabele en warme trui of polo van Santino te dragen. Als werkbroek is er gekozen voor een donkerblauwe werkbroek van Jobman. De waterdichte werkschoenen van Sixton Peak maken de collectie compleet.

Een hypermoderne en milieuvriendelijke autowasstraat

De 50 meter lange autowasstraat aan de Bornholmstraat in Groningen is een ware beleving. Na zes minuten durende wasbeurt rijdt de auto vlek- en streeploos de wasstraat uit, dankzij moderne was- en droogtechnieken. Bij het uitrijden van de wasstraat kan je gratis gebruik maken van de stofzuigerservice. Eén ding is zeker: de auto ziet er een bezoek weer als nieuw uit!

Century maakt mobiliteit slimmer en duurzaam sinds 1932

Met de dealerschappen van Audi, Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT, ŠKODA, CUPRA en Kalkhoff e-bikes in combinatie met een eigen hypermoderne wasstraat, bedrijfswagenombouw-, verhuur-, lease- en schadetak, is Century is Century gegroeid naar 400 gepassioneerde medewerkers en meerdere filialen verspreid over Groningen en Drenthe.

Neem contact op

Vul onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen naar aanleiding van dit bericht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Melvin Oenema

Melvin Oenema

Melvin is inmiddels onderdeel van het meubilair en al begonnen aan zijn tweede decennium bij MW Bedrijfskleding. Melvin weet bijna alles op het gebied van bedrijfskleding en dan dreunt hij met gemak ook nog eens alle 250.000 productnummers op. Écht onvoorstelbaar..