Century wasstraat

Na een bezoek aan de moderne Century wasstraat in Groningen glanst onze bedrijfswagen weer alsof hij net uit de showroom komt. Maar het zijn niet alleen de auto's die er tiptop uitzien; de bedrijfskleding van de medewerkers stralen ook een hypermoderne flair uit.

Century wasstraat

Na een bezoek aan de moderne Century wasstraat in Groningen glanst onze bedrijfswagen weer alsof hij net uit de showroom komt. Maar het zijn niet alleen de auto’s die er tiptop uitzien; de bedrijfskleding van de medewerkers stralen ook een hypermoderne flair uit.

Functionele en stijlvolle werkkleding

Voor de medewerkers van Century Wasstraat heeft MW Bedrijfskleding waterafstotende blauwe softshell werkjassen van Mascot geselecteerd, ideaal voor de vochtige omstandigheden. Daarnaast kunnen de medewerkers kiezen uit comfortabele truien en polo’s van Santino en duurzame werkbroeken van Jobman. De outfit wordt compleet gemaakt met waterdichte werkschoenen van Sixton Peak, perfect voor langdurig en comfortabel werken.

Samenwerking

Bij MW Bedrijfskleding zijn we trots om samen te werken met Century, een leider in zowel mobiliteit als duurzaamheid. Ontdek hoe we ook jouw team kunnen uitrusten met bedrijfskleding die zowel functioneel als stijlvol is door onze pagina te bezoeken.

Voordelen MW