Shop-in-shops met ruime keuze aan bedrijfskleding

Eigen borduur- en drukstudio

Grootste showroom van Nederland

Advies op maat

Sixton Peak Werkschoenen

De veiligheidsschoenen van Sixton Peak staan voor veilig en comfortabel werken, zonder daarbij in te leveren op stijl. De collectie is toonaangevend en onderscheidend. Met diverse lijnen biedt de Italiaanse producent een overtuigende veiligheidsschoen voor werkzaamheden in elke branche.

Sixton Peak MW bedrijfskleding werkschoenen

Veiligheid & comfortabel werken met Sixton Peak

Sixton Peak staat voor design, harmonie, nauwkeurigheid, vakmanschap en kwaliteit. De schoenen voldoen aan veiligheid en comfort. Ze hebben altijd iets speciaal en daarbij wordt geen onderscheid gemaakt tussen klassieke of sportieve modellen die zowel mannen als vrouwen het beste bieden op het gebied van pasvorm en bescherming. Doordat de fabriek van Sixton Peak in Europa staat en er grote voorraden zijn, kunnen we snel leveren.

Veiligheidsschoenen die voldoen aan alle eisen en normen

Veiligheidsschoenen moeten in sommige gevallen voldoen aan enkele normeringen. Schoenen met S3 normering zijn voorzien zijn van een stalen, composite of aluminium veiligheidsneus. Deze schoenen bieden bescherming tegen vallende voorwerpen. Schoenen met S2 normering hebben ook een stalen, composite of alumium veiligheidsneus. Daarnaast hebben ze schokdempende hakken, een gesloten hiel en antistatische eigenschappen.
Sixton Peak MW bedrijfskleding werkschoenen
MW Bedrijfskleding Esther Team

Benieuwd of Sixton Peak veiligheidsschoenen wat voor jou is?

Maak een afspraak voor Sixton Peak bij MW Bedrijfskleding

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jou en je medewerkers? Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Leek, maar we komen net zo graag bij jou langs op locatie. De koffie staat hier klaar! 

Sixton Peak MW bedrijfskleding werkschoenen

Elektrostatische ontladingzolen voor optimaal comfort

ESD staat voor Electro Static Discharge ofwel elektrostatische ontlading. Door de ESD toepassing in het Sixton Peak veiligheidsschoeisel worden elektrostatische schokken voortdurend en effectief afgevoerd naar de grond. Door een toename in het gebruik van elektronisch apparatuur binnen diverse werkomgevingen, neemt de vraag naar ESD schoeisel toe. Hierbij wordt er altijd gezocht naar een optimale mix van absolute veiligheid, grip, stabiliteit, optimaal comfort, duurzame kwaliteit, hittebestendigheid en flexibiliteit.

Werkschoenen met OutDry technologie van Sixton Peak

Outdry is een technologie voor het waterbestendig maken van schoeisel. Dankzij een uniek lamineringsproces wordt het zeer fijne Outdry membraan gelijkmatig aangebracht tegen de binnenkant van het buitenmateriaal. Elk punt waar water in het schoeisel binnen zou kunnen dringen wordt perfect gedicht. Het grote voordeel van deze technologie, ten opzichte van het traditionele “sok-membraan”, is dat water nu niet binnen kan dringen tussen het buitenmateriaal en het membraan.
Sixton Peak MW bedrijfskleding werkschoenen
MW Bedrijfskleding Jesper Team

Bekijk alle werkschoenen in onze showroom

Maak een afspraak voor Sixton Peak bij MW Bedrijfskleding

Wij kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van bedrijfskleding en werkschoenen. We leren jou graag kennen. Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Leek, maar we komen net zo graag bij jou langs op locatie.

MW Bedrijfskleding veiligheidsschoenen sixton peak werkschoenen

Voordelen van MW Bedrijfskleding

In onze showroom hebben we tot onze beschikking om te laten zien, passen en voelen. Daarnaast zijn er deskundigen die je kunnen helpen. Het voordeel van onze showroom is dat wij ook onze druk- en borduurstudio in huis hebben. Hierdoor kunnen we snel schakelen en het afstemmen op de klant zijn of haar wens(en).