Sixton Peak

Italiaans vakmanschap voor elke werkvloer

Sixton Peak combineert stijl met veiligheid in hun hoogwaardige werkschoenen. Elk paar voldoet aan strikte veiligheidsnormen en beschermt tegen alledaagse risico’s, terwijl ze met hun aantrekkelijke design ook de show stelen.
Bekijk brochure

Innovatief droog met OutDry

Dankzij OutDry-technologie zijn Sixton Peak schoenen volledig waterdicht en drogen ze snel. Het membraan wordt direct aan de schoen gelamineerd, waardoor water geen kans krijgt en je voeten droog blijven, wat het weer ook is.

Waarom Sixton Peak bij MW Bedrijfskleding?

Bij MW Bedrijfskleding kiezen we voor Sixton Peak vanwege hun onderscheidende en moderne collectie werkschoenen. Geschikt voor zowel dames als heren, deze schoenen zijn perfect voor professionals in de bouw, industrie, transport en facilitaire diensten. Kies voor Sixton Peak en stap met vertrouwen en stijl je werkdag door.
Klantcase: Voorbeeld
“MW Bedrijfskleding sloot het beste aan bij onze wensen. We voelen ons betrokken bij de omgeving waarin wij werken. Bij onze huurders en woningzoekenden natuurlijk. Maar dat betekent ook dat als het kan, we het liefst samenwerken met bedrijven in de omgeving.”

Naam Achternaam – Functie Bedrijf

Voordelen MW