Shop-in-shops met ruime keuze aan bedrijfskleding

Eigen borduur- en drukstudio

Grootste showroom van Nederland

Advies op maat

Smilda

Beter een goede buur dan een verre vriend! Al vanaf de begindagen van MW Bedrijfskleding is Smilda & Zn één van onze vaste klanten en daar zijn wij erg blij mee. Dankzij de herkenbare rode kleur zijn de medewerkers altijd en overal aangenaam herkenbaar.

MW bedrijfskleding Smilda zn leek werkkleding promotionele kleding

Smilda & Zn. kiest voor Mascot Workwear

Al sinds jaar en dag dragen de 70 medewerkers van het transportbedrijf professionele werkkleding van Mascot Workwear. Zowel de chauffeurs als de distributiemedewerkers hebben keuze uit een herkenbaar rode polo. Daarnaast is er gekozen voor een donkerblauwe trui en werkjas. Ook dragen de logistieke medewerkers een zeer comfortabele werkbroek met stretch.

Een modern bedrijf met een rijke historie

Smilda & Zn. bestaat al sinds 1938 en begon als bodedienst voor vee en pakketten tussen Zevenhuizen en Groningen. Na meerdere verhuizingen vestigde het bedrijf zich in 2003 aan de Kapteynlaan in Leek. Ondanks de rijke historie is het een erg modern transportbedrijf met een prachtig wagenpark en ruim 70 medewerkers.

MW bedrijfskleding Smilda zn leek werkkleding promotionele kleding
MW bedrijfskleding Smilda zn leek werkkleding promotionele kleding

Specialist in transport en verhuizingen

Naast de transportafdeling heeft Smilda & Zn. sinds 2010 ook een verhuisdivisie. Sindsdien gaat het bedrijf door het leven gaat als Smilda & Zn. Verhuizingen BV. Dankzij deze uitbreiding kom je de vrachtwagens en medewerkers van het bedrijf uit Leek overal tegen. En altijd herkenbare aan knalrode bedrijfskleur!

MW bedrijfskleding Smilda zn leek werkkleding promotionele kleding
MW Bedrijfskleding Esther Team

Bekijk alle bedrijfskleding in onze showroom

Maak een afspraak bij MW Bedrijfskleding

Wij kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van bedrijfskleding en werkkledij. We leren jou graag kennen. Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Leek, maar we komen net zo graag bij jou langs op locatie.