Studio Anneloes @WORK

Stijlvolle bedrijfskleding met het ultieme draagcomfort van Travel kwaliteit. Ben je voor jouw team/ organisatie op zoek naar representatieve en comfortabele bedrijfskleding? Dan helpen wij je graag!
MW_bedrijfskleding_studio_anneloes_representatief_SA@WORK

Stijlvol en comfortabel

Wij mogen Studio Anneloes @WORK aan ons assortiment toevoegen. Stijlvolle bedrijfskleding met het ultieme draagcomfort van Travel kwaliteit. Stijlvol en comfortabel. En deze woorden beschrijven de vrouwen die de kleding van Studio Anneloes dragen. Vrouwen met een druk leven en die er goed uit willen zien. Studio Anneloes @WORK geeft hen precies dat: comfortabele mode. Gemakkelijk om te combineren en eenvoudig om mooi te houden.

Ademende stof, duurzaam en snel droog

De Travel Kwaliteit uit de beste fabriek van Italië is een ademende stof waardoor je niet gaat transpireren en ongestoord kunt werken. Fijn toch? Travel Kwaliteit blijft heel lang mooi en veroorzaakt in de gebruiksfase weinig milieuschade. Dit omdat je de kleding niet vaak hoeft te wassen, nooit in de droger hoeft te doen en minimaal te strijken. Dat bespaart jou een hoop energie, maar ook het milieu!  Door de unieke stofsamenstelling is het supersnel droog. Even uithangen en je kunt het meteen weer aan.

MW_bedrijfskleding_studio_anneloes_representatief_SA@WORK

Favoriete merk van Esther

Maak een afspraak bij MW Bedrijfskleding

Esther is fan van Studio Anneloes @WORK, jij ook? Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jou en je medewerkers? Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Leek, maar we komen net zo graag bij jou langs op locatie. De koffie staat hier klaar! 

MW_bedrijfskleding_studio_anneloes_representatief_SA@WORK

Voordelen

Ruim assortiment representatieve kleding in verschillende kleuren en maten

Representatieve bedrijfskleding moet niet alleen functioneel zijn, het moet ook lekker zitten, zorgen voor een professionele uitstraling en duurzaam zijn. De @Work collectie van Studio Anneloes bestaat uit een ruim assortiment van blazers, blouses en overhemden, tops, broeken en een rok. Daarnaast heeft de collectie een ruim pasbereik van XXS tot 3XL. De kleding is bijvoorbeeld geschikt voor een hotel, kapsalon, receptie, schoenenwinkel of beauty salon.
MW_bedrijfskleding_studio_anneloes_representatief_SA@WORK

Bekijk alle bedrijfskleding in onze showroom

Maak een afspraak bij MW Bedrijfskleding

Wij kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van bedrijfskleding en werkkledij. We leren jou graag kennen. Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Leek, maar we komen net zo graag bij jou langs op locatie.
MW_Bedrijfskleding_showroom_MW_studio_anneloes_at_work

Voordelen van MW Bedrijfskleding

In onze showroom hebben we tot onze beschikking om te laten zien, passen en voelen. Daarnaast zijn er deskundigen die je kunnen helpen. Het voordeel van onze showroom is dat wij ook onze druk- en borduurstudio in huis hebben. Hierdoor kunnen we snel schakelen en het afstemmen op de klant zijn of haar wens(en).