Studio Anneloes @Work

Elegante en functionele bedrijfskleding

Studio Anneloes staat al bekend om hun stijlvolle retail collecties, maar wist je dat ze ook een speciale lijn voor bedrijfskleding hebben? Perfect voor professionals in sectoren zoals horeca, gezondheidszorg en hospitality, biedt Studio Anneloes kleding die zowel representatief als comfortabel is. Hun collectie, gemaakt van de unieke Travel kwaliteit stof, zorgt voor ultiem draagcomfort en een verzorgde uitstraling, ideaal voor diverse beroepsgroepen.
Bekijk brochure

Duurzaamheid in elke vezel

Studio Anneloes zet zich in voor duurzaamheid. Hun travel kwaliteit stof is niet alleen duurzaam in gebruik maar ook milieuvriendelijk in onderhoud. De stof vereist minder vaak wassen, hoeft nooit in de droger en slechts minimaal gestreken te worden, wat zowel energie als het milieu spaart. Bovendien droogt het materiaal snel, waardoor het bijna direct weer draagbaar is.

De kleding van Studio Anneloes biedt meer dan comfort; het is extreem rekbaar, onderhoudsvriendelijk en duurzaam. De stoffen pillen niet, trekken geen haren aan, en drogen snel. Dit maakt ze ideaal voor drukke professionals die er op hun best uit willen zien zonder veel tijd aan kledingonderhoud te besteden.

Benieuwd naar wat Studio Anneloes voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact op met Stephanie bij MW Bedrijfskleding en ontdek de uitgebreide mogelijkheden van deze unieke bedrijfskledinglijn.

Klantcase: Voorbeeld
“MW Bedrijfskleding sloot het beste aan bij onze wensen. We voelen ons betrokken bij de omgeving waarin wij werken. Bij onze huurders en woningzoekenden natuurlijk. Maar dat betekent ook dat als het kan, we het liefst samenwerken met bedrijven in de omgeving.”

Naam Achternaam – Functie Bedrijf

Voordelen MW