Shop-in-shops met ruime keuze aan bedrijfskleding

Eigen borduur- en drukstudio

Grootste showroom van Nederland

Advies op maat

@WORK by Studio Anneloes

Studio Anneloes @WORK

Stijlvol en comfortabel van @WORK by Studio Anneloes

Stijlvolle bedrijfskleding met het ultieme draagcomfort van Travel kwaliteit van @WORK by Studio Anneloes. Ben je voor jouw team/ organisatie op zoek naar representatieve en comfortabele bedrijfskleding? Dan helpen wij je graag! Stijlvol en comfortabel. En deze woorden beschrijven de vrouwen die de kleding van Studio Anneloes dragen. Vrouwen met een druk leven en die er goed uit willen zien. SA@WORK geeft hen precies dat: comfortabele mode. Gemakkelijk om te combineren en eenvoudig om mooi te houden.

Ademende stof, duurzaam en snel droog

De Travel Kwaliteit uit de beste fabriek van Italië is een ademende stof waardoor je niet gaat transpireren en ongestoord kunt werken. Fijn toch? Travel Kwaliteit blijft heel lang mooi en veroorzaakt in de gebruiksfase weinig milieuschade. Dit omdat je de kleding niet vaak hoeft te wassen, nooit in de droger hoeft te doen en minimaal te strijken. Dat bespaart jou een hoop energie, maar ook het milieu!  Door de unieke stofsamenstelling is het supersnel droog. Even uithangen en je kunt het meteen weer aan.

Studio Anneloes @WORK
MW Bedrijfskleding Stephanie

Favoriete merk van Stephanie

Maak vrijblijvend een afspraak voor @WORK by Studio Anneloes bij MW Bedrijfskleding

Stephanie is fan van @WORK by Studio Anneloes, jij ook? Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jou en je medewerkers? Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Leek, maar we komen net zo graag bij jou langs op locatie. De koffie staat hier klaar! 

Assen blazer

Giethoorn blouse

Muiden

Muiden broek

Studio Anneloes @WORK

Voordelen @WORK by Studio Anneloes

Ruim assortiment representatieve kleding in verschillende kleuren en maten van @WORK by Studio Anneloes

Representatieve bedrijfskleding moet niet alleen functioneel zijn, het moet ook lekker zitten, zorgen voor een professionele uitstraling en duurzaam zijn. De @Work collectie by Studio Anneloes bestaat uit een ruim assortiment van blazers, blouses en overhemden, tops, broeken en een rok. Daarnaast heeft de collectie een ruim pasbereik van XXS tot 3XL. De kleding is bijvoorbeeld geschikt voor een hotel, kapsalon, receptie, schoenenwinkel of beauty salon.

SA@WORK
MW Bedrijfskleding Receptie Trieneke Dorien Team

Bekijk alle bedrijfskleding in onze showroom

Maak een afspraak voor @WORK by Studio Anneloes bij MW Bedrijfskleding

Wij kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van bedrijfskleding en werkkledij. We leren jou graag kennen. Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Leek, maar we komen net zo graag bij jou langs op locatie.
MW Bedrijfskleding Studio Anneloes @work representatieve bedrijfskleding werkkleding travelstof

Voordelen van MW Bedrijfskleding

In onze showroom hebben we tot onze beschikking om te laten zien, passen en voelen. Daarnaast zijn er deskundigen die je kunnen helpen. Het voordeel van onze showroom is dat wij ook onze druk- en borduurstudio in huis hebben. Hierdoor kunnen we snel schakelen en het afstemmen op de klant zijn of haar wens(en).

Studio Anneloes bedrijfskleding: stijlvol en comfortabel

Studio Anneloes is een bekend Nederlands modemerk dat sinds 2006 stijlvolle en comfortabele dameskleding produceert. Het merk staat bekend om haar hoogwaardige travel kwaliteit en uitstekende pasvorm, en heeft de afgelopen jaren ook haar intrede gedaan in de wereld van bedrijfskleding. In deze tekst lees je alles over de voordelen van Studio Anneloes bedrijfskleding, de verschillende mogelijkheden en waarom dit merk een goede keuze is voor jouw bedrijf. Lees meer

Studio Anneloes @WORK

Studio Anneloes @WORK - Brochure

Graag komen we in contact met onze klanten. Download gratis de brochure door je gegevens achter te laten.