Promotionele kleding

Op sommige momenten kan promotionele kleding een belangrijke bijdrage leveren aan het succes van jouw product of bedrijf. Denk aan het vermarkten van jouw merk of bedrijf, de introductie van een nieuw product of een personeelsuitje. En of je nou gaat voor drukken of borduren, je draagt altijd iets unieks. Uiteraard met eigen logo en geheel naar smaak en wens.
MW_Bedrijfskleding_showroom_MW_overview

Aangenaam herkenbaar in promotionele kleding

Promotionele kleding is een breed begrip en wordt op veel verschillende manieren ingezet. Het aanbod in promotiekleding is dan ook groot. Bij ons kun je onder andere terecht voor jassen, vesten, bodywarmers, blouses en overhemden. Ook voor polo’s, t-shirts en zelfs broeken ben je aan het juiste adres. De kledingartikelen zijn uiteraard leverbaar in alle soorten en maten. Van XS tot en met 4XL en van regular fit tot slim fit, met stretch of zonder stretch. Ook de keuze in kleuren in eindeloos, zodat het artikel perfect aansluit bij de uitstraling van jouw bedrijf, product of merk. Ga jij voor rood, zwart, blauw, groen, geel, paars, zwart of misschien toch wit?

Wat is promotionele bedrijfskleding?

Bij promotionele bedrijfskleding wordt meestal gedacht aan een t-shirt, polo, trui of blouse die wordt gedragen op evenementen. Denk bijvoorbeeld aan medewerkers van festivals, beurzen en sportevenementen. Maar ook een stoere en comfortabele (softshell)jas voor alle medewerkers tijdens en buiten werktijd valt onder promotionele kleding. Daarnaast dragen ook leden van een team, vereniging of stichting promotionele kleding. Dankzij onze promotionele topmerken bieden we de keuze uit ruim 230.000+ artikelen. Merken als Clique, Printer, Santino en James Harvest Sportswear zijn de specialist op het gebied van promowear.

MW_Bedrijfskleding_showroom_MW_Santino

Bekijk alle bedrijfskleding in onze 1600 m2 showroom

Maak een afspraak bij MW Bedrijfskleding

Wij kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van promotionele kleding. We leren jou graag kennen. Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Leek, maar we komen net zo graag bij jou langs op locatie.

MW_DINOLAND_Bedrijfskleding_Review

Wat klanten over ons vertellen

Icoon-aanhalingsteken

“Goed contact. Snel mooie, met een zeer specifieke wens personeelskleding nodig. Binnen 24 uur concrete voorstellen van Michel. Betrouwbare partij en levert op zoals besproken. Zeer tevreden!” 

DinoLand Zwolle

MW_bedrijfskleding_categorieen_blouses_overhemden

Blouses en overhemden

Bekijk alle bedrijfskleding in onze 1600 m2 showroom

Maak een afspraak bij MW Bedrijfskleding

Wij kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van promotionele kleding. We leren jou graag kennen. Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Leek, maar we komen net zo graag bij jou langs op locatie.

MW_Bedrijfskleding_Showroom_Clique

De voordelen van MW Bedrijfskleding

In onze showroom hebben we meer dan 12.000 producten tot onze beschikking om te laten zien, passen en voelen. Daarnaast zijn er deskundigen die je kunnen helpen. Het voordeel van onze showroom is dat wij ook onze druk- en borduurstudio in huis hebben. Hierdoor kunnen we snel schakelen en het afstemmen op de klant zijn of haar wens(en).

Brochures

MW_bedrijfskleding_printer_brochure

Printer

MW_bedrijfskleding_Download_Brochure_Printer_prime

Printer Prime

MW_Bedrijfskleding_Download_Brochure_santino

Santino

MW_Bedrijfskleding_Download_Brochure_cottover

Cottover

MW_bedrijfskleding_clique_brochure

Clique

MW_bedrijfskleding_download_Brochure_derby_of_sweden

Derby of Sweden

MW_bedrijfskleding_kingcap_brochure

Kingcap

MW_bedrijfskleding_toppoint_brochure

Toppoint