Shop-in-shops met ruime keuze aan bedrijfskleding

Eigen borduur- en drukstudio

Grootste showroom van Nederland

Advies op maat

Drie Gezusters Groningen

Het Groningse horecabegrip aan de Grote Markt vierde haar verjaardag met de lancering van de nieuwe huisstijl, een eigen speciaal bier én de nieuwe horeca bedrijfskleding. Dankzij het geweldige eindresultaat is Grand Café De Drie Gezusters klaar voor de toekomst.

MW bedrijfskleding drie gezusters groningen blouse maokraag horeca horecakleding

Strijkvriendelijke blouses met maokraag

De nieuwe huisstijl van Grand Café Drie Gezusters is fris en modern. De nieuwe collectie bedrijfskleding sluit daar volledig op aan en tilt de totale uitstraling van de Drie Gezusters naar een hoger niveau. We hebben onszelf weer overtroffen met een prachtige collectie met witte, strijkvriendelijke blouses en overhemden van POCO met hippe maokraag en zwarte accenten geadviseerd.

Stoere halsschorten en sloven

Daarnaast krijgen de barmedewerkers stoere zwarte canvas halsschorten om met leren nekbanden. De bedieningsmedewerkers worden uitgerust met een moderne sloof met eveneens leren banden. Voor de medewerkers van Sports Bar De Groote Griet en Café Hoppe is gekozen voor een antraciet denim blouse van Chaud Devant en een robuuste lichtgrijze sloof.

MW bedrijfskleding drie gezusters groningen blouse maokraag horeca horecakleding
MW bedrijfskleding drie gezusters groningen blouse maokraag horeca horecakleding

Karakteristiek interieur met een klassieke sfeer

Het karakteristieke interieur van Grand Café De Drie Gezusters heeft een klassieke sfeer. Doordat alle ruimtes in verbinding staan met Sports Bar De Groote Griet, Café Hoppe, De Drie Gezusters Upstairs en Hotel de Doelen, kan je er letterlijk bijna verdwalen en ontstaat een dynamische sfeer. Tijdens een bezoek aan de Hanzestad proef je de sfeer van Groningen nergens beter dan op het verwarmde terras.

De huiskamer van Groningen

De unieke horecazaken zijn een begrip in Groningen en ver daarbuiten met de Drie Gezusters als de huiskamer van de Groninger. Chef Jan Zeinstra en Jan Koenes bereiden typerende grand café gerechten met voor bij de borrel Gronings trots: de mini eierballen, een hard gekookt kwarteleitje in een kerrieragout met een krokant jasje. Heerlijk!

MW bedrijfskleding drie gezusters groningen blouse maokraag horeca horecakleding
MW Bedrijfskleding Esther Team

Bekijk alle bedrijfskleding in onze showroom

Maak een afspraak bij MW Bedrijfskleding

Wij kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van bedrijfskleding en werkkledij. We leren jou graag kennen. Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Leek, maar we komen net zo graag bij jou langs op locatie.