Shop-in-shops met ruime keuze aan bedrijfskleding

Eigen borduur- en drukstudio

Grootste showroom van Nederland

Advies op maat

Kleding Management Systeem

Ervaar het gemak van het digitale Kleding Management Systeem (KMS). Speciaal gemaakt voor het eenvoudig en snel bestellen van bedrijfskleding. Een gebruiksvriendelijke omgeving speciaal op maat gemaakt voor jou. 

MW_bedrijfskleding_kms_kleding_management_systeem_webshop_werkkleding

Volledige controle

Maak kosteloos gebruik van ons Kleding management systeem (KMS) en vergemakkelijk de uitgifte van jouw bedrijfskleding. Het KMS is enkel en alleen ontwikkeld om onze klanten het zo makkelijk mogelijk te maken en hen de beste service te bieden. Ons systeem geeft je organisatie de volledige controle over het bestel-, productie- en afleverproces. Het enige wat jij als bedrijf zijnde nog hoeft te doen is het aanleveren van het budget van je personeel!

Hoe werkt het?

Per vestiging kunnen een of meerdere personeelsleden worden aangesteld die bestellingen kunnen plaatsen voor medewerkers of voor de voorraad. Een werknemer die is aangesteld voor de inkoop heeft uiteraard alleen inzicht in zijn eigen filiaal. Het KMS is flexibel en kan dus altijd naar wens worden ingesteld.
MW Bedrijfskleding Esther Team

Vraag inloggegevens aan

Wij kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar wat ons Kleding Management Systeem voor jou en je bedrijf kan betekenen. Esther legt je graag alles uit over ons systeem. 

Kleding Management Systeem KMS

Liever per afdeling bestellen in plaats van filiaal?

Geen probleem, ook dit is mogelijk met ons kleding management systeem. Wij van MW Bedrijfskleding stellen dan speciale kledingpakketten voor je klaar gericht op uw afdeling.

Je medewerkers zelfstandig de bedrijfskleding laten aanschaffen?

Het is ook mogelijk om medewerkers zelf in te laten loggen en aan de hand van een persoonlijke budget de gewenste kleding of schoenen uit te laten zoeken. De beheerder beoordeelt de aanvraag en keurt deze goed of af. Na goedkeuring van de aanvraag wordt deze via KMS verstuurt naar ons.

Ben je benieuwd of dit systeem ook wat voor jou is? Maak dan snel een afspraak met één van onze adviseurs.

Kleding Management Systeem KMS
MW Bedrijfskleding Janny Team

Bekijk alle bedrijfskleding in onze 1600 m2 showroom

Maak een afspraak bij MW Bedrijfskleding

Wij kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van representatieve kleding. We leren jou graag kennen. Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Leek, maar we komen net zo graag bij jou langs op locatie.

MW Bedrijfskleding showroom promotioneel werkkleding bedrijfskleding

De voordelen van MW Bedrijfskleding

In onze showroom hebben we meer dan 12.000 producten tot onze beschikking om te laten zien, passen en voelen. Daarnaast zijn er deskundigen die je kunnen helpen. Het voordeel van onze showroom is dat wij ook onze druk- en borduurstudio in huis hebben. Hierdoor kunnen we snel schakelen en het afstemmen op de klant zijn of haar wens(en).

Een greep uit onze klanten: