Naadloze service

Advies en conceptontwikkeling

Bij MW Bedrijfskleding begrijpen we dat elke klant unieke behoeften heeft. Daarom werken we nauw met je samen om de perfecte set bedrijfskleding samen te stellen. Jouw wensen staan centraal en we bieden uitgebreid advies over het gebruik, onderhoud en de bestelhoeveelheden van de kleding. Beheer je de kleding voor een grote groep? Overweeg dan ons Kleding Management Systeem voor gestroomlijnde bestellingen en voorraadbeheer.

Support

Vragen of hulp nodig? Ons supportteam staat altijd voor je klaar. Bij MW Bedrijfskleding is uitmuntende service een prioriteit, dus we doen er alles aan om je optimaal te ondersteunen. Je kunt ons eenvoudig bereiken via telefoon op 0594 – 518 738, per e-mail op support@mwbedrijfskleding.nl of door het contactformulier  in te vullen op onze website. We reageren binnen twee werkdagen om je verder te helpen.

Passen op locatie

Kun je niet naar onze locatie in Leek komen? Geen zorgen, wij komen naar jou toe! We brengen de vooraf gekozen kledinglijn mee en jouw medewerkers kunnen alles ter plaatse passen. We registreren de maten van alle medewerkers om te zorgen dat de kleding altijd perfect past.

Extra gemak met het Kleding Management Systeem

Maak het jezelf gemakkelijk met onze online bestelservice. Ons Kleding Management Systeem biedt een overzichtelijke en efficiënte manier om de bedrijfskleding van jouw medewerkers te beheren. Alle essentiële gegevens zijn direct toegankelijk, zodat je snel en moeiteloos de gewenste producten kunt bestellen.

Voordelen MW