Shop-in-shops met ruime keuze aan bedrijfskleding

Eigen borduur- en drukstudio

Grootste showroom van Nederland

Advies op maat

Service

Advies en concept

We helpen je graag bij het samenstellen van een passende set bedrijfskleding. Your wish is our command. Maar we doen het wel echt samen met jou. We adviseren je ook graag over het gebruik en onderhoud van de aangeschafte bedrijfskleding, de aantallen per drager en het nabestellen van kleding. En heb je te maken met grotere groepen dragers? Dan is ons kleding managementsysteem (KMS) misschien wel wat voor jou!

Klantenservice

Heb je een vraag of kom je ergens niet uit? Ons support team staat voor je klaar. Bij MW Bedrijfskleding staat service hoog in het vaandel en dus doen wij er alles aan om jou zo goed mogelijk te helpen. Neem gemakkelijk contact op door te bellen naar 0594 – 518 738, stuur een mail naar klantenservice@mwbedrijfskleding.nl of vul het contact formulier in. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met jou op om je verder te helpen.

Passen op locatie

Lukt het niet om naar Leek te komen? Geen probleem! Wij komen graag bij jou langs. Wij nemen een vooraf besproken kledinglijn mee en jouw medewerkers krijgen de mogelijkheid om de uitgekozen kledinglijn volledig te passen. De maten worden hierbij van alle medewerkers geregistreerd zodat zij altijd in goed passende kleding zullen lopen.

Extra gemak met: Kleding Management Systeem

Bestel efficiënt met ons online bestelservice. Wij bieden een uniek en gemakkelijk systeem aan voor jouw bedrijf. In het KMS staan alle noodzakelijke gegevens van jouw medewerkers in één oogopslag geregistreerd. Je kunt hierdoor gemakkelijk en snel de gewenste producten bestellen.
MW Bedrijfskleding Receptie Trieneke Dorien Team

Bekijk alle bedrijfskleding in onze 1600m2 showroom

Maak een afspraak bij MW Bedrijfskleding

Wij kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van bedrijfskleding en werkkleding. We leren jou graag kennen. Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Leek, maar we komen net zo graag bij jou langs op locatie.

MW Bedrijfskleding showroom promotioneel werkkleding bedrijfskleding

Voordelen van MW Bedrijfskleding

In onze showroom hebben we tot onze beschikking om te laten zien, passen en voelen. Daarnaast zijn er deskundigen die je kunnen helpen. Het voordeel van onze showroom is dat wij ook onze druk- en borduurstudio in huis hebben. Hierdoor kunnen we snel schakelen en het afstemmen op de klant zijn of haar wens(en).

Een greep uit onze klanten: