Shop-in-shops met ruime keuze aan bedrijfskleding

Eigen borduur- en drukstudio

Grootste showroom van Nederland

Advies op maat

Bella Sardegna

Stap binnen in een stukje Italiaans paradijs- welkom bij Pizzeria Bella Sardegna in Roden! 🍕🇮🇹 De keuken van Bella Sardegna is doordrenkt met liefde voor authentieke smaken en verse ingrediënten. Elke maaltijd die Bella Sardegna serveert, vertelt een verhaal van de rijke culinaire tradities die Italië te bieden heeft. Van de meest delicate pastagerechten tot verrukkelijke pizza’s, elke hap neemt je mee op een reis naar de schilderachtige dorpjes en levendige markten van Italië.

Bij Bella Sardegna weten ze dat een heerlijke maaltijd niet alleen draait om het voedsel zelf, maar ook om de ervaring eromheen. Ze streven ernaar om hun gasten een onvergetelijke avond te bezorgen, waarbij ze zich even in het hart van Italië wanen. De warme en uitnodigende ambiance nodigt uit tot genieten, ontspannen en het delen van mooie momenten met vrienden en familie. Bella Sardegna is meer dan alleen een restaurant; het is een culinaire reis, een ode aan Italië, recht hier in het hart van Roden.

Bedrijfskleding Bella Sardegna

Bedrijfskleding als onderdeel van de identiteit en professionaliteit

Binnen het restaurant van Bella Sardegna is kleding niet zomaar een detail; het is een integraal onderdeel van de identiteit en professionaliteit. “We streven ernaar om onze medewerkers uit te rusten met kleding van hoge kwaliteit, die niet alleen dagelijks gedragen en gewassen kan worden, maar ook de veeleisende omgeving van ons bedrijf in de horecasector kan doorstaan.” 

Naast hoge kwaliteit is het van essentieel belang dat ze er niet alleen representatief uitzien, maar zich ook zelfverzekerd voelen in wat ze dragen. De kleding van Bella Sardegna weerspiegelt niet alleen hun restaurant, maar het draagt ook bij aan het creëren van een positieve indruk op de gasten. 

In het hart van het restaurant, de keuken, neemt Bella Sardegna veiligheid uiterst serieus. De keukenbrigade vertrouwt op hoogwaardige koksbuizen die speciaal zijn ontworpen om aan de strenge eisen van hun werk te voldoen. Deze buizen zijn niet alleen bestand tegen de hitte en stress van een drukke keuken, maar bieden ook bewegingsvrijheid en hygiëne, wat essentieel is voor het leveren van hoogwaardige gerechten aan de gasten van Bella Sardegna.

Kledingpakket van passende merken voor de horeca

Het kledingpakket voor de bediening bestaat uit een witte blouse en overhemd van J.Harvest & Frost met een groen geborduurd logo. Hierbij is een maatwerk Poco Cadiz sloof uitgezocht. Voor de keuken is er gekozen voor een blauwe koksbuis van Le Nouveau Chef gecombineerd  met een groene sloof met geborduurd logo

Bedrijfskleding Bella Sardegna
Bedrijfskleding Bella Sardegna

Samenhang en zelfvertrouwen voor de medewerkers

De respons van het personeel was ontzettend positief. De nette en professionele uitstraling van de witte blouses en overhemden heeft echt bijgedragen aan een positieve verandering voor iedereen. Het was duidelijk dat de nieuwe kleding een gevoel van samenhang en zelfvertrouwen teweegbracht bij de medewerkers van Bella Sardegna. Een frisse en stijlvolle uitstraling passend bij de huisstijl van Bella Sardegna! 

Kwaliteit, duurzaamheid, reputatie en een uitstekende service

Via collega ondernemers heeft Bella Sardegna de aanbeveling gekregen om bedrijfskleding aan te schaffen bij MW Bedrijfskleding. Naast deze aanbeveling koos Bella Sardegna voor MW Bedrijfskleding om verschillende redenen: 

Allereerst staat MW Bedrijfskleding bekend om de kwaliteit en duurzaamheid van hun kleding, wat betekent dat de kledingstukken jarenlang meegaan zonder te slijten. “Dat is belangrijk voor ons, omdat we willen dat onze medewerkers zich comfortabel en professioneel kunnen kleden zonder constant nieuwe kleding te moeten aanschaffen.”

Daarnaast is MW Bedrijfskleding een gerenommeerd bedrijf in hun vakgebied. De reputatie is ongeëvenaard, en dat gaf Bella Sardegna het vertrouwen dat ze met ons in zee wilde gaan voor de bedrijfskleding behoeften.

Wat ook opviel, is de uitstekende klantenservice. “Bij MW Bedrijfskleding word je altijd met een glimlach geholpen. Het team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te assisteren bij het kiezen van de juiste kleding voor jouw bedrijf. Ze denken met je mee en geven goed advies, wat voor ons van onschatbare waarde is.”

Kortom, Bella Sardegna koos voor MW Bedrijfskleding vanwege de kwaliteit, duurzaamheid, reputatie en uitstekende service die we bieden. Bella Sardegna is er trots op samen te werken met een bedrijf dat deze waarden hoog in het vaandel heeft staan. Wij van MW Bedrijfskleding komen graag bij Bella Sardegna en zijn daarom maar al te trots dat we de kleding voor het personeel van Bella Sardegna hebben mogen voorzien. 

Bedrijfskleding Bella Sardegna
MW Bedrijfskleding Esther Team

Bekijk alle bedrijfskleding in onze showroom

Maak een afspraak bij MW Bedrijfskleding

Wij kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van bedrijfskleding en werkkledij. We leren jou graag kennen. Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Leek, maar we komen net zo graag bij jou langs op locatie.