Shop-in-shops met ruime keuze aan bedrijfskleding

Eigen borduur- en drukstudio

Grootste showroom van Nederland

Advies op maat

Onze diensten

We streven er naar om jou als klant maximaal te ontzorgen op het gebied van bedrijfskleding en promotionele kleding. 

MW bedrijfskleding drukken logo transferdruk

Bedrijfskleding bedrukken

Bedrijfskleding of werkkleding bedrukken voor je personeel zorgt er niet alleen voor dat je personeel er netjes bijloopt, het zorgt ook voor herkenbaarheid van jouw bedrijf. T-shirts, polo’s, softshell jassen en sweaters worden vaak bedrukt met het logo van het bedrijf. Voor het drukken maken gebruik van transfers.

Bedrijfskleding borduren

Wij zijn één van de weinige leveranciers van bedrijfs- en promotionele kleding met een eigen borduurstudio. Borduren van bedrijfskleding doen wij in huis. Ook voor het borduren van bedrijfskleding geldt bij ons dat we staan voor de hoogst mogelijke kwaliteit! Omdat wij het borduren van bedrijfskleding zelf doen, zijn we flexibel en hebben we permanente bewaking op de kwaliteit van het borduren van logo’s, teksten en namen.
MW Bedrijfskleding borduren virena
MW Bedrijfskleding Receptie Trieneke Dorien Team

Bekijk alle bedrijfskleding in onze 1600m2 showroom

Maak een afspraak bij MW Bedrijfskleding

Wij kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van bedrijfskleding en werkkleding. We leren jou graag kennen. Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Leek, maar we komen net zo graag bij jou langs op locatie.

MW_Bedrijfskleding MW Passen op locatie

Passen op locatie

Lukt het niet om naar Leek te komen? Geen probleem! Voor grote groepen komen we graag langs met onze mobiele pasruimte en de volledige collectie van de uitgekozen lijn. Jouw medewerkers krijgen de mogelijkheid om de uitgekozen kledinglijn volledig te passen. De maten worden hierbij van alle medewerkers geregistreerd zodat zij altijd in goed passende kleding zullen lopen.

Custom made bedrijfskleding

Wanneer je op zoek bent naar unieke bedrijfskleding die perfect aansluit bij de stijl van jouw bedrijf of organisatie is custom-made de ideale oplossing. Dankzij onze custom-made mogelijkheden kunnen wij een eigen kledinglijn ontwikkelen voor jouw medewerkers. Maatwerk is namelijk onze specialiteit.

MW Bedrijfskleding Showroom custom made bedrijfskleding werkkleding
MW_bedrijfskleding_kms_kleding_management_systeem_webshop_werkkleding

Extra gemak met: Kleding Management Systeem

Bestel efficiënt met ons online bestelservice. Wij bieden een uniek en gemakkelijk systeem aan voor jouw bedrijf. In het KMS staan alle noodzakelijke gegevens van jouw medewerkers in één oogopslag geregistreerd. Je kunt hierdoor gemakkelijk en snel de gewenste producten bestellen.

Showroom

In onze showroom aan de A7 vind je het grootste assortiment aan werkkleding, horeca kleding, zorgkleding en sportkleding onder één dak. Met een oppervlakte van ruim 1600 m² aan inspiratie is hier voor ieder wat wils.

Let op: het is op dit moment alleen mogelijk om onze showroom te bezoeken op afspraak

MW Bedrijfskleding Showroom Mascot werkkleding jobman
MW Bedrijfskleding Jesper Team

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Maak een afspraak bij MW Bedrijfskleding

Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Ben je opzoek naar een partner voor het leven? Dan ben je bij ons op het juiste adres. We leren jou en je bedrijf graag kennen! Je bent van harte welkom in onze showroom. De koffie staat klaar! 

MW Bedrijfskleding showroom promotioneel werkkleding bedrijfskleding

Voordelen van MW Bedrijfskleding

In onze showroom hebben we tot onze beschikking om te laten zien, passen en voelen. Daarnaast zijn er deskundigen die je kunnen helpen. Het voordeel van onze showroom is dat wij ook onze druk- en borduurstudio in huis hebben. Hierdoor kunnen we snel schakelen en het afstemmen op de klant zijn of haar wens(en).