Diensten

Onze diensten

We maken het jou graag gemakkelijk! Bij ons ben je aan het juiste adres voor al je behoeften op het gebied van bedrijfskleding en promotionele kleding. Wij zorgen ervoor dat alles van begin tot eind vlekkeloos verloopt.

Bedrijfskleding bedrukken

Het bedrukken van bedrijfs- en werkkleding is cruciaal voor de uitstraling van je personeel en bevordert de herkenbaarheid van je merk. Wij bedrukken T-shirts, polo’s, softshell jassen en sweaters met bedrijfslogo’s via hoogwaardige transferdruk. Dit zorgt voor een professionele afwerking en duurzaamheid.

Bedrijfskleding borduren

Onze unieke service omvat een eigen borduurstudio waar we de kwaliteit van iedere borduurtaak garanderen. Van logo’s tot volledige namen, ons in-huis borduurwerk staat synoniem voor kwaliteit en flexibiliteit.

Bezoek onze showroom

Ontdek het breedste assortiment bedrijfskleding in onze ruime showroom van 1600m² aan de A7. Maak een afspraak om onze collecties van dichtbij te zien en de perfecte keuze voor jouw team te maken.

Passen op locatie

Kan je team niet naar ons komen? Geen probleem! Wij brengen onze mobiele pasruimte en de gekozen collectie naar jouw locatie voor een volledige passessie. Zo garanderen we dat alle kleding perfect past.

Custom-made bedrijfskleding

Zoek je naar bedrijfskleding die perfect aansluit bij de unieke stijl van jouw bedrijf? Onze custom-made oplossingen zijn ideaal. Wij ontwerpen een exclusieve kledinglijn die voldoet aan al jouw specificaties.

Kleding Management Systeem

Ervaar het gemak van ons Kleding Management Systeem. Dit efficiënte online bestelsysteem registreert alle essentiële gegevens van jouw medewerkers, waardoor je snel en eenvoudig bestellingen kunt plaatsen.