Shop-in-shops met ruime keuze aan bedrijfskleding

Eigen borduur- en drukstudio

Grootste showroom van Nederland

Advies op maat

A&S Vancare

A&S Vancare een heldere kijk op mobiliteit! A&S Vancare is een bedrijfswageninrichter die dit jaar al 20 jaar vakmensen beter verder helpt in het efficiënt uitvoeren van hun vak. Ze zijn een klein bedrijf dat bestaat uit 8 personen die graag met elkaar mooie dingen maken. Hierbij staat de mens altijd centraal: zonder mensen geen bussen. Hun missie is toekomstbestendig maken van logistieke uitdagingen voor de vakmensen. 

Bedrijfskleding A&S Vancare Tricorp Workwear Cutter & Buck Clique

Behoefte aan expertise van de juiste partner

Door behoefte aan nieuwe bedrijfskleding en een bedrijf die zich alleen specialiseert in het verkopen en bewerken van bedrijfskleding met een logo heeft A&S Vancare zich verdiept in het zoeken van een nieuwe leverancier. Via de bekende online wegen kwam Berend Jan van A&S Vancare bij ons terecht. A&S Vancare kwam met de vraag of MW Bedrijfskleding een nieuw kledingpakket kon samenstellen voor de afdeling verkoop/kantoor in de showroom en voor in de werkplaats. Voorheen liepen beide afdelingen in dezelfde kleding. Hier moest verandering in komen! 

Herkenbaarheid passend bij de huisstijl

De kleding moest dus onderscheid maken tussen kantoor en de werkplaats. Daarbij was het belangrijk dat de kleding comfortabel draagbaar is en passend is bij de huisstijl van het bedrijf. Naast dat het comfortabel moest zijn, was het voor kantoor belangrijk om een representatieve set bedrijfskleding te krijgen. Hierbij stond kwaliteit van de kleding hoog in het vaandel. 

Bedrijfskleding A&S Vancare Tricorp Workwear Cutter & Buck Clique

Kledingpakket van passende merken

Het kledingpakket voor het kantoor van A&S Vancare bestaat uit de Advantage polo en Oakville trui van Cutter & Buck in een grijze kleur. De werkplaats heeft een kledingpakket bestaande uit de Bicolor lijn van Tricorp Workwear. Bestaande uit een t-shirt, polo en polosweater. Deze is passend bij de huisstijlkleuren van het bedrijf. De medewerkers hebben daarnaast van Clique de Basic softshell bodywarmer en de Milford softshell jas. 

Waarom MW Bedrijfskleding?

A&S Vancare heeft gekozen voor de expertise van MW Bedrijfskleding. Van het begin tot eind hebben ze het gevoel gehad dat ze bij de specialist waren. Daarbij is persoonlijkheid en een goede band belangrijk voor A&S Vancare. Er ontstond meteen een goede klik tussen A&S Vancare en onze adviseur Jesper . “Het moet leuk zijn om elkaar aan de lijn te hebben.

 

Bedrijfskleding A&S Vancare Tricorp Workwear Cutter & Buck Clique
MW Bedrijfskleding Esther Team

Bekijk alle bedrijfskleding in onze showroom

Maak een afspraak bij MW Bedrijfskleding

Wij kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van bedrijfskleding en werkkledij. We leren jou graag kennen. Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Leek, maar we komen net zo graag bij jou langs op locatie.