Shop-in-shops met ruime keuze aan bedrijfskleding

Eigen borduur- en drukstudio

Grootste showroom van Nederland

Advies op maat

Advies & concept

Veiligheid, functionaliteit, draagcomfort… Belangrijk om rekening mee te houden bij de aanschaf van bedrijfskleding. Net als deze vragen: past het binnen je concept en je huisstijl en niet onbelangrijk, je budget? Wij adviseren daar waar nodig en denken graag met je mee.
MW Bedrijfskleding showroom afspraak

Persoonlijk advies

We helpen je graag bij het samenstellen van een passende set bedrijfskleding. Your wish is our command. Maar we doen het wel echt samen met jou. We adviseren je ook graag over het gebruik en onderhoud van de aangeschafte bedrijfskleding, de aantallen per drager en het nabestellen van kleding. En heb je te maken met grotere groepen dragers? Dan is ons kleding managementsysteem (KMS) misschien wat voor jou?

Nieuw kledingconcept

Je wilt je huisstijl aanpassen of misschien zelfs iets compleet nieuws doen. MW Bedrijfskleding verrast je graag! Wij helpen je graag bij het bedenken van een mooi kledingconcept. Eentje die letterlijk en figuurlijk breed gedragen kan worden door je medewerkers en rekening houdt met de verschillende dragers en werkzaamheden binnen je bedrijf.
MW_Bedrijfskleding review Century Autogroep werkkleding automotive
MW Bedrijfskleding Jesper Team

Bekijk alle bedrijfskleding in onze 1600 m2 showroom

Maak een afspraak bij MW Bedrijfskleding

Wij kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van bedrijfskleding. We leren jou graag kennen. Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Leek, maar we komen net zo graag bij jou langs op locatie.

MW Bedrijfskleding showroom promotioneel werkkleding bedrijfskleding

De voordelen van MW Bedrijfskleding

In onze showroom hebben we meer dan 12.000 producten tot onze beschikking om te laten zien, passen en voelen. Daarnaast zijn er deskundigen die je kunnen helpen. Het voordeel van onze showroom is dat wij ook onze druk- en borduurstudio in huis hebben. Hierdoor kunnen we snel schakelen en het afstemmen op de klant zijn of haar wens(en).

Een greep uit onze klanten: