Representatief

Gastvrouw of gastheer, receptiemedewerker, verkoopadviseur of hotelmanager. Je wilt dat jouw medewerkers stijlvol en representatief voor de dag komen. De juiste uitstraling is daarbij onmisbaar. Wij hebben een ruim assortiment, van zakelijke tot casual representatieve bedrijfskleding. Allemaal mooie merken en leverbaar voor zowel dames als heren. Wij creëren voor jou het gewenste imago.

MW_Bedrijfskleding_showroom_MW

Aangenaam herkenbaar in respresenatieve bedrijfskleding

Ook voor representatieve bedrijfskleding is MW Bedrijfskleding dé specialist. In onze ruime collectie vind je onder andere prachtige blouses en overhemden voor dames en heren. De blouses en overhemden leveren wij van meerdere corporate fashion merken als J. Harvest & Frost, Greiff, Kümmel en Nimbus. De blouses en overhemden zijn te combineren met prachtige jassen, blazers en gilets. Ook hebben we een ruime keuze in knitwear met truien en pullovers. Ga ook voor een prachtige pantalon of chino voor heren, of modieuze jurken en rokken voor dames.

Onze adviseurs hebben oog voor detail

Onze adviseurs hebben oog voor detail en helpen je met het uitzoeken van passende representatieve kleding. In onze showroom proberen we elk soort bedrijfskleding tentoon te stellen. Ook voor juristen, ondernemers, adviseurs, verkopers en andere dienstverleners hebben we een afdeling. Kom gerust een kijkje nemen op onze locatie in Leek. Als je de kleding zo persoonlijk mogelijk wilt maken, maak dan gebruik van onze druk -en borduur diensten door een eigen logo, slogan of andere teksten op de kleding te laten borduren of bedrukken.

MW_Bedrijfskleding_review_Century_Autogroep_werkkleding_automotive

Bekijk alle bedrijfskleding in onze 1600 m2 showroom

Maak een afspraak bij MW Bedrijfskleding

Wij kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van representatieve kleding. We leren jou graag kennen. Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Leek, maar we komen net zo graag bij jou langs op locatie.

MW_bedrijfskleding_Wold&waard_klantcase

Wat klanten over ons vertellen

Icoon-aanhalingsteken

“We voelen ons betrokken bij de omgeving waarin wij werken. Bij onze huurders en woningzoekenden natuurlijk. Maar dat betekent ook dat als het kan, we het liefst samenwerken met bedrijven in de omgeving. Dat was één van de criteria toen we op zoek gingen naar nieuwe bedrijfskleding. We hebben een aantal bedrijven bezocht en ons laten adviseren. Uiteindelijk was het de kleding van MW Bedrijfskleding die het beste aansloot bij onze wensen.”

MW_Bedrijfskleding_categorie_shirts_tops

Shirts en tops

MW_bedrijfskleding_categorieen_blouses_overhemden

Blouses en overhemden

MW_Bedrijfskleding_categorie_jurken

Jurken en rokken

MW_Bedrijfskleding_categorie_representatief_blazers

Colberts, blazers en gilets

MW_Bedrijfskleding_categorie_representatief_broeken

Pantalons en leggings

Bekijk alle bedrijfskleding in onze 1600 m2 showroom

Maak een afspraak bij MW Bedrijfskleding

Wij kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van representatieve kleding. We leren jou graag kennen. Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Leek, maar we komen net zo graag bij jou langs op locatie.

MW_Bedrijfskleding_showroom_MW_greiff

De voordelen van MW Bedrijfskleding

In onze showroom hebben we meer dan 12.000 producten tot onze beschikking om te laten zien, passen en voelen. Daarnaast zijn er deskundigen die je kunnen helpen. Het voordeel van onze showroom is dat wij ook onze druk- en borduurstudio in huis hebben. Hierdoor kunnen we snel schakelen en het afstemmen op de klant zijn of haar wens(en).

Brochures

MW_Bedrijfskleding_Download_Brochure_greiff

Greiff Bedrijfskleding

MW_Bedrijfskleding_Download_Brochure_j.harvest_frost

J.Harvest & Frost

MW_Bedrijfskleding_Download_Brochure_studio_anneloes

Studio Anneloes @WORK

MW_Bedrijfskleding_Download_Brochure_247_jeans

247 Jeans

MW_bedrijfskleding_brook_taverner_catalogus_brochure

Brook Taverner

MW_Bedrijfskleding_Download_Brochure_fits

Fits

MW_Bedrijfskleding_cutter_buck_Brochure

Cutter & Buck

MW_bedrijfskleding_jamesharvest_brochure

James Harvest