J Harvest Frost

Hoogwaardige, stijlvolle kleding voor alle gelegenheden

J. Harvest & Frost specialiseert zich in het aanbieden van hoogwaardige en stijlvolle kleding voor zowel mannen als vrouwen. Het assortiment strekt zich uit van klassieke overhemden tot polo’s en truien, elk ontworpen met een scherp oog voor detail en vakmanschap. Bekend om hun nadruk op kwaliteit en comfort, zijn de kledingstukken van J. Harvest & Frost perfect voor zowel formele als informele gelegenheden, en vertegenwoordigen zij een ideale keuze voor wie op zoek is naar duurzame elegantie.
Bekijk brochure

Diverse collecties voor elke stijl

Of je nu op zoek bent naar business casual of smart casual, J. Harvest & Frost biedt een verscheidenheid aan collecties die aan alle behoeften voldoen. De Black Bow lijn, bekend om zijn klassieke overhemden met Nano-behandeling die beschermt tegen morsen en voorzien is van strijkvrije gemakken, is perfect voor de horeca. Voor tijdloze elegantie bieden de Green Bow en Red Bow collecties stijlvolle klassiekers, terwijl de Purple Bow collectie moderne trends belichaamt, continu bijgewerkt om aan de hedendaagse mode-eisen te voldoen.

Ontdek de uitgebreide en veelzijdige collecties van J. Harvest & Frost bij MW Bedrijfskleding en vind de perfecte match voor jouw professionele en persoonlijke stijl.

Klantcase: Voorbeeld
“MW Bedrijfskleding sloot het beste aan bij onze wensen. We voelen ons betrokken bij de omgeving waarin wij werken. Bij onze huurders en woningzoekenden natuurlijk. Maar dat betekent ook dat als het kan, we het liefst samenwerken met bedrijven in de omgeving.”

Naam Achternaam – Functie Bedrijf

Voordelen MW