Shop-in-shops met ruime keuze aan bedrijfskleding

Eigen borduur- en drukstudio

Grootste showroom van Nederland

Advies op maat

J. Harvest & Frost

Kom stijlvol voor de dag met kleding van het prachtige merk J.Harvest & Frost. De twee bekende merken James Harvest en Frost hebben de handen in een geslagen om jou te voorzien van de hoogste kwaliteit blouses, blazers, jassen en tassen. Zo zie jij er elke dag stijlvol uit.

MW bedrijfskleding j. harvest & frost werkkleding representatief

Met passie naar je werk dankzij J. Harvest & Frost

Harvest & Frost is gebouwd op de overtuiging dat esthetiek, kwaliteitsontwerp en precisie vakmanschap fundamentele onderdelen zijn in ons leven. Met andere woorden, ze geloven om de passie te vinden terwijl ze werken. Omring je met dingen die je inspireren en aanmoedigen. Om te slagen in de missie en om brandstof te zijn voor uw passie, biedt Harvest & Frost gemaakte, gedetailleerde en werkoverhemden van de hoogste kwaliteit. Ze streven naar ondefinieerbare, maar krachtig je werkdag te versterken. 

Een zoektocht naar het beste overhemd

De inspiratie werd gevonden in de mode van begin 20e eeuw, maar ook in boeken, films, merken en klassieke ontwerpers. Vastbesloten om iets unieks te maken. Toch veranderen de verwachtingen en behoeften van mensen, dus realiseren dat jet streven naar dat perfecte werkoverhemd nooit zal eindigen en de reis zal voortzetten naar de beste pasvorm, materialen, details, steken en technieken. Het maken van deze producten vereist een holistische kijk op design en dat esthetiek meer is dan visuele schoonheid. Harvest & Frost leeft volgens de regel dat kwaliteitsontwerp de som is van drie onafscheidelijke variabelen; uitstekend vakmanschap, de beste materialen en integriteit.
MW bedrijfskleding j. harvest & frost werkkleding representatief
MW Bedrijfskleding Jesper Team

Wil je ook een overhemd van J.Harvest & Frost?

Maak een afspraak bij MW Bedrijfskleding

Michel is fan van J. Harvest & Frost, jij ook? Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jou en je medewerkers? Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Leek, maar we komen net zo graag bij jou langs op locatie. De koffie staat hier klaar! 

MW bedrijfskleding j. harvest & frost werkkleding representatief

De divisies van J. Harvest & Frost

Black Bow: De topcollectie. Volledig functionele, echte klassieke overhemden met Nano-behandeling tegen morsen, voorgevormde mouwen en strijkvrije behandeling. 

Green Bow: De klassieke collectie. Hier vindt je producten met één kleur. Tijdloze klassiekers die nooit uit de mode raken. 

Red Bow: De klassieke collectie met een twist. Goedwerkende shirts met contrast details voor verschillende situaties. 

Purple Bow: De trendcollectie. Hier vindt je de nieuwste, meest modieuze producten. Deze collectie is altijd aan het veranderen om te voldoen aan de behoeften voor mode van vandaag en morgen. 

Indigo Bow: De indigo bow gaat helemaal over gewassen en gedragen. 

Yellow Bow: Dit zijn de overhemden die je op de mouwen kunt dragen en opstaan. Solide gekleurde klassieke shirts met moderne details op maat.

Personeelsfoto MW Bedrijfskleding Team Dorien

Bekijk alle bedrijfskleding in onze showroom

Maak een afspraak bij MW Bedrijfskleding

Wij kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van bedrijfskleding en werkkledij. We leren jou graag kennen. Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Leek, maar we komen net zo graag bij jou langs op locatie.
MW Bedrijfskleding J.Harvest & Frost showroom bedrijfskleding

Voordelen van MW Bedrijfskleding

In onze showroom hebben we tot onze beschikking om te laten zien, passen en voelen. Daarnaast zijn er deskundigen die je kunnen helpen. Het voordeel van onze showroom is dat wij ook onze druk- en borduurstudio in huis hebben. Hierdoor kunnen we snel schakelen en het afstemmen op de klant zijn of haar wens(en).