Sportkleding

Sport speelt een steeds grotere rol in ons dagelijkse leven. Als vrijetijdsbesteding, maar ook tijdens of na het werk met collega’s. MW Bedrijfskleding beschikt over een compleet en gevarieerd aanbod aan sportkleding en sportartikelen. Bij ons vind je een passend teamtenue voor alle sporters. Van voetballers en andere balsporters tot hardlopers en fietsers.

Sportkleding

Gastvrijheid, service, kwaliteit en flexibiliteit zitten in onze genen. Daarom voelen wij ons ook zo aangetrokken tot de bedrijfskleding voor de horeca. We zijn meer dan trots dat we onszelf marktleider in deze branche mogen noemen.  MW Bedrijfskleding, jouw specialist op het gebied van horeca kleding.

Aangenaam herkenbaar in sportkleding

Naast kleding voor bedrijven leveren wij ook op maat gemaakte sportkleding en teamkleding voor sporters en sportclubs. Denk hierbij aan teamkleding voor voetballers, handballers, korfballers, basketballers en vele andere teamsporten. Dankzij de sport- en teamkleding van Craft Sportswear is de keuze eindeloos. Bij ons kun je terecht voor t-shirts, lange en korte sportbroeken, sportsokken, sporttruien, sportjassen, sporttassen en nog veel meer. Daarnaast is er keuze uit alle kleuren. Denk aan rood, zwart, blauw, wit, groen, geel, oranje, geel, gestreept, effen of met verloop. Hierdoor hebben wij altijd een sporttenue dat past bij de kleuren van jouw club.

Sportkleding voor individuele sporters en teams

Beoefen je individueel een sport of maak je deel uit van een team van individuele sporters, zoals een schaatsploeg, hardloopteam of wielerploeg? Ook dan is MW Bedrijfskleding de ideale partner voor jouw sportkleding! Wij leveren onder andere schaatspakken, hardloopshirts en hardloopbroeken, wielershirts en fietsbroeken. Daarnaast verkopen we ook thermokleding, thermo-ondergoed, winterjassen en meer. Om aangenaam herkenbaar te zijn als sporter of team bedrukken en borduren wij alle sportkleding in eigen huis. Van logo’s van sponsoren tot namen, rugnummers en patches. Ook voor grote sportevenementen leveren wij diverse kleding voor deelnemers, medewerkers en vrijwilligers.

Meer weten over kleding voor je bedrijf? Kom snel in contact.

Verschillende merken in ons aanbod

Klantcase: Voorbeeld
“MW Bedrijfskleding sloot het beste aan bij onze wensen. We voelen ons betrokken bij de omgeving waarin wij werken. Bij onze huurders en woningzoekenden natuurlijk. Maar dat betekent ook dat als het kan, we het liefst samenwerken met bedrijven in de omgeving.”

Naam Achternaam – Functie Bedrijf

Onze klanten