Shop-in-shops met ruime keuze aan bedrijfskleding

Eigen borduur- en drukstudio

Grootste showroom van Noord-Nederland

Advies op maat

Sportkleding

Sport speelt een steeds grotere rol in ons dagelijkse leven. Als vrijetijdsbesteding, maar ook tijdens of na het werk met collega’s. MW Bedrijfskleding beschikt over een compleet en gevarieerd aanbod aan sportkleding en sportartikelen. Bij ons vind je een passend teamtenue voor alle sporters. Van voetballers en andere balsporters tot hardlopers en fietsers.

MW Bedrijfskleding Showroom Craft sportkleding

Aangenaam herkenbaar in sportkleding

Naast kleding voor bedrijven leveren wij ook op maat gemaakte sportkleding en teamkleding voor sporters en sportclubs. Denk hierbij aan teamkleding voor voetballers, handballers, korfballers, basketballers en vele andere teamsporten. Dankzij de sport- en teamkleding van Craft Sportswear is de keuze eindeloos. Bij ons kun je terecht voor t-shirts, lange en korte sportbroeken, sportsokken, sporttruien, sportjassen, sporttassen en nog veel meer. Daarnaast is er keuze uit alle kleuren. Denk aan rood, zwart, blauw, wit, groen, geel, oranje, geel, gestreept, effen of met verloop. Hierdoor hebben wij altijd een sporttenue dat past bij de kleuren van jouw club.

Sportkleding voor individuele sporters en teams

Beoefen je individueel een sport of maak je deel uit van een team van individuele sporters, zoals een schaatsploeg, hardloopteam of wielerploeg? Ook dan is MW Bedrijfskleding de ideale partner voor jouw sportkleding! Wij leveren onder andere schaatspakken, hardloopshirts en hardloopbroeken, wielershirts en fietsbroeken. Daarnaast verkopen we ook thermokleding, thermo-ondergoed, winterjassen en meer. Om aangenaam herkenbaar te zijn als sporter of team bedrukken en borduren wij alle sportkleding in eigen huis. Van logo’s van sponsoren tot namen, rugnummers en patches. Ook voor grote sportevenementen leveren wij diverse kleding voor deelnemers, medewerkers en vrijwilligers. 

MW Bedrijfskleding Showroom Craft sportkleding
Personeelsfoto MW Bedrijfskleding Team Dorien

Bekijk alle bedrijfskleding in onze 1600 m2 showroom

Maak een afspraak bij MW Bedrijfskleding

Wij kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van sportkleding. We leren jou graag kennen. Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Leek, maar we komen net zo graag bij jou langs op locatie.

Wold & waard

Wat klanten over ons vertellen

Icoon-aanhalingsteken

“We voelen ons betrokken bij de omgeving waarin wij werken. Bij onze huurders en woningzoekenden natuurlijk. Maar dat betekent ook dat als het kan, we het liefst samenwerken met bedrijven in de omgeving. Dat was één van de criteria toen we op zoek gingen naar nieuwe bedrijfskleding. We hebben een aantal bedrijven bezocht en ons laten adviseren. Uiteindelijk was het de kleding van MW Bedrijfskleding die het beste aansloot bij onze wensen.”

sportkleding sport tops polo

Shirts en polo's

sportkleding sport vesten truien

Vesten en truien

MW Bedrijfskleding Jesper Team

Bekijk alle bedrijfskleding in onze 1600 m2 showroom

Maak een afspraak bij MW Bedrijfskleding

Wij kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van representatieve kleding. We leren jou graag kennen. Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Leek, maar we komen net zo graag bij jou langs op locatie.

MW Bedrijfskleding Craft sportkleding

De voordelen van MW Bedrijfskleding

In onze showroom hebben we meer dan 12.000 producten tot onze beschikking om te laten zien, passen en voelen. Daarnaast zijn er deskundigen die je kunnen helpen. Het voordeel van onze showroom is dat wij ook onze druk- en borduurstudio in huis hebben. Hierdoor kunnen we snel schakelen en het afstemmen op de klant zijn of haar wens(en).

Sportkleding cases

No data was found

Brochures

Craft Corporate

Craft Teamwear

Craft sportkleding custom made

Craft Custom

MW Bedrijfskleding Showroom Craft sportkleding

Craft Corporate - Brochure

Graag komen we in contact met onze klanten. Download gratis de brochure door je gegevens achter te laten.

Craft Teamwear - Brochure

Graag komen we in contact met onze klanten. Download gratis de brochure door je gegevens achter te laten.
Craft sportkleding custom made

Craft Custom - Brochure

Graag komen we in contact met onze klanten. Download gratis de brochure door je gegevens achter te laten.