Sportkleding

Sport speelt een steeds grotere rol in ons dagelijkse leven. Als vrijetijdsbesteding, maar ook tijdens of na het werk met collega’s. MW Bedrijfskleding beschikt over een compleet en gevarieerd aanbod aan sportkleding en sportartikelen. Bij ons vind je een passend teamtenue voor alle sporters. Van voetballers en andere balsporters tot hardlopers en fietsers.

Deze merken voeren wij

Sportkleding en teamkleding voor sporters en sportclubs

Naast kleding voor bedrijven leveren wij ook op maat gemaakte sportkleding en teamkleding voor sporters en sportclubs. Denk hierbij aan teamkleding voor voetballers, handballers, korfballers, basketballers en vele andere teamsporten. Dankzij de sport- en teamkleding van professionele merken als ERIMA, JAKO en Craft Sportswear is de keuze eindeloos. Bij ons kun je terecht voor t-shirts, lange en korte sportbroeken, sportsokken, sporttruien, sportjassen, sporttassen en nog veel meer. Daarnaast is er keuze uit alle kleuren. Denk aan rood, zwart, blauw, wit, groen, geel, oranje, geel, gestreept, effen of met verloop. Hierdoor hebben wij altijd een sporttenue dat past bij de kleuren van jouw club.

Sportkleding voor individuele sporters

Beoefen je individueel een sport of maak je deel uit van een team van individuele sporters, zoals een schaatsploeg, hardloopteam of wielerploeg? Ook dan is MW Bedrijfskleding de ideale partner voor jouw sportkleding! Wij leveren onder andere schaatspakken, hardloopshirts en hardloopbroeken, wielershirts en fietsbroeken. Daarnaast verkopen we ook thermokleding, thermo-ondergoed, winterjassen en meer.

Sportkleding bedrukken of borduren

Om aangenaam herkenbaar te zijn als sporter of team bedrukken en borduren wij alle sportkleding in eigen huis. Van logo’s van sponsoren tot namen, rugnummers en patches. Ook voor grote sportevenementen leveren wij diverse kleding voor deelnemers, medewerkers en vrijwilligers. Zo bedrukken we hardloopshirts voor bedrijventeams die bijvoorbeeld deelnemen aan de 4 Mijl van Groningen, sportshirts voor de organisatie van het MW Bedrijfskleding Turntoernooi en meer. Sportkleding kan bij ons al bedrukt of geborduurd worden in kleine oplages. Ook is het mogelijk om custom made sportkleding te laten maken. Wil jij je eigen kleding ontwerpen voor je wielerploeg of hardloopteam? Geen probleem, wij maken het!

Ook voor sportartikelen en accessoires

Naast sportkleding en teamtenues hebben wij ook vele sportartikelen en accessoires die we kunnen voorzien van logo’s en namen. Zo leveren wij sporttassen en koffers met naam en nummers, sokken en petten met logo’s, mutsen, bidons en meer. Kortom: de mogelijkheden zijn eindeloos. Nieuwsgierig geworden? Kom eens passen en meten in onze 1600 mgrote showroom aan de A7 in Leek tussen Drachten en Groningen.

Lees meer