Sport

Sport speelt een steeds grotere rol in ons dagelijkse leven. Als vrijetijdsbesteding, maar ook tijdens of na het werk met collega’s. MW Bedrijfskleding beschikt over een compleet en gevarieerd aanbod aan sportkleding en sportartikelen. Bij ons vind je een passend teamtenue voor alle sporters. Van voetballers en andere balsporters tot hardlopers en fietsers.

MW_Bedrijfskleding_Showroom_Craft

Aangenaam herkenbaar in sportkleding

Naast kleding voor bedrijven leveren wij ook op maat gemaakte sportkleding en teamkleding voor sporters en sportclubs. Denk hierbij aan teamkleding voor voetballers, handballers, korfballers, basketballers en vele andere teamsporten. Dankzij de sport- en teamkleding van Craft Sportswear is de keuze eindeloos. Bij ons kun je terecht voor t-shirts, lange en korte sportbroeken, sportsokken, sporttruien, sportjassen, sporttassen en nog veel meer. Daarnaast is er keuze uit alle kleuren. Denk aan rood, zwart, blauw, wit, groen, geel, oranje, geel, gestreept, effen of met verloop. Hierdoor hebben wij altijd een sporttenue dat past bij de kleuren van jouw club.

Sportkleding voor individuele sporters en teams

Beoefen je individueel een sport of maak je deel uit van een team van individuele sporters, zoals een schaatsploeg, hardloopteam of wielerploeg? Ook dan is MW Bedrijfskleding de ideale partner voor jouw sportkleding! Wij leveren onder andere schaatspakken, hardloopshirts en hardloopbroeken, wielershirts en fietsbroeken. Daarnaast verkopen we ook thermokleding, thermo-ondergoed, winterjassen en meer. Om aangenaam herkenbaar te zijn als sporter of team bedrukken en borduren wij alle sportkleding in eigen huis. Van logo’s van sponsoren tot namen, rugnummers en patches. Ook voor grote sportevenementen leveren wij diverse kleding voor deelnemers, medewerkers en vrijwilligers. 

MW_Bedrijfskleding_Showroom_Craft_detail
Personeelsfoto_afspraak_maken__Dorien

Bekijk alle bedrijfskleding in onze 1600 m2 showroom

Maak een afspraak bij MW Bedrijfskleding

Wij kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van sportkleding. We leren jou graag kennen. Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Leek, maar we komen net zo graag bij jou langs op locatie.

MW_bedrijfskleding_Wold&waard_klantcase

Wat klanten over ons vertellen

Icoon-aanhalingsteken

“We voelen ons betrokken bij de omgeving waarin wij werken. Bij onze huurders en woningzoekenden natuurlijk. Maar dat betekent ook dat als het kan, we het liefst samenwerken met bedrijven in de omgeving. Dat was één van de criteria toen we op zoek gingen naar nieuwe bedrijfskleding. We hebben een aantal bedrijven bezocht en ons laten adviseren. Uiteindelijk was het de kleding van MW Bedrijfskleding die het beste aansloot bij onze wensen.”

MW_categorie_sport_tops_polo

Shirts en polo's

MW_categorie_sport_vesten_truien

Vesten en truien

Bekijk alle bedrijfskleding in onze 1600 m2 showroom

Maak een afspraak bij MW Bedrijfskleding

Wij kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van representatieve kleding. We leren jou graag kennen. Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Leek, maar we komen net zo graag bij jou langs op locatie.

MW_Bedrijfskleding_showroom_MW_craft

De voordelen van MW Bedrijfskleding

In onze showroom hebben we meer dan 12.000 producten tot onze beschikking om te laten zien, passen en voelen. Daarnaast zijn er deskundigen die je kunnen helpen. Het voordeel van onze showroom is dat wij ook onze druk- en borduurstudio in huis hebben. Hierdoor kunnen we snel schakelen en het afstemmen op de klant zijn of haar wens(en).

Brochures

MW_bedrijfskleding_craft_brochure

Craft Corporate

MW_Bedrijfskleding_Download_Brochure_craft_team

Craft Team Wear

MW_bedrijfskleding_craft_custom_brochure

Craft Custom