Shop-in-shops met ruime keuze aan bedrijfskleding

Eigen borduur- en drukstudio

Grootste showroom van Nederland

Advies op maat

De postwagen

MW Bedrijfskleding heeft samen met De Postwagen een prachtige collectie blouses en overhemden uitgezocht van hét horeca merk POCO. Er is bewust gekozen voor dit prachtige merk vanwege de oersterke kwaliteit en slijtvastheid van de kledingstukken.

MW bedrijfskleding postwagen horecakleding werkkleding

Prachtige collectie van hét merk POCO

Om de collectie compleet te maken zijn er trendy sloven uitgezocht die perfect aansluiten op de huisstijl van De Postwagen. Voor de activiteitenmedewerkers is er gekozen voor een zwarte polo van het kledingmerk Clique. Alles voorzien van een geborduurd logo, het knalt er letterlijk van af! Daarnaast is de kleding goed te wassen bij maximaal 85 graden en is de pasvorm verkrijgbaar in verschillende modellen. Voor alle medewerkers van De Postwagen een passend model met een perfecte pasvorm.

Sinds 1780 de ‘Trots van Tolbert’

Niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een begrip in de regio! Nadat het pand in 2012 volledig afbrandde heeft eigenaar Oetze Mulder, samen met zijn team, een prachtig bedrijf weten op te bouwen. Bij De Postwagen kun je terecht voor een heerlijk maaltijd, bereid met dagverse producten.

MW bedrijfskleding postwagen horecakleding werkkleding
MW bedrijfskleding postwagen horecakleding werkkleding

Meer dan alleen lekker eten

Naast lekker slapen en eten is er ook nog veel leuks te doen. Gek op een race tegen de klok? mooi! Ontsnap samen met vrienden of familie uit de Escape Room of ga voor een tourrit op een Solex. Liever met de voetjes van de vloer, koop dan eens een toegangskaart voor een jaren 80 of 90 feest. Kortom: een toplocatie voor jong en oud.

MW bedrijfskleding postwagen horecakleding werkkleding
MW Bedrijfskleding Esther Team

Bekijk alle bedrijfskleding in onze showroom

Maak een afspraak bij MW Bedrijfskleding

Wij kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van bedrijfskleding en werkkledij. We leren jou graag kennen. Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Leek, maar we komen net zo graag bij jou langs op locatie.