Duurzame bedrijfskleding

De textielindustrie veroorzaakt elk jaar 240 miljoen kilo textielafval. Zonde! MW Bedrijfskleding gelooft in een circulaire economie. Waarin we producten en grondstoffen niet weggooien, maar hergebruiken.
Greiff_duurzaamheid_MW_Bedrijfskleding_850x600

Wij geloven in een circulaire economie

De textielindustrie veroorzaakt elk jaar 240 miljoen kilo textielafval. Zonde! MW Bedrijfskleding gelooft in een circulaire economie. Waarin we producten en grondstoffen niet weggooien, maar hergebruiken. Door recycling kunnen we verspilling van kostbare energie, werk en grondstoffen zoveel mogelijk voorkomen. 

Duurzame merken in bedrijfskleding

Wij werken graag samen met leveranciers en kledingmerken die hier ook oog voor hebben. Je vindt bij ons dus een collectie duurzame werkkleding. Dat geeft een goed gevoel! Voorbeelden van merken zijn: Cottover, Chaud Devant, Le Nouveau Chef, Greiff, Studio Anneloes, Santino en Tricorp.

MW_BEdrijfkleding_duurzaam

Bekijk alle bedrijfskleding in onze 1600 m2 showroom

Maak een afspraak bij MW Bedrijfskleding

Wij kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van representatieve kleding. We leren jou graag kennen. Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Leek, maar we komen net zo graag bij jou langs op locatie.

MW_BEdrijfkleding_duurzaam

Van bedrijfskleding naar picknickbank

We hebben een perfecte partner gevonden die de textielindustrie ontlast en helpt met het overschot van textiel afval. Door oude bedrijfskleding en overig textielafval bijvoorbeeld tot custom made artikelen te vervezelen ontstaan de mooiste en eerlijkste producten. Zo creëren we een samenleving waar producten en grondstoffen niet worden weggegooid maar hergebruikt worden en gemaakt onder sociale omstandigheden. Textiel krijgt een tweede kans in de vorm van bijvoorbeeld een tuinset of picknick tafel. Zo maken we de textielketen niet alleen duurzamer maar bieden we ook nieuwe marktkansen.

Een kostbare samenwerking de groen kleurt

MW Bedrijfskleding gelooft in een circulaire economie waarin oude bedrijfskleding niet wordt weggegooid, maar worden hergebruikt onder MVO omstandigheden. Hiermee laten we onze klanten zien dat ook niet meer draagbare bedrijfskleding waarde heeft en als grondstof kan worden gebruikt voor nieuwe verrassende producten. Bovendien bieden we met het circulaire programma een totaaloplossing bij de uitrol van een nieuwe kledinglijn door oude bedrijfskleding en eventueel textielafval een nieuwe bestemming te geven. Zo houden we de omgeving draaiende! Wil jij dit ook? Maak dan snel een afspraak.
MW_BEdrijfkleding_duurzaam_samenwerking

Bekijk alle bedrijfskleding in onze showroom

Maak een afspraak bij MW Bedrijfskleding

Wij kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van bedrijfskleding en werkkledij. We leren jou graag kennen. Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Leek, maar we komen net zo graag bij jou langs op locatie.
MW_Bedrijfskleding_showroom_MW_cottover

De voordelen van MW Bedrijfskleding

In onze showroom hebben we meer dan 12.000 producten tot onze beschikking om te laten zien, passen en voelen. Daarnaast zijn er deskundigen die je kunnen helpen. Het voordeel van onze showroom is dat wij ook onze druk- en borduurstudio in huis hebben. Hierdoor kunnen we snel schakelen en het afstemmen op de klant zijn of haar wens(en).