Zorgkleding

Zorginstelling, ziekenhuis, dierenkliniek of pedicuresalon. Arts, verpleger of schoonmaker. In de zorg moet je er zowel herkenbaar als professioneel uitzien. Daarom gaan wij alleen voor de beste merken bedrijfskleding zorg. Kleding met een lange levensduur, die na vaak wassen goed in vorm blijft. Wij besteden dan ook extra zorg aan de pasvorm.

Wij werken voor

Uitgebreide keuze aan zorgkleding bij MW Bedrijfskleding

Wanneer je op zoek bent naar medische zorgkleding ben je bij ons aan het juiste adres. Dankzij onze merken als De Berkel, Segers en Poco kunnen wij hoogwaardige zorgjassen, zorgbroeken, polo’s, t-shirts en meer leveren. Onze werkkleding zorg voldoet aan alle eisen en wensen voor dames en heren. Van kleine tot grote maten zorgkleding. Naast medische kleding hebben wij dankzij Sixton Peak een comfortabele lijn zorg werkschoenen voor heren en dames.

Bedrijfskleding zorg in diverse kleuren en varianten

Bij MW Bedrijfskleding doen we graag net een beetje extra. Daarom hebben we naast witte zorgjassen en zorgbroeken ook een ruime keuze uit zorgkleding in frisse kleuren, met een eigentijdse uitstraling. Kledingstukken waarin je prettig werkt en die je met plezier draagt. En geen zorgen, we hebben een flinke voorraad aan bedrijfskleding voor de zorg. Kom vooral ook langs in de showroom om de volgende medische kleding te bekijken: orgjassen, zorgpolo’s, zorgbroeken, zorgjassen, zorgschoenen en zorgklompen voor dames als heren. De zorgkleding is voornamelijk gemaakt van katoen, polyester, proban en andere specialistische materialen.

Waar moet goede zorgkleding aan voldoen?

Goede zorgkleding moet aangenaam zitten. Daarom moeten de zorgjassen, zorgbroeken, polo’s en t-shirts vooral erg comfortabel zitten. De pasvorm is voor ons erg belangrijk. Daarnaast moet de kleding slijtvast en kleurvast zijn voor een lange levensduur. Bij zorgkleding is het ook belangrijk dat het makkelijk te reinigen of schoon te maken is. Daarom hebben wij alleen de beste zorgmerken als De Berkel, Haen en Segers in ons assortiment. De materialen van onze kleding voor de zorg zijn o.a. katoen, polyester, elasthan, nylon en leer. Hierdoor zijn de zorgkleding en zorgschoenen gemakkelijk schoon te houden en hebben een comfortabele pasvorm.

Lees meer