Bedrijfskleding

Aangenaam! Wij zijn MW Bedrijfskleding, dé specialist in bedrijfskleding en promotioneel textiel. Wij geloven we persoonlijke aanpak, van advies tot levering bij MW Bedrijfskleding. Dat jouw medewerkers en jij aangenaam herkenbaar zijn is onze taak.

Horeca bedrijfskleding

Wij zijn marktleider in de horeca bedrijfskleding en we maken voor alle medewerkers in de horeca bedrijfskleding. Of je nou chef-kok bent of gastvrouw. Bij MW Bedrijfskleding kan je terecht.

Bouw en industriële werkkleding

Ons assortiment wordt versterkt door een ruime keuze aan werkkleding en veiligheidskleding met merken zoals Helly Hansen Workwear, MASCOT, Jobman en Tricorp.

Retail en verswinkel bedrijfskleding

Heb jij een eigen bakkerij, slagerij, groentewinkel of andere retail/verswinkel? Dan kunnen wij van MW Bedrijfskleding jou goed bedienen! Wij voorzien jouw personeel en jou van passende bedrijfskleding.

Promotionele kleding

Kies voor de promotionele bedrijfskleding van MW Bedrijfskleding om een nieuw product of dienst te introduceren. Ook zeer gezicht voor evenementen en personeelsuitjes.

Representatieve bedrijfskleding

Voor nette en casual kleding kan je ook bij ons terecht. De representatieve bedrijfskleding collectie is zeer geschikt voor gastheren of gastvrouwen, frontdesk, verkoopadviseurs of managers.

Automotive bedrijfskleding

Wij zijn de ideale partner voor jou als je in de automotive branche werkt. Dankzij onze uitgebreide collectie aan automotive bedrijfskleding voorzien we iedereen in jouw garage of showroom van geschikte bedrijfskleding.

Sportkleding en teamtenues

Door merken zoals Erima en Craft Sportswear voorzien wij jouw hele team van sportkleding met je eigen logo en tekst erop gedrukt.

Zorg bedrijfskleding

Voor medische bedrijfskleding ben je bij ons ook aan het goede adres. Wij hebben een nette en mooie kledinglijn van het merk De Berkel. Functioneel en duurzaam in diverse maten en kleuren.

Transport en logistieke werkkleding

Voor iedereen in de distributie of transportsector hebben wij een geschikte collectie aan werkkleding van bekende merken.

Custom Made bedrijfskleding

Ben je opzoek naar iets unieks en wat perfect moet passen bij de huisstijl van jouw organisatie. Dan is custom made bedrijfskleding de geschikte optie voor jou.

MW Bedrijfskleding, dé specialist in promotioneel textiel en bedrijfskleding

Aan de A7 in Leek, tussen Drachten en Groningen vind je onze prachtige showroom van 1600m2. Hier vind je het grootste aanbod aan bedrijfskleding voor alle beroepen. Je kan bij ons terecht voor horeca bedrijfskleding, sportkleding, promotionele bedrijfskleding, werkkleding voor in de bouw, industrie, transport, logistiek en automotive. Maar ook voor zorg bedrijfskleding, representatieve kleding en natuurlijk custom made kleding.

Bedrijfskleding bedrukken, borduren en advies op maat

Middels onze eigen drukstudio en borduuratelier kunnen we jouw bedrijfskleding bedrukken en borduren. We voorzien de kleding van logo’s, namen, teksten en opdrukken. We willen graag met jou samen naar de perfecte kledinglijn werken, zodat jij alleen maar tevreden en trots kan zijn. Daarom geven onze adviseurs persoonlijk advies op maat. Onze specialiteit is om elke keer iets unieks te ontwerpen wat volledig aansluit op de huisstijl van jouw onderneming. Laat je inspireren!

Wij werken alleen met de beste merken

Voor elke beroep werken we met de beste merken, maar dit gaat niet ten koste van het aanbod. In tegendeel zelfs, we hebben een ruim aanbod bestaand uit wel 250.000 producten. Voor de horeca hebben we de merken Le Nouveau Chef, POCO, Segers en Chaud Devant. De sectoren bouw, industrie, logistiek, transport en automotive wordt bij ons voorzien van de merken Helly Hansen Workwear, Tricorp, Jobman en MASCOT. Op het gebied van medische bedrijfskleding zijn we voorzien van de merken Haen en De Berkel. Voor alle sporters hebben wij Crafts Sportswear, ERIMA, JAKO en D.A.D Sportswear. Naast dat hebben wij ook de merken James Harvest Sportswear, Printer Active Wear, Santino en Clique voor promotionele bedrijfskleding. Representatieve bedrijfskleding adviseren we de volgende merken voor: J.Harvest & Frost, Rooymans Neckwear en Greiff. Om de outfit af te maken hebben wij ook werkschoenen en veiligheidsschoenen van Sixton Peak.

Kom langs in onze showroom van 1600m2

Wil je graag de bedrijfskleding voelen, proeven, ruiken of passen? Kom dan gezellig bij ons langs of maak vrijblijven een afspraak voor advies op maat. We liggen in hartje van de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Wil je liever dat wij bij jou langskomen? Geen probleem! Dankzij onze pas-bus kunnen we ook passen op locatie. MW Bedrijfskleding is geopend op werkdagen van 08:30 tot 17:30.