Beroepsgroepen

Professioneel, functioneel en herkenbaar. Dat is wat goede bedrijfskleding moet zijn. Maar je wilt ook dat jouw medewerkers zich vrij kunnen bewegen. Dat ze zich prettig voelen en dat uitstralen. Dat begrijpen wij. Daarom kiezen wij alleen voor de beste kwaliteit. Want goed verzorgde beroepskleding zorgt voor de juiste uitstraling.

Voor ieder wat wils

Wij hebben een ruim assortiment bedrijfskleding in diverse kleuren en maten. Van horeca, zorg en sport tot industrie en bouw. Voor ieder wat wils. Uiteraard met het gewenste logo, gedrukt of geborduurd. En omdat wij een beetje eigenwijs zijn, geven wij graag advies. Over het soort kleding, onderhoud, levensduur, textielgebruik bij verschillende werkzaamheden en het samenstellen van een bedrijfskledingpakket. Heb jij ook hulp nodig bij het vinden van de perfecte bedrijfskleding? neem dan nu contact met ons op voor de mogelijkheden.

Onze branches

Wij werken voor

Steakhouse André Dokter

Bij Steakhouse André Dokter schuift iedereen graag aan tafel. Dit restaurant in Briltil staat tot in de wijde omtrek bekend om zijn gastvrijheid, uitstekende keuken, ruime porties en heerlijke wijnen.

Lees verder