Shop-in-shops met ruime keuze aan bedrijfskleding

Eigen borduur- en drukstudio

Grootste showroom van Nederland

Advies op maat

Bedrijfskleding voor verschillende branches

MW_bedrijfskleding_pand

Aangenaam herkenbaar in bedrijfskleding van MW!

Aangenaam! Wij zijn MW Bedrijfskleding, dé specialist in bedrijfskleding en promotioneel textiel. 


Wij geloven in een persoonlijke aanpak, van advies tot levering bij MW Bedrijfskleding. Dat jouw medewerkers en jij aangenaam herkenbaar zijn is onze taak.

Borduren en bedrukken op eigen locatie

Bedrijfskleding bedrukken of borduren voor je personeel zorgt er niet alleen voor dat je personeel er netjes bijloopt, het zorgt ook voor herkenbaarheid van jouw bedrijf. Wij zijn één van de weinige leveranciers van bedrijfs- en promotionele kleding met een eigen borduur- en bedrukstudio. Borduren en bedrukken van bedrijfskleding doen wij in huis. Zo loop jij en je medewerkers er aangenaam herkenbaar bij! 

MW_Bedrijfskleding_Borduurstudio

Een greep uit onze klanten:

MW Bedrijfskleding Jesper Team

Bekijk alle bedrijfskleding in onze 1600 m2 showroom

Maak een afspraak met bij MW Bedrijfskleding

Wij kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van bedrijfskleding en werkkleding. We helpen je graag met het uitzoeken van passende kleding op basis van jouw wensen en huisstijl. Maak een afspraak in onze showroom of bij jou op locatie.

Wij zijn dealer van:

MW Bedrijfskleding Dinoland Review

Wat klanten over ons vertellen

Icoon-aanhalingsteken

“Goed contact. Snel mooie, met een zeer specifieke wens personeelskleding nodig. Binnen 24 uur concrete voorstellen van Michel. Betrouwbare partij en levert op zoals besproken. Zeer tevreden!” 

DinoLand Zwolle

Bedrijfskleding A&S Vancare Tricorp Workwear Cutter & Buck Clique
A&S Vancare
MW_Bedrijfskleding_mr_mofongo_horeca_horecakleding_Groningen
Mr. Mofongo
MW bedrijfskleding century wasstraat werkkleding bedrijfskleding
Century Wasstraat
MW_bedrijfskleding_kms_kleding_management_systeem_webshop_werkkleding

Laat je ontzorgen met KMS

Bestel efficiënt met ons online Kleding Management Systeem. Wij bieden een uniek en gemakkelijk systeem aan voor jouw bedrijf. In het bestelsysteem staan alle noodzakelijke gegevens van jouw medewerkers in één oogopslag geregistreerd. Je kunt hierdoor gemakkelijk en snel de gewenste producten bestellen.

Download brochures

Benieuwd wat er allemaal mogelijk is op het gebied van bedrijfskleding en promotionele kleding? Bekijk en download de brochures van de merken waar wij graag mee werken.
MW Bedrijfskleding brochures werkkleding
MW Bedrijfskleding Stephanie

Bekijk alle bedrijfskleding in onze 1600 m2 showroom

Maak een afspraak met Stephanie bij MW Bedrijfskleding

Wij kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van bedrijfskleding en werkkleding. Stephanie helpt je graag met het uitzoeken van passende kleding op basis van jouw wensen en huisstijl. Maak een afspraak in onze showroom of bij jou op locatie. De koffie staat hier klaar! 

MW Bedrijfskleding showroom promotioneel werkkleding bedrijfskleding

Voordelen MW Bedrijfskleding

In onze showroom hebben we meer dan 12.000 producten tot onze beschikking om te laten zien, passen en voelen. Daarnaast zijn er deskundigen die je kunnen helpen. Het voordeel van onze showroom is dat wij ook onze druk- en borduurstudio in huis hebben. Hierdoor kunnen we snel schakelen en het afstemmen op de klant zijn of haar wens(en).