Bedrijfskleding

Aangenaam! Wij zijn MW Bedrijfskleding, dé specialist in bedrijfskleding en promotioneel textiel. Wij geloven in een persoonlijke aanpak, van advies tot levering bij MW Bedrijfskleding. Dat jouw medewerkers en jij aangenaam herkenbaar zijn is onze taak.


MW Bedrijfskleding, dé specialist in promotioneel textiel en bedrijfskleding

Aan de A7 in Leek tussen Drachten en Groningen vind je onze prachtige showroom van 1600 m2. Hier vind je het grootste aanbod aan bedrijfskleding voor alle beroepen. Je kan bij ons terecht voor horeca bedrijfskleding, sportkleding, promotionele bedrijfskleding, werkkleding voor in de bouw, industrie, transport, logistiek en automotive. Maar ook voor zorg bedrijfskleding, representatieve kleding en natuurlijk custom made kleding.

Bedrijfskleding bedrukken, borduren en advies op maat

In onze eigen drukstudio en borduuratelier kunnen wij jouw bedrijfskleding bedrukken en borduren. We voorzien de kleding van logo’s, namen, teksten en opdrukken. We willen graag met jou samen naar de perfecte kledinglijn werken, zodat jij alleen maar tevreden en trots kan zijn. Daarom geven onze adviseurs persoonlijk advies op maat. Onze specialiteit is om elke keer iets unieks te ontwerpen wat volledig aansluit op de huisstijl van jouw onderneming. Laat je inspireren!

Wij werken alleen met de beste merken

Voor elke beroep werken we met de beste merken, maar dit gaat niet ten koste van het aanbod. In tegendeel zelfs, we hebben een ruim aanbod bestaand uit wel 250.000 producten. Voor de horeca hebben we de merken Le Nouveau Chef, POCO, Segers en Chaud Devant. De sectoren bouw, industrie, logistiek, transport en automotive wordt bij ons voorzien van de merken Helly Hansen Workwear, Tricorp, Jobman en MASCOT. Op het gebied van medische bedrijfskleding zijn we voorzien van de merken Haen en De Berkel. Voor alle sporters hebben wij Crafts Sportswear, ERIMA, JAKO en D.A.D Sportswear. Naast dat hebben wij ook de merken James Harvest Sportswear, Printer Active Wear, Santino en Clique voor promotionele bedrijfskleding. Representatieve bedrijfskleding adviseren we de volgende merken voor: J.Harvest & Frost, Rooymans Neckwear en Greiff. Om de outfit af te maken hebben wij ook werkschoenen en veiligheidsschoenen van Sixton Peak.

Kom langs in onze showroom van 1600 m2

Wil je graag de bedrijfskleding voelen, proeven, ruiken of passen? Kom dan gezellig bij ons langs of maak vrijblijven een afspraak voor advies op maat. We liggen in hartje van de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Wil je liever dat wij bij jou langskomen? Geen probleem! Dankzij onze pas-bus kunnen we ook passen op locatie. MW Bedrijfskleding is geopend op werkdagen van 08:30 tot 17:30.

Lees meer