Shop-in-shops met ruime keuze aan bedrijfskleding

Eigen borduur- en drukstudio

Grootste showroom van Nederland

Advies op maat

Foodmaster

Met meer dan 40 franchise vestigingen in heel Nederland is Foodmaster één van de grootste cafetaria formules van ons land. Het bedrijf bestaat al 20 jaar en met de lancering van het vernieuwde Foodmaster concept is de formule klaar om de rest van Nederland te veroveren met de premium burger.

MW Bedrijfskleding Foodmaster horecakleding horeca

Fashion en workwear om je vingers bij af te likken

Geïnspireerd door de natuurlijke schoonheid van denim heeft Foodmaster gekozen voor een complete collectie bedrijfskleding van deze duurzame stof. Denim is sterk, puur, rauw en toont een sterk karakter. Hoe vaker de stof gewassen wordt, hoe meer de stof tot leven komt. De nieuwe bedrijfskleding is hierdoor een prachtige mix van fashion en workwear geworden. Medewerkers van de formule hebben keuze uit een trendy en modern halterschort of sloof in combinatie met een stoere denim blouse, overhemd of polo. In stijl aan het werk!

#frituurcultuur

Het land van 15 miljoen mensen en dé kroket. Want zeg nou zelf, waar in de wereld worden zoveel kroketten gegeten als in ons kikkerlandje. Schrik niet, we eten er gemiddeld 25 stuks per persoon per jaar. Ja, dat is gemiddeld 300 miljoen kroketten per jaar in heel Nederland. Ook bij MW Bedrijfskleding zijn we gek op deze oer-Hollandse snack. Het liefst met extra veel Groningse mosterd. Mmmm…

MW Bedrijfskleding Foodmaster horecakleding horeca
MW Bedrijfskleding Foodmaster horecakleding horeca

De Premium burger gaat Nederland veroveren

Met het vernieuwde Foodmaster concept is de formule klaar om de rest van Nederland te veroveren met de Premium burger. Nadat er jaren vrij weinig was veranderd in het assortiment van de cafetaria heeft de burger voor een ware revolutie gezorgd. Foodmaster heeft in 2016 een échte 100% oer-Hollandse rundvlees burger ontwikkeld. Eentje om je vingers bij af te likken!

MW Bedrijfskleding Foodmaster horecakleding horeca
MW Bedrijfskleding Esther Team

Bekijk alle bedrijfskleding in onze showroom

Maak een afspraak bij MW Bedrijfskleding

Wij kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van bedrijfskleding en werkkledij. We leren jou graag kennen. Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Leek, maar we komen net zo graag bij jou langs op locatie.