Shop-in-shops met ruime keuze aan bedrijfskleding

Eigen borduur- en drukstudio

Grootste showroom van Nederland

Advies op maat

Chef Serveert

Beijk Catering Service verzorgt de catering op tal van locaties in Noord-Nederland. Van voetbalstadion tot tuinfeest, er is altijd een catering oplossing op maat. Het nieuwe concept Chef Serveert is een unieke formule voor het bedrijfsrestaurant met een frisse moderne uitstraling en verse en gezonde producten.

MW Bedrijfskleding chef serveert Beijk horeca horecakleding

Eenvoudig en herkenbaar

Voor de medewerkers van Chef Serveert hebben we een eenvoudige, maar zeer herkenbare kledinglijn samengesteld. Deze bestaat uit een groene polo met goede pasvorm en een zwart schort met het logo erop geborduurd. Deze kleurstelling sluit perfect aan bij de huisstijl van Chef Serveert.

Trouwe klant

Beijk Catering Service is al jaren een vaste klant bij MW Bedrijfskleding. En soms is dat extra leuk als ze weer met een nieuw concept of horeca formule komen. Dan gaan onze handen jeuken om een culinair hoogstandje samen te stellen van mooie kledingstukken die met trots gedragen kunnen worden.

MW Bedrijfskleding chef serveert Beijk horeca horecakleding
MW Bedrijfskleding chef serveert Beijk horeca horecakleding

Vers en gezond

Het nieuwe concept Chef Serveert, dat langzaam uitgerold wordt in diverse bedrijfs- en schoolkantines, kenmerkt zich door het gebruik van verse producten die op locatie worden bereid. Door deze in te delen in drie categorieën stimuleert Beijk het eten van gezondere producten wat bijdraagt aan gezonde en fitte medewerkers. De kleur groen heeft samen met de fotografie van verse producten een prominente plaats in het concept.

MW Bedrijfskleding chef serveert Beijk horeca horecakleding
MW Bedrijfskleding Esther Team

Bekijk alle bedrijfskleding in onze showroom

Maak een afspraak bij MW Bedrijfskleding

Wij kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van bedrijfskleding en werkkledij. We leren jou graag kennen. Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Leek, maar we komen net zo graag bij jou langs op locatie.