Merken

B&C Collection, Chaud Devant, Gildan, Clique, Texas Bull en vele anderen. Wij werken alleen met de beste merken. Bekijk hier een overzicht van onze merken of download gratis één van de onderstaande catalogi.

Chaud Devant Chefwear

Chaud Devant

Het Amsterdamse kokskleding merk Chaud Devant ontwikkeld hoogwaardige, professionele en modieuze collecties voor de moderne chef, het keukenteam en het bedienend personeel.

Horeca

Merk bekijken

 

James Harvest

De James Harvest Sportswear Collectie is gebaseerd op Amerikaanse collegemode en wordt gekenmerkt door een hoge kwaliteit. Aan het ontwerp wordt bijzonder hard gewerkt.

AutomotivePromotioneelRepresentatief

Merk bekijken

 

Clique

Clique kenmerkt zich door stoere looks en een uitmuntende afwerking. In deze brede collectie bieden we u naast de mooiste herenkleding ook de leukste dames- en kinderkleding aan.

Promotioneel

Merk bekijken

 

Craft Sportswear

Craft Sportswear

Craft Sportswear is een prachtig sportmerk met een mooie collectie voor teamsporters, maar ook voor hardlopers en wielrenners. Het kledingmerk is vooral bekend om zijn thermo ondergoed.

Sport

Merk bekijken

 

ERIMA sportkleding voor teams

ERIMA Sportswear

ERIMA Sportswear staat voor design, functionaliteit en kwaliteit. Een optimale pasvorm en duurzaamheid van de artikelen is gegarandeerd. Voor teams, individuele sporters of recreanten.

Sport

Merk bekijken

 

Tricorp werkkleding bij MW Bedrijfskleding

Tricorp Workwear

Tricorp Workwear levert werkkleding voor de echte professional voor alle uiteenlopende vakgebieden. Tricorp Workwear gelooft dat professionals meer mogen verwachten van werkkleding.

AutomotiveBouw en industrie

Merk bekijken

 

POCO

POCO Bedrijfskleding staat bekend om de vlotte en trendy kleding, met grote keuze uit zeer hoogwaardige stoffen en wordt veel gedragen door o.a. bakkers, slagers en kappers.

Horeca, Retail, Vers

Merk bekijken

 

Witte koksbuizen

Le Nouveau Chef

Le Nouveau Chef staat voor fashionable horecakleding voor iedere kok of keukenmedewerker. Le Nouveau Chef combineert fashion met functionaliteit. Mooi en comfortabel.

Horeca

Merk bekijken

 

Mascot Workwear

De kleding van Mascot Workwear is zo ontworpen dat er ruimte is voor al uw bewegingen, maar tegelijkertijd sluit de kleding nauw aan op plaatsen waar u ondersteuning nodig heeft.

Automotive, Bouw en industrie

Merk bekijken

 

Santino

Voor heren, dames en kinderen is Santino een goeie keuze voor bedrijfskleding of promotionele kleding. Santino beschikt over een ruime keuze kleuren en modellen.

Promotioneel

Merk bekijken

 

Greiff

Een toonaangevend bedrijf, dat is Greiff. Bedrijfskleding geschikt voor zowel dienstverlening, representatief als de hotel- en horecabranche. Gehecht aan traditie is Greiff ook innovatief.

Horeca, Representatief

Merk bekijken

 

Printer

Door promotionele kleding creëer je het gevoel dat je ergens bij hoort. Daarom draagt Printer Active Wear bij aan de resultaten van het team en het succes van jouw bedrijf.

Promotioneel

Merk bekijken

 

Sixton Peak werkschoenen

Sixton Peak

De werkschoenen van Sixton Peak staan voor veiligheid, comfort en Italiaanse vakmanschap.

Automotive, Beveiliging, Bouw en industrie, Facilitair, Horeca, Retail en verswinkel, Transport en logistiek, Zorg

Merk bekijken

 

D.A.D. Sportswear

De kwaliteit van de sport en promotionele kleding van D.A.D. Sportswear is niet alleen geschikt voor alledaagse activiteiten, maar ook voor de meest uitdagende omstandigheden.

Sport, Promotioneel

Merk bekijken

 

Helly Hansen Workwear

Helly Hansen is het populairste merk op gebied van sport en outdoor kleding, maar Helly Hansen Workwear is speciaal gemaakt om in de zwaarste omstandigheden te presteren.

Bouw en industrie

Merk bekijken

Wil je niets missen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief