Shop-in-shops met ruime keuze aan bedrijfskleding

Eigen borduur- en drukstudio

Grootste showroom van Nederland

Advies op maat

Veelgestelde vragen

We hebben alvast de meest gestelde vragen voor je beantwoord. Staat je vraag er niet tussen? Eén van onze adviseurs staat je graag te woord.

Kleding en assortiment

Jazeker! De brochures van al onze merken zijn beschikbaar via onze download pagina.

Dit verschilt per artikel. Bij aankoop van bedrijfskleding leveren wij de juiste wasvoorschriften die horen bij de bestelde kleding. Bekijk onze wasvoorschriften online. 

In onze showroom is het mogelijk om het grootste gedeelte van het assortiment te bekijken, te voelen en te passen. Liever bij jou op locatie? Maak dan een pas-afspraak.
MW Bedrijfskleding heeft bepaalde merken in het assortiment met kinderkleding. Hiervoor kun je het beste contact opnemen via het contactformulier.
Het is zeker mogelijk om online een offerte aan te vragen. Ga naar ons assortiment op mwbedrijfskleding-producten.nl en vraag heel eenvoudig een vrijblijvende offerte aan van product(en) naar keuze. We zullen op werkdagen binnen 24 uur een reactie geven. Loop je ergens tegen aan? Vraag dan één van onze adviseurs om hulp via: 0594 518 738
Nee helaas leveren wij niet aan particulieren. Wij leveren alleen bedrijfskleding aan bedrijven die ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel.
Helaas bedrukt en borduurt MW Bedrijfskleding geen aangeleverde kleding.

Het is zeker mogelijk dat wij langskomen op locatie! Maak hiervoor een afspraak met één van onze adviseurs. 

Bestellen en levering

Bij een bestelling boven de €450,- zijn de verzendkosten gratis. Bij een bestelling onder de €450,- bedragen de verzendkosten per bestelling €13,- exclusief btw.
Dat is mogelijk! Vraag één van onze support afdeling naar de mogelijkheden.
De levertijd van bedrijfskleding kan verschillen van 2 tot 12 weken. Neem voor de actuele levertijden contact op met onze support afdeling. De levertijd van de bestelde producten vind je op de orderbevestiging.
Vervelend om te horen! Neem contact op met de onze support afdeling van MW Bedrijfskleding en wij zullen dit probleem tot de bodem voor je uitzoeken.
De minimale bestelhoeveelheid bedrijfskleding hangt af van het kledingmerk. Voor de minimale bestelhoeveelheid verzoeken wij je om contact op te nemen met de support afdeling van MW Bedrijfskleding.
De kosten voor het bedrukken en/of borduren van bedrijfskleding hangen van verschillende factoren af. Voor een precieze prijsindicatie kun je het beste een offerte aanvragen of bellen met onze support afdeling

Het is helaas niet mogelijk om direct kleding te kopen in onze showroom. Wij zijn geen voorraadhoudend bedrijf. We bestellen de kleding graag voor je! 

MW Bedrijfskleding

Te gek! Neem contact op met de support afdeling van MW Bedrijfskleding. Zij zorgen dat het bij de juiste persoon terecht komt.

Voor vacatures verwijzen wij je om de vacaturepagina van MW Bedrijfskleding te bezoeken.

MW Bedrijfskleding doet wel aan sponsoring, maar daar zijn een aantal richtlijnen voor. Je kunt het beste contact opnemen met onze marketingafdeling.
Natuurlijk is dat mogelijk! Je bent altijd welkom in onze showroom in Leek en wordt vriendelijk geholpen door een van onze adviseurs. De koffie staat al klaar. Let op: het is op dit moment alleen mogelijk om onze showroom te bezoeken op afspraak

Retouren en annuleren

Ja dat kan, bekijk de vraag hoe kan ik de kleding retourneren voor de voorwaarden en stappen.
Na aankoop van de kleding is er twee weken de tijd om de kleding te ruilen mits de kleding niet is voorzien van een logo. Neem hiervoor contact op met onze support afdeling.
Voor het retourneren van een product moet het aan de volgende criteria voldoen;
  • Een retournummer is noodzakelijk om jouw artikelen retour te kunnen sturen. Deze kun je aanvragen via: retour@mwbedrijfskleding.nl
  • Producten zijn, indien redelijkerwijs mogelijk, voorzien van alle aangehechte kaartjes en verpakt in de originele verpakking. Mocht dit niet het geval zijn, dan hebben wij het recht om waardevermindering in rekening te brengen.
De volgende artikelen kunnen niet retour gestuurd worden:
  • De te retourneren producten zijn niet gepersonaliseerd d.m.v. bedrukken, borduren of verpakkingen.
  • Artikelen die reeds gedragen zijn kunnen wij niet retour nemen.
Retourtermijn: Het aanmelden van een retourpakket kan binnen 14 dagen na ontvangst van de artikelen. Retour sturen: Na goedkeuring van jouw retouraanvraag, moeten wij de artikelen binnen 4 werkdagen hebben ontvangen. Als dit niet het geval is vervalt jouw retouraanvraag.
MW Bedrijfskleding Receptie Trieneke Dorien Team

Bekijk alle bedrijfskleding in onze showroom

Maak een afspraak bij MW Bedrijfskleding

Wij kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van bedrijfskleding en werkkledij. We leren jou graag kennen. Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Leek, maar we komen net zo graag bij jou langs op locatie.