Shop-in-shops met ruime keuze aan bedrijfskleding

Eigen borduur- en drukstudio

Grootste showroom van Noord-Nederland

Advies op maat

Mr. Mofongo

MW_Bedrijfskleding_mr_mofongo_horeca_horecakleding_Groningen

Het bekende Grand Café-Restaurant Mr. Mofongo won in 2017  de titel ‘Beste cocktailbar van Nederland’ en dat vinden wij meer dan terecht! De inmiddels landelijk bekende cocktailwand met robotarm is een echte trekpleister. Naast de lekkerste cocktails faciliteert de horecazaak naast de Rijksuniversiteit Groningen ook een wijnbar, een distilleerderij en een restaurant waar je op elk moment van de dag heerlijk kunt eten en drinken.

MW_Bedrijfskleding_mr_mofongo_horeca_horecakleding_Groningen

Moderne horecakleding passend bij de huisstijl

Voor al deze prachtige (te ontdekken) plekken was het team van Mr. Mofongo op zoek naar trendy en moderne horecakleding, met als uitgangspunt dat iedere afdeling zijn eigen karakter moest behouden. De nieuwe bedrijfskleding moest passen bij de huisstijl én uitstraling van Mr. Mofongo. Ook moest de kleding makkelijk te onderhouden zijn. Een prachtige uitdaging voor onze heren!

Eigentijdse uitstraling dankzij de bretels van Rooymans

Voor de keukenbrigade, bar- en bedieningsmedewerkers van het restaurant is gekozen voor een wit overhemd samen met een lichtbruin schort. In de cocktailbar is een stoere combinatie ingezet, bestaande uit een stevig witte J.Harvest & Frost overhemd met bruine bretels en strik van Rooymans. Een zeer geslaagde combinatie met een eigentijdse uitstraling, al zeggen we het zelf. In de wijnbar zijn de bretels en strik vervangen door een stropdas in dezelfde zachte bruine kleur. Daarnaast wordt hier ook een modern schort of sloof gedragen.

MW_Bedrijfskleding_mr_mofongo_horeca_horecakleding_Groningen

Ontdek de zeven werelden van Mr. Mofongo

Het menu van Mr. Mofongo kent zeven verschillende ‘werelden’ met ieder zijn eigen specialiteit en aanbod, geïnspireerd op het leven van wereldreiziger Máximo Mofongo. Naast kwaliteit staat iedere wereld garant voor innovatie, duurzaamheid en bovenal beleving. Bezoek Mr. Mofongo en laat je meeslepen door Máximo’s oneindige reislust: ga met hem mee op avontuur!

Personeelsfoto_afspraak_maken__supportdames

Bekijk alle bedrijfskleding in onze showroom

Maak een afspraak bij MW Bedrijfskleding

Wij kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van bedrijfskleding en werkkledij. We leren jou graag kennen. Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Leek, maar we komen net zo graag bij jou langs op locatie.

Prijswijzigingen

De afgelopen maanden zijn de meeste prijzen voor o.a. grondstoffen en transport extreem hard gestegen. Dit heeft ook enorme invloed op onze inkoopprijzen en ontkomen wij niet aan een herziening van onze prijzen. 

Wij vragen je begrip voor deze bijzondere maatregel. Heb je nog vragen of wil je meer weten, neem dan contact op met ons supportteam.