Clique

Veelzijdig en kwalitatief: Clique Bedrijfskleding

Clique is hét merk als het gaat om promotionele bedrijfskleding. Met een uitgebreid assortiment dat varieert in kleuren en stijlen, is Clique bij uitstek geschikt om jouw bedrijfsboodschap professioneel uit te dragen. MW Bedrijfskleding heeft gekozen voor Clique vanwege hun toewijding aan kwaliteit en veelzijdigheid. Elk kledingstuk van Clique is ontworpen met het primaire doel om effectief jouw merk en boodschap te presenteren, onderverdeeld in drie specifieke lijnen: Basic, Classic en Premium.

Clique Basic: toegankelijk en functioneel

Clique’s Basic lijn biedt hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Geschikt voor diverse gebruiksdoeleinden, biedt het volop mogelijkheden voor het toevoegen van bedrijfslogo’s, ideaal voor dagelijks gebruik.
Bekijk brochure

Clique Classic: verwacht meer van kleding

De Classic lijn staat voor superieure kwaliteit en comfort. Met stijlvolle ontwerpen die geschikt zijn voor werk en andere formele gelegenheden. De Classic lijn omvat items zoals polo’s, overhemden, jassen en fleeces, ontworpen voor comfort, duurzaamheid en veelzijdigheid.

Clique Premium: elegantie en prestatie

De Premium collectie van Clique kenmerkt zich door luxe materialen en verfijnde details, perfect voor zakelijke en formele settings waar professionaliteit voorop staat. Bij MW Bedrijfskleding zijn we trots om Clique aan te bieden, een merk dat zich richt op het combineren van stijl met functionaliteit.
Klantcase: Voorbeeld
“MW Bedrijfskleding sloot het beste aan bij onze wensen. We voelen ons betrokken bij de omgeving waarin wij werken. Bij onze huurders en woningzoekenden natuurlijk. Maar dat betekent ook dat als het kan, we het liefst samenwerken met bedrijven in de omgeving.”

Naam Achternaam – Functie Bedrijf

Voordelen MW