Shop-in-shops met ruime keuze aan bedrijfskleding

Eigen borduur- en drukstudio

Grootste showroom van Nederland

Advies op maat

Clique

Clique is de kern van de promotionele kledingwereld. De kracht van Clique zit hem in het brede assortiment aan promotionele kleding, hoge kwaliteit basic kleding en accessoires maar ook in de nieuwe stijlen geïnspireerd op de hedendaagse trends. Clique is uniek dankzij het uitgebreide kleurenpalet en de ruime maatboog.

Clique duurzaamheid werkkleding bedrijfskleding

Promotionele kleding met een boodschap

Alle kleding van Clique® is ontwikkeld vanuit één hoofddoel: het moet een goede drager zijn voor je merken en jouw boodschap. Dit houdt in dat de kleding gemaakt wordt van een mooi materiaal wat op verschillende manieren veredeld kan worden. Het brede kleurenpalet maakt het mogelijk om mooi aan te kunnen sluiten bij jouw huisstijl. En de ruime maatbogen en verschillende pasvormen voor dames, heren en kinderen zorgen ervoor dat iedereen in je bedrijf, je merk en jouw boodschap met trots kan dragen.

Verschillende collecties van Clique

Om je te ondersteunen bij het kiezen van het juiste product, is de Clique collectie opgebouwd in Basic, Classic en Premium. Deze drie lijnen zijn opgebouwd uit verschillende artikelen die voldoen aan de verschillende wensen. Het slimme ontwerp zorgt ervoor dat de kleding mooi op elkaar aansluit in zowel uitstraling, kwaliteit en kleur als prijsklasse.
Clique duurzaamheid werkkleding bedrijfskleding
MW Bedrijfskleding Esther Team

Benieuwd of Clique wat voor jou is?

Maak een afspraak bij MW Bedrijfskleding

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jou en je medewerkers? Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Leek, maar we komen net zo graag bij jou langs op locatie. De koffie staat hier klaar! 

Clique duurzaamheid werkkleding bedrijfskleding

Clique Basic

Clique® Basic representeert de kern waar Clique® voor staat: goede kwaliteit, een breed assortiment en veel verschillende kleuren voor een hele mooie prijs. Veel van de Basic items zijn verkrijgbaar voor dames, heren en kinderen met meer dan genoeg ruimte om je bedrijfslogo duidelijk te kunnen presenteren.

Clique Classic

Clique® Classic is de beste keuze voor wie meer verwacht van kleding. De Classic items hebben een topkwaliteit, mooie pasvorm, breed kleurenpalet, ruime maatboog en goede voorraad voor een snelle levering. Ook de Classic lijn heeft veel artikelen die leverbaar zijn voor dames, heren en kinderen.

Clique duurzaamheid werkkleding bedrijfskleding
Clique duurzaamheid werkkleding bedrijfskleding

Clique Premium

Met hoge kwaliteitsartikelen, mooie decoratieve details en voor-behandelde materialen is Clique® Premium de beste lijn van Clique®. Deze lijn is een slimme keuze om het beste uit de kleding en je huisstijl te halen.

Duurzame collectie bedrijfskleding

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker. Ook op het gebied van promotionele kleding kun je kiezen voor producten die het label duurzaamheid hebben. Clique heeft twee lijnen waarbij duurzaamheid centraal staat. De Basic Active collectie bestaat uit kleding die ingeverfd is door middel van Spun Dyed. Dit is een milieuvriendelijke methode waarbij minder water, stroom en chemicaliën worden verbruikt. Daarnaast kun je kiezen voor de Organic lijn. Deze lijn bestaat uit kleding die gemaakt is van 100% biologisch katoen.
Clique duurzaamheid werkkleding bedrijfskleding
Personeelsfoto MW Bedrijfskleding Team Dorien

Bekijk alle bedrijfskleding in onze showroom

Maak een afspraak bij MW Bedrijfskleding

Wij kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van bedrijfskleding en werkkledij. We leren jou graag kennen. Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Leek, maar we komen net zo graag bij jou langs op locatie.
MW Bedrijfskleding showroom Clique bedrijfskleding werkkleding

Voordelen van MW Bedrijfskleding

In onze showroom hebben we tot onze beschikking om te laten zien, passen en voelen. Daarnaast zijn er deskundigen die je kunnen helpen. Het voordeel van onze showroom is dat wij ook onze druk- en borduurstudio in huis hebben. Hierdoor kunnen we snel schakelen en het afstemmen op de klant zijn of haar wens(en).