Shop-in-shops met ruime keuze aan bedrijfskleding

Eigen borduur- en drukstudio

Grootste showroom van Nederland

Advies op maat

Over MW Bedrijfskleding

Wij geven je bedrijf meer zichtbaarheid met bedrijfskleding met geborduurd of bedrukt logo. De specialist op het gebied van bedrijfskleding en promotionele kleding. In onze eigen borduur- en bedrukstudio voorzien we de kleding van een logo. Zodat jij en jouw medewerkers er aangenaam herkenbaar erbij lopen. 

MW bedrijfskleding pand showroom werkkleding horecakleding

Aangenaam!

Wij zijn MW Bedrijfskleding, expert op het gebied van bedrijfskleding en promotionele kleding. Wij werken met passie en de focus op kwaliteit; dit is ons DNA. Verwacht bij ons geen dertien-in-een-dozijn-oplossingen. Wij gaan voor een persoonlijke aanpak en advies op maat. De klant staat dan ook altijd centraal bij MW Bedrijfskleding in Leek.

Met een enthousiast team van medewerkers bedienen wij meer dan 7500 klanten. Dat varieert van zzp’ers, het midden- en klein bedrijf en grotere corporate klanten verspreid over heel Nederland. Onze relaties zijn onze ambassadeurs.

Ons verhaal

Wat in 2000 begon vanuit het woonhuis van oprichter Michel Wiersema in Tolbert, groeide al gauw uit tot een succesvolle onderneming. Door de snelle groei en het ontstane ruimtegebrek verhuisde MW Bedrijfskleding meerdere keren. Op dit moment is Leek onze standplaats. Hier vind je ons mooie pand met een showroom van 1600 m2 en onze eigen borduur– en drukstudio

MW Bedrijfskleding pand MW
MW Bedrijfskleding Santino Casual Workwear bedrijfskleding werkkleding

Een showroom vol inspiratie

Ben jij nieuwsgierig naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van bedrijfskleding? Je bent van harte welkom in onze 1600 m2 grote showroom in Leek. Hier vind je verschillende ingerichte ruimtes met de laatste trends en nieuwste collectie bedrijfskleding voor iedere beroepsgroep. Ook de nieuwste horeca trends. Je vindt bij ons moderne bedrijfskleding. Onze showroom is open op werkdagen van 8.30 uur tot 17.00 uur. Liever buiten werktijd? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs.

MW Bedrijfskleding Jesper Team

Bekijk alle bedrijfskleding in onze showroom

Maak een afspraak bij MW Bedrijfskleding

Wij kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van bedrijfskleding en werkkledij. We leren jou graag kennen. Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Leek, maar we komen net zo graag bij jou langs op locatie.
Wold & waard

Wat klanten over ons vertellen

Icoon-aanhalingsteken

“We voelen ons betrokken bij de omgeving waarin wij werken. Bij onze huurders en woningzoekenden natuurlijk. Maar dat betekent ook dat als het kan, we het liefst samenwerken met bedrijven in de omgeving. Dat was één van de criteria toen we op zoek gingen naar nieuwe bedrijfskleding. We hebben een aantal bedrijven bezocht en ons laten adviseren. Uiteindelijk was het de kleding van MW Bedrijfskleding die het beste aansloot bij onze wensen.”

MW Bedrijfskleding Borduurstudio Borduren logo

Bedrijfskleding borduren

Wij zijn één van de weinige leveranciers van bedrijfs- en promotionele kleding met een eigen borduurstudio. Borduren van bedrijfskleding doen wij in huis. Ook voor het borduren van bedrijfskleding geldt bij ons dat we staan voor de hoogst mogelijke kwaliteit! Omdat wij het borduren van bedrijfskleding zelf doen, zijn we flexibel en hebben we permanente bewaking op de kwaliteit van het borduren van logo’s, teksten en namen.

Bedrijfskleding bedrukken

Bedrijfskleding of werkkleding bedrukken voor je personeel zorgt er niet alleen voor dat je personeel er netjes bijloopt, het zorgt ook voor herkenbaarheid van jouw bedrijf. T-shirts, polo’s, softshell jassen en sweaters worden vaak bedrukt met het logo van het bedrijf. Voor het drukken maken we gebruik van transfers.

MW bedrijfskleding drukken logo transferdruk

Een greep uit onze klanten:

MW Bedrijfskleding Stephanie

Bekijk alle bedrijfskleding in onze 1600 m2 showroom

Maak een afspraak bij MW Bedrijfskleding

Wij kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van bedrijfskleding en werkkleding. We leren jou graag kennen. Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Leek, maar we komen net zo graag bij jou langs op locatie.

MW Bedrijfskleding Le Nouveau Chef horeca kleding bedrijfskleding werkkleding

Voordelen van MW Bedrijfskleding

In onze showroom hebben we een ruim assortiment tot onze beschikking om te laten zien, passen en voelen. Daarnaast zijn er deskundigen die je kunnen helpen. Het voordeel van onze showroom is dat wij ook onze druk- en borduurstudio in huis hebben. Hierdoor kunnen we snel schakelen en het afstemmen op de klant zijn of haar wens(en).