Let op: prijswijzigingen | Meer informatie Let op: prijswijzigingen | Meer informatie
Eigen borduur- en drukstudio
Al meer dan 7500 tevreden klanten
Ruime keuze in bedrijfskleding
Passend advies
0594 518 738

Over MW Bedrijfskleding

 

 

Aangenaam!

Aangenaam!

Wij zijn MW Bedrijfskleding, expert op het gebied van bedrijfskleding en promotionele kleding. Wij werken met passie en de focus op kwaliteit; dit is ons DNA. Verwacht bij ons geen dertien-in-een-dozijn-oplossingen. Wij gaan voor een persoonlijke aanpak en advies op maat. De klant staat dan ook altijd centraal bij MW Bedrijfskleding in Leek.

Met een enthousiast team van medewerkers bedienen wij meer dan 7500 klanten. Dat varieert van zzp’ers, het midden- en klein bedrijf en grotere corporate klanten verspreid over heel Nederland. Onze relaties zijn onze ambassadeurs.

Ons verhaal

Ons verhaal

Wat in 2000 begon vanuit het woonhuis van oprichter Michel Wiersema in Tolbert, groeide al gauw uit tot een succesvolle onderneming. Door de snelle groei en het ontstane ruimtegebrek verhuisde MW Bedrijfskleding meerdere keren. Op dit moment is Leek onze standplaats. Hier vind je ons mooie pand met een showroom van 1600 m2 en onze eigen borduur– en drukstudio.

 

Een showroom vol inspiratie

Een showroom vol inspiratie

Ben jij nieuwsgierig naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van bedrijfskleding? Je bent van harte welkom in onze 1600 m2 grote showroom in Leek. Hier vind je verschillende ingerichte ruimtes met de laatste trends en nieuwste collectie bedrijfskleding voor iedere beroepsgroep. Ook de nieuwste horeca trends. Je vindt bij ons moderne bedrijfskleding. Onze showroom is open op werkdagen van 8.30 uur tot 17.00 uur. Liever buiten werktijd? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs.

Let op: het is op dit moment alleen mogelijk om onze showroom te bezoeken op afspraak

Kom kennismaken!

Kom kennismaken!

Wil je graag meer informatie over professionele werkkleding voor jouw bedrijf? Vraag het één van onze adviseurs. Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur via 0594518738, klantenservice@mwbedrijfskleding.nl of onze livechat. In overleg kan een afspraak buiten kantooruren ook.

Let op: het is op dit moment alleen mogelijk om onze showroom te bezoeken op afspraak

Bedrijfskleding bedrukken
Voor het bedrukken van kleding maken wij gebruik van onze eigen drukstudio. Hierdoor kunnen wij onze kwaliteit van het drukwerk bewaken.
Bedrijfskleding borduren
Wij borduren als één van de weinige leveranciers van bedrijfskleding alle logo's en opdrukken in onze eigen borduurstudio. Zo kunnen wij onze kwaliteit waarborgen.
© 2022 MW Bedrijfskleding
0
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren
Privacybeleid