Let op: prijswijzigingen | Meer informatie Let op: prijswijzigingen | Meer informatie
Eigen borduur- en drukstudio
Al meer dan 7500 tevreden klanten
Ruime keuze in bedrijfskleding
Passend advies
0594 518 738

Beroepskleding

 

 

MW Bedrijfskleding: dé specialist in beroepskleding

MW Bedrijfskleding: dé specialist in beroepskleding

Voor beroepskleding ben je bij ons aan het goede adres. Wij zijn MW Bedrijfskleding, Aangenaam herkenbaar! Advies op maat en persoonlijk contact, daar geloven wij in. Aangenaam herkenbaar zijn jouw werknemers en jij door onze beroepskleding en werkkleding. Aan de A7 in Leek, tussen Drachten en Groningen, vind je onze grote showroom van 1600m2. In deze showroom vind je voor alle beroepsgroepen wel beroepskleding. We hebben een groot aanbod voor in de bouw en industrie, horeca, sport, promotioneel, zorg, automotive, representatief en natuurlijk custom made. Zoals je ziet zijn we van alle markten thuis en zit beroepskleding met logo in ons bloed.

Beroepskleding bedrukken, borduren en persoonlijk advies

Beroepskleding bedrukken, borduren en persoonlijk advies

Onze adviseurs werken graag met jou samen om het beste resultaat te creëren. Wij geloven in persoonlijk contact en maken elke keer iets unieks speciaal voor jou. Met de drukstudio en borduuratelier die wij in huis hebben laten wij de beroepskleding volledig aansluiten op de huisstijl van jouw organisatie. We kunnen beroepskleding opdrukken met logo’s, namen, teksten en meer. Wij doen dit allemaal met passie, want maatwerk is onze passie. En bij ons is alles eigenlijk maatwerk.

Alle beroepsgroepen voorzien van de beste beroepskleding

Alle beroepsgroepen voorzien van de beste beroepskleding

Alleen de beste merken voor de verschillende beroepsgroepen is van ons van belang. Zo garanderen we de beste kwaliteit en is de beroepskleding duurzaam en comfortabel. Voor elke beroepsgroep hebben wij een uitgebreide collectie van verschillende merken. Le Nouveau Chef, Chaud Devant, POCO en Segers gebruiken wij voor onze horeca beroepskleding. Deze collectie bestaat o.a. koksbuizen, sloven, schorten en horeca blouses

In onze automotive, bouw, industrie, transport en logistieke collectie vind je de merken Mascot Workwear, Tricorp, Jobman en Helly Hansen Workwear. Voor beroepskleding in de zorg adviseren wij het merk De Berkel. Als je voor promotionele kleding gaat, dan ga je voor de merken Clique, Santino, James Harvest Sportswear en Printer Active Wear. James Harvest & Frost, Greiff en Rooymans Neckwear gebruiken wij voor onze representatieve collectie. Tot slot maak je de outfit helemaal af met onze uitgebreide lijn aan werk- en veiligheidsschoenen van Sixton Peak.

Raak geïnspireerd in onze showroom vol bedrijfskleding

Raak geïnspireerd in onze showroom vol bedrijfskleding

Wil je graag geïnspireerd raken? Kom dan langs voor een kopje koffie of maak vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs voor echt persoonlijk contact en advies op maat. Onze showroom ligt in Leek en dat is ligt in hartje van de provincie Groningen en vlakbij de grens van Drenthe en Friesland. In onze showroom kan je nog geïnspireerder raken want je kan alle producten passen, voelen en zelfs ruiken. Je hoeft niet perse naar ons toe te komen, wij kunnen namelijk ook naar jou toe komen met een deel van onze collectie bedrijfskleding.  

Waarom is goede beroepskleding zo belangrijk?

Waarom is goede beroepskleding zo belangrijk?

Beroepskleding met logo is van zeer groot belang bij ieder. Niet alleen voor mensen in de bouw of industrie, maar ook voor een hotelmedewerker of dierenarts. Beroepskleding zorgt er voor dat je gezien wordt, dat klanten weten wie het personeel is. Daarnaast is werkkleding duurzaam, comfortabel en veilig. Zo zijn er speciale hoge zichtbaarheid kledingstukken, ook wel High-Visibility clothing genoemd. Dit zorgt er voor dat een verkeersregelaar nog te zien is in de dichte mist. Beroepskleding kan het werk ook een stuk aangenamer maken, denk aan een chef-kok die veel verschillende spatels, pennen en andere dingen dicht bij zich wil hebben. Koksbuizen zijn daarvoor een geschikte oplossing. Deze hebben namelijk vaak veel zakken om dingen in op te bergen. De overheid kan ook een rol spelen in het dragen van beroepskledij, zij kunnen bepaalde organisaties verplichten om speciale kleding te dragen.

© 2022 MW Bedrijfskleding
0
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren
Privacybeleid