Shop-in-shops met ruime keuze aan bedrijfskleding

Eigen borduur- en drukstudio

Grootste showroom van Nederland

Advies op maat

Laat je inspireren in de showroom van MW Bedrijfskleding

“Dit had ik van de buitenkant niet verwacht”, iets wat wij vaak horen van onze klanten. Breng eens een bezoek aan onze showroom langs de A7 in Leek! Laat je verrassen! En wie weet kunnen wij iets voor elkaar betekenen.⁠
MW Bedrijfskleding Showroom Tricorp werkkleding

Kom je ook langs voor een kopje koffie en advies op maat?

Wij kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van bedrijfskleding en het borduren of bedrukken van jouw logo. We leren jou graag kennen. Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Leek. Op een oppervlakte van 1600 m² vind je verschillende ingerichte ruimtes met de laatste trends en nieuwste collectie bedrijfskleding en promotionele kleding voor iedere beroepsgroep. Een showroom vol aan inspiratie!

Alles onder één dak

In onze showroom aan de A7 vind je het grootste assortiment aan werkkleding, horecakleding, zorgkleding en sportkleding onder één dak. Met een oppervlakte van ruim 1600 m² aan inspiratie is hier voor ieder wat wils. In de showroom bevinden zich diverse shop-in-shops van bekende merken als Mascot Workwear, Chaud Devant, Craft Sportswear en meer. Daarnaast bevindt zich hier ook onze professionele borduurstudio vanuit waar wij alle kleding bedrukken en borduren met een logo.

MW Bedrijfskleding pand MW
MW Bedrijfskleding Esther Team

Bekijk alle bedrijfskleding in onze 1600 m2 showroom

Maak een afspraak bij MW Bedrijfskleding

Wij kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van bedrijfskleding. We leren jou graag kennen. Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Leek, maar we komen net zo graag bij jou langs op locatie.

MW Bedrijfskleding Showroom Mascot werkkleding jobman

Werkkleding van Tricorp, Jobman, Mascot en Projob

In de showroom zijn drie shop-in-shops gevestigd die volledig in het teken staan van werkkleding. In de shop-in-shops van Mascot Workwear, Tricorp Workwear en Jobman Workwear vind je de nieuwste collecties en trends voor o.a. bouwbedrijven, autobedrijven, transportbedrijven en facilitaire bedrijven van nieuwste werktruien en werkbroeken tot trendy en moderne t-shirts en polo’s. Voor werkschoenen kun je rondkijken en passen in de shop-in-shop van het Italiaanse Sixton Peak.

Horeca kleding van Chaud Devant en Le Nouveau Chef

Ook op het gebied van horeca kleding beschikken wij over drie shop-in-shops van bekende merken binnen de branche. Merken als Chaud Devant en Le Nouveau Chef zijn toonaangevend op het gebied van kokskleding en kleding voor bar- en bedieningspersoneel. In onze showroom hangen de nieuwste koksbuizen, horeca blouses, koksbroeken en meer. Ga voor een koksbuis met logo.

MW Bedrijfskleding Le Nouveau Chef horeca kleding bedrijfskleding werkkleding
MW Bedrijfskleding Jesper Team

Bekijk alle bedrijfskleding in onze 1600 m2 showroom

Maak een afspraak bij MW Bedrijfskleding

Wij kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van bedrijfskleding. We leren jou graag kennen. Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Leek, maar we komen net zo graag bij jou langs op locatie.

MW Bedrijfskleding Showroom Craft sportkleding

Sport- en teamkleding van Craft Sportswear

Op zoek naar sportkleding voor jouw team of club? Kom dan kijken in de shop-in-shop van Craft Sportswear. Craft Sportswear staat bekend als kledingmerk voor wintersporten als schaatsen en skiën, dankzij de bekende thermokleding. Maar het merk levert ook sportkleding voor teamsporten als voetbal en andere balsporten.

Promotionele kleding van verschillende merken

Ook voor promotiedoeleinden, zoals een beurs of evenement hebben wij een ruime collectie promotionele kleding hangen in de shop-in-shop van Clique en Printer Active Wear. Ook in de shop-in-shop van Clique en James Harvest Sportswear kan je terecht voor promokleding. Hier vind je moderne polo’s, t-shirts, blouses en overhemden met eindeloze mogelijkheden.

MW Bedrijfskleding Showroom Clique

Wij zijn dealer van:

MW Bedrijfskleding Studio Anneloes @work representatieve bedrijfskleding werkkleding travelstof

Representatieve kleding van Greiff, Harvest en @WORK by Studio Anneloes

Met Greiff hebben wij een prachtig merk in huis voor representatieve kleding voor dames en heren wanneer de kleding om een luxere uitstraling vraagt. Traditioneel, onmisbaar, stijlvol en innovatief. Overhemden, vesten, blazers, colberts en pantalons laten bedrukken met logo. Voor representatieve kleding met extra draagcomfort hebben we @WORK by Studio Anneloes.

Maak een afspraak met één van onze adviseurs

Nieuwsgierig naar onze showroom? Kom dan vrijblijvend langs voor een heerlijke bak koffie en laat je inspireren door de diverse shop-in-shops. Onze adviseurs voorzien je graag van advies en tips op het gebied van bedrijfskleding. De showroom is gevestigd in Leek, vlakbij Groningen en Drachten. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00. Ook op afspraak is altijd mogelijk.
MW Bedrijfskleding showroom afspraak
MW Bedrijfskleding Santino Casual Workwear bedrijfskleding werkkleding

De voordelen van MW Bedrijfskleding

In onze showroom hebben we meer dan 12.000 producten tot onze beschikking om te laten zien, passen en voelen. Daarnaast zijn er deskundigen die je kunnen helpen. Het voordeel van onze showroom is dat wij ook onze druk- en borduurstudio in huis hebben. Hierdoor kunnen we snel schakelen en het afstemmen op de klant zijn of haar wens(en).

MW Bedrijfskleding Stephanie

Bekijk alle bedrijfskleding in onze showroom

Maak een afspraak bij MW Bedrijfskleding

Wij kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van bedrijfskleding en werkkledij. We leren jou graag kennen. Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Leek, maar we komen net zo graag bij jou langs op locatie.

Een greep uit onze klanten: