Shop-in-shops met ruime keuze aan bedrijfskleding

Eigen borduur- en drukstudio

Grootste showroom van Noord-Nederland

Advies op maat

Werkkleding

Of je nou schilder, installateur of timmerman bent, aan werkkleding worden hoge eisen gesteld. Niet alleen als het gaat om veiligheid, zichtbaarheid en draagcomfort: er is ook steeds meer aandacht voor uitstraling. Het mag opvallen en zelfs een beetje trendy zijn. De kleding mag persoonlijkheid uitstralen en dat is een ontwikkeling waar wij als MW bedrijfskleding blij van worden.
MW Bedrijfskleding Showroom Mascot werkkleding jobman

Aangenaam herkenbaar in werkkleding

Bij MW Bedrijfskleding vind je het grootste assortiment werkkledij, veiligheidskleding en werkschoenen onder één dak dankzij onze professionele en bekende merken. Bij ons kun je terecht voor kleding van MASCOT Workwear, Jobman, Tricorp Workwear en Projob Workwear. Hiermee is MW Bedrijfskleding een belangrijke partner voor veel bedrijven. Van werkbroeken en werkjassen tot truien en vesten, polo’s en t-shirts. Ook bieden wij een brede collectie veiligheidsschoenen aan, dankzij Sixton Peak, die beschikken over alle veiligheidsnormen. De veiligheidsschoenen zijn verkrijgbaar in de volgende klassen: SB, S1, S2, S3, S4 en S5.

Hoge zichtbaarheidskleding voor transport, logistiek en wegenbouw

Wanneer je aan of op de weg werkt, is hoge zichtbaarheidskleding noodzakelijk. Dit geldt voor verkeersregelaars en vrachtwagenchauffeurs, maar ook voor kraanmachinisten en wegenbouwers. Voor deze medewerkers hebben wij een ruime collectie High Visibility kleding. Dankzij de felle fluorgele en -oranje kleuren kan er veilig gewerkt worden, zelfs tijdens de donkerste momenten van het jaar. Om de veiligheid te garanderen, zijn er voor High Visibility kleding normeringen vastgesteld, zoals EN ISO 20471 en RWS-normering. Dankzij de merken Tricorp Workwear en Mascot Workwear kunnen wij jouw medewerkers voorzien van de hoge zichtbaarheidskleding die noodzakelijk is voor de uit te voeren werkzaamheden. Van complete werkpakken tot veiligheidsjassen en veiligheidsvesten. Ook veiligheidsbroeken en bodywarmers behoren tot de mogelijkheden.

MW Bedrijfskleding Showroom Tricorp werkkleding
MW Bedrijfskleding Receptie Trieneke Dorien Team

Bekijk alle bedrijfskleding in onze 1600 m2 showroom

Maak een afspraak bij MW Bedrijfskleding

Wij kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van werkkleding. We leren jou graag kennen. Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Leek, maar we komen net zo graag bij jou langs op locatie.

Wold & waard

Wat klanten over ons vertellen

Icoon-aanhalingsteken
“Zeer kundig geadviseerd en fantastisch meegedacht m.b.t. de modellen en kleuren van onze nieuwe bedrijfskleding door MW Bedrijfskleding. De service bleek ook nog eens meer dan geweldig. Dit heeft geresulteerd in prachtige bedrijfskleding!”
werkjassen

Werkjassen

werkvesten

Werktruien en vesten

werkshirts polo

Werkshirts en polo's

werkbroeken

Werkbroeken

overalls

Werkoveralls

werkschoenen

Werkschoenen

MW Bedrijfskleding Esther Team

Bekijk alle bedrijfskleding in onze 1600 m2 showroom

Maak een afspraak bij MW Bedrijfskleding

Wij kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van werkkleding. We leren jou graag kennen. Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Leek, maar we komen net zo graag bij jou langs op locatie.

MW Bedrijfskleding werkkleding mascot bedrijfskleding workwear

De voordelen van MW Bedrijfskleding

In onze showroom hebben we meer dan 12.000 producten tot onze beschikking om te laten zien, passen en voelen. Daarnaast zijn er deskundigen die je kunnen helpen. Het voordeel van onze showroom is dat wij ook onze druk- en borduurstudio in huis hebben. Hierdoor kunnen we snel schakelen en het afstemmen op de klant zijn of haar wens(en).

Brochures

Projob Workwear

ProJob Workwear

Tricorp workwear RE2050

Tricorp RE2050

Rovince Workwear

Rovince

Tricorp Workwear

Tricorp Workwear

Sixton werkschoenen

Sixton Peak

Jobman Workwear

Jobman

Mascot workwear bedrijfskleding

Mascot Workwear

Mascot Workwear Unique werkkleding

Mascot Unique

Mascot Workwear Industry werkkleding

Mascot Industry

Mascot Workwear advanced

Mascot Advanced

Mascot Workwear accelerate werkkleding

Mascot Accelerate

Mascot Workwear accelerate safe

Mascot Accelerate Safe

Mascot Workwear safe werkkleding

Mascot Safe