Werkkleding

Of je nou schilder, installateur of timmerman bent, aan werkkleding worden hoge eisen gesteld. Niet alleen als het gaat om veiligheid, zichtbaarheid en draagcomfort: er is ook steeds meer aandacht voor uitstraling. Het mag opvallen en zelfs een beetje trendy zijn. De kleding mag persoonlijkheid uitstralen en dat is een ontwikkeling waar wij als MW bedrijfskleding blij van worden.

Wij werken voor

Professionele werkkleding voor bouw, service en industrie

Bij MW Bedrijfskleding vind je het grootste assortiment werkkledij, veiligheidskleding en werkschoenen onder één dak dankzij onze professionele en bekende merken. Bij ons kun je terecht voor kleding van MASCOT Workwear, Jobman, Tricorp Workwear, Dassy en Sioen. Hiermee is MW Bedrijfskleding een belangrijke partner voor veel bedrijven. Van werkbroeken en werkjassen tot truien en vesten, polo’s en t-shirts. Ook  bieden wij een brede collectie veiligheidsschoenen aan, dankzij  Sixton Peak,  die beschikken over alle veiligheidsnormen. De veiligheidsschoenen zijn verkrijgbaar in de volgende klassen: SB, S1, S2, S3, S4 en S5.

Hoge zichtbaarheidskleding voor transport, logistiek en wegenbouw

Wanneer je aan of op de weg werkt, is hoge zichtbaarheidskleding noodzakelijk. Dit geldt voor verkeersregelaars en vrachtwagenchauffeurs, maar ook voor kraanmachinisten en wegenbouwers. Voor deze medewerkers hebben wij een ruime collectie High Visibility kleding. Dankzij de felle fluorgele en -oranje kleuren kan er veilig gewerkt worden, zelfs tijdens de donkerste momenten van het jaar. Om de veiligheid te garanderen, zijn er voor High Visibility kleding normeringen vastgesteld, zoals EN ISO 20471 en RWS-normering. Dankzij de merken Tricorp Workwear en Mascot Workwear kunnen wij jouw medewerkers voorzien van de hoge zichtbaarheidskleding die noodzakelijk is voor de uit te voeren werkzaamheden. Van complete werkpakken tot veiligheidsjassen en veiligheidsvesten. Ook veiligheidsbroeken en bodywarmers behoren tot de mogelijkheden.

Kom langs in onze showroom of maak een afspraak voor op locatie

Ben je nieuwsgierig geworden of wil je graag advies op maat? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs en kom langs in onze showroom in Leek voor een heerlijke kop koffie. Op de kruising van de provincies Drenthe, Friesland en Groningen kun je alle kledij passen, voelen en ruiken en hebben wij tal van voorbeelden om inspiratie uit op te doen. Wij zijn geopend op werkdagen van 8.30-17.30. Liever een afspraak op locatie? Geen probleem. Wij komen graag langs met onze pas-bus langs om  alle medewerkers van jouw bedrijf kleding te laten passen.


Lees meer