Werkkleding

Of je nou schilder, installateur of timmerman bent, aan werkkleding worden hoge eisen gesteld. Niet alleen als het gaat om veiligheid, zichtbaarheid en draagcomfort: er is ook steeds meer aandacht voor uitstraling. Het mag opvallen en zelfs een beetje trendy zijn. De kleding mag persoonlijkheid uitstralen en dat is een ontwikkeling waar wij als MW bedrijfskleding blij van worden.
MW_Bedrijfskleding_Showroom_Mascot_werkkleding_jobman

Aangenaam herkenbaar in werkkleding

Bij MW Bedrijfskleding vind je het grootste assortiment werkkledij, veiligheidskleding en werkschoenen onder één dak dankzij onze professionele en bekende merken. Bij ons kun je terecht voor kleding van MASCOT Workwear, Jobman, Tricorp Workwear en Projob Workwear. Hiermee is MW Bedrijfskleding een belangrijke partner voor veel bedrijven. Van werkbroeken en werkjassen tot truien en vesten, polo’s en t-shirts. Ook bieden wij een brede collectie veiligheidsschoenen aan, dankzij Sixton Peak, die beschikken over alle veiligheidsnormen. De veiligheidsschoenen zijn verkrijgbaar in de volgende klassen: SB, S1, S2, S3, S4 en S5.

Hoge zichtbaarheidskleding voor transport, logistiek en wegenbouw

Wanneer je aan of op de weg werkt, is hoge zichtbaarheidskleding noodzakelijk. Dit geldt voor verkeersregelaars en vrachtwagenchauffeurs, maar ook voor kraanmachinisten en wegenbouwers. Voor deze medewerkers hebben wij een ruime collectie High Visibility kleding. Dankzij de felle fluorgele en -oranje kleuren kan er veilig gewerkt worden, zelfs tijdens de donkerste momenten van het jaar. Om de veiligheid te garanderen, zijn er voor High Visibility kleding normeringen vastgesteld, zoals EN ISO 20471 en RWS-normering. Dankzij de merken Tricorp Workwear en Mascot Workwear kunnen wij jouw medewerkers voorzien van de hoge zichtbaarheidskleding die noodzakelijk is voor de uit te voeren werkzaamheden. Van complete werkpakken tot veiligheidsjassen en veiligheidsvesten. Ook veiligheidsbroeken en bodywarmers behoren tot de mogelijkheden.

MW_Bedrijfskleding_Showroom_Tricorp_werkschoenen

Bekijk alle bedrijfskleding in onze 1600 m2 showroom

Maak een afspraak bij MW Bedrijfskleding

Wij kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van werkkleding. We leren jou graag kennen. Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Leek, maar we komen net zo graag bij jou langs op locatie.

MW_bedrijfskleding_Wold&waard_klantcase

Wat klanten over ons vertellen

Icoon-aanhalingsteken
“Zeer kundig geadviseerd en fantastisch meegedacht m.b.t. de modellen en kleuren van onze nieuwe bedrijfskleding door MW Bedrijfskleding. De service bleek ook nog eens meer dan geweldig. Dit heeft geresulteerd in prachtige bedrijfskleding!”
MW_Bedrijfskleding_categorie_werkjassen

Werkjassen

MW_Bedrijfskleding_categorie_werkvesten

Werktruien en vesten

MW_Bedrijfskleding_categorie_werkshirts_polo

Werkshirts en polo's

MW_bedrijfskleding_categorie_werkbroeken

Werkbroeken

MW_bedrijfskleding_categorie_overalls

Werkoveralls

MW_bedrijfskleding_categorie_werkschoenen

Werkschoenen

Bekijk alle bedrijfskleding in onze 1600 m2 showroom

Maak een afspraak bij MW Bedrijfskleding

Wij kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van werkkleding. We leren jou graag kennen. Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Leek, maar we komen net zo graag bij jou langs op locatie.

MW_Bedrijfskleding_showroom_mascot_4

De voordelen van MW Bedrijfskleding

In onze showroom hebben we meer dan 12.000 producten tot onze beschikking om te laten zien, passen en voelen. Daarnaast zijn er deskundigen die je kunnen helpen. Het voordeel van onze showroom is dat wij ook onze druk- en borduurstudio in huis hebben. Hierdoor kunnen we snel schakelen en het afstemmen op de klant zijn of haar wens(en).

Brochures

MW_Bedrijfskleding_Download_Brochure_Projob_Workwear

ProJob Workwear

MW_Bedrijfskleding_Download_Brochure_Tricorp_workwear_RE2050

Tricorp RE2050

MW_Bedrijfskleding_Download_Brochure_Rovince_Workwear

Rovince

MW_Bedrijfskleding_Download_Brochure_Tricorp_Workwear

Tricorp Workwear

MW_Bedrijfskleding_Download_Brochure_Sixton

Sixton Peak

MW_Bedrijfskleding_Download_Brochure_Jobman_Workwear

Jobman

MW_Bedrijfskleding_Download_Brochure_Mascot_Workwear

Mascot Workwear

MW_Bedrijfskleding_Download_Brochure_Mascot_Workwear_Unique

Mascot Unique

MW_Bedrijfskleding_Download_Brochure_Mascot_Workwear_Industry

Mascot Industry

MW_Bedrijfskleding_Download_Brochure_Mascot_Workwear_advanced

Mascot Advanced

MW_Bedrijfskleding_Download_Brochure_Mascot_Workwear_accelerate

Mascot Accelerate

MW_Bedrijfskleding_Download_Brochure_Mascot_Workwear_accelerate_safe

Mascot Accelerate Safe

MW_Bedrijfskleding_Download_Brochure_Mascot_Workwear_safe

Mascot Safe