Shop-in-shops met ruime keuze aan bedrijfskleding

Eigen borduur- en drukstudio

Grootste showroom van Nederland

Advies op maat

ConstructNorth

ConstructNorth is een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in de ondergrondse infra. Samen met hun team verzorgen zij kabels en leidingen voor de distributie en het transport van elektra, water, gas. Ze werken mee aan het oplossen van één van de grote uitdagingen voor onze samenleving: de groeiende vraag naar duurzame energie en het transport daarvan. Dankzij de jarenlange ervaring staan ze garand voor vakbekwaamheid, betrouwbaarheid en een vakkundige aanleg en begeleiding van kleine en grote projecten. Dagelijks werken zij met veel enthousiasme en zeggen niet voor niets: “We Love The Infra.”

Optimaal presteren met de juiste werkkleding

Binnen de werkzaamheden hebben de medewerkers te maken met diverse risico’s, daarom is het van belang dat de werkkleding voldoet aan alle normen en eisen. Veiligheid staat natuurlijk voorop. Het is voor ConstructNorth belangrijk dat de werkleding er voor zorgt dat de medewerkers onder alle omstandigheden optimaal kunnen presteren.

Werkkleding op zijn best

Bij ConstructNorth hebben ze gekozen om de grondwerkers en gasmonteurs te voorzien van de basis werkkleding van Mascot Workwear gecombineerd met de vlamvertragende antistatische gasoverall als special met aanvullende VIAG-normen. Voor de elektramonteurs is er gekozen voor een Multi-norm werkkleding pakket van Tricorp Workwear.

Het personeel was bijzonder positief over de nieuwe werkkleding en samen met MW bedrijfskleding is het goed gelukt om iedereen te voorzien van goede en passende werkkleding.

Het belang van goede samenwerking

“Tegenwoordig kan je bij elke groothandel wel beschermende kleding krijgen, maar wanneer je specifieke kennis nodig hebt merk je dat ze vaak te kort schieten.” ConstructNorth vindt goede service belangrijk en hun relaties PIM Lease Groningen en Patrick Doornbos attendeerde hun op de dienstverleningen en mogelijkheden van MW Bedrijfskleding.

“Een plezierige, natuurlijke en open communicatie is wel de eerste aanzet van onze keuze geweest. Goed bereikbaar met een modern en praktisch ingerichte showroom met kwalitatieve merken en bijbehorende leveringsprogramma. Dit gecombineerd met een goed werkend en ondersteunend kledingmanagementsysteem heeft er voor gezorgd dat wij voor MW Bedrijfskleding gekozen hebben.”

Goede en persoonlijke service

“De samenwerking bevalt uitermate goed, laat het duidelijk zijn, overall gaat wel eens iets mis. Het gaat uiteindelijk om de service, het meedenken en de oplossingen die aangedragen worden. Als jullie blijven doen wat jullie nu doen zien wij een mooie relatie en samenwerking voor de lange termijn!”

MW Bedrijfskleding Esther Team

Bekijk alle bedrijfskleding in onze showroom

Maak een afspraak bij MW Bedrijfskleding

Wij kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van bedrijfskleding en werkkledij. We leren jou graag kennen. Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Leek, maar we komen net zo graag bij jou langs op locatie.