Constructnorth

Specialisten in ondergrondse infrastructuur

ConstructNorth, een jong en dynamisch bedrijf, is gespecialiseerd in het aanleggen van ondergrondse infrastructuur voor elektra, water en gas. Met een toegewijd team richten ze zich op duurzame energieoplossingen, waarbij vakbekwaamheid en betrouwbaarheid voorop staan. Hun motto, "We Love The Infra," weerspiegelt de passie waarmee ze dagelijks aan uitdagende projecten werken.

Constructnorth

Specialisten in ondergrondse infrastructuur

ConstructNorth, een jong en dynamisch bedrijf, is gespecialiseerd in het aanleggen van ondergrondse infrastructuur voor elektra, water en gas. Met een toegewijd team richten ze zich op duurzame energieoplossingen, waarbij vakbekwaamheid en betrouwbaarheid voorop staan. Hun motto, “We Love The Infra,” weerspiegelt de passie waarmee ze dagelijks aan uitdagende projecten werken.

Optimale prestaties met veilige werkkleding

Veiligheid is essentieel binnen de risicovolle omgeving waarin ConstructNorth opereert. Daarom is er gekozen voor hoogwaardige werkkleding die voldoet aan alle normen en eisen, zodat het team onder alle omstandigheden optimaal kan functioneren. Grondwerkers en gasmonteurs zijn uitgerust met basiskleding van Mascot Workwear en speciale vlamvertragende overalls, terwijl elektramonteurs Multi-norm werkkleding van Tricorp Workwear dragen.

Het belang van goede samenwerking

“Tegenwoordig kan je bij elke groothandel wel beschermende kleding krijgen, maar wanneer je specifieke kennis nodig hebt merk je dat ze vaak te kort schieten.” ConstructNorth vindt goede service belangrijk en hun relaties PIM Lease Groningen en Patrick Doornbos attendeerde hun op de dienstverleningen en mogelijkheden van MW Bedrijfskleding.
“Een plezierige, natuurlijke en open communicatie is wel de eerste aanzet van onze keuze geweest. Goed bereikbaar met een modern en praktisch ingerichte showroom met kwalitatieve merken en bijbehorende leveringsprogramma. Dit gecombineerd met een goed werkend en ondersteunend kledingmanagementsysteem heeft ervoor gezorgd dat wij voor MW Bedrijfskleding gekozen hebben.”

Ontdek hoe MW Bedrijfskleding ook jouw team kan ondersteunen met professionele werkkleding die voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen. Lees hier meer over.

Voordelen MW