Santino Casual Workwear

Veelzijdige bedrijfs- en promotionele kleding

Santino is een uitstekende keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar veelzijdige bedrijfs- of promotionele kleding. De collectie omvat een breed scala aan kledingstukken in diverse kleuren en modellen, geschikt voor mannen, vrouwen en kinderen. Of het nu gaat om de bouw, industrie, horeca of andere sectoren, Santino biedt hoge kwaliteit kleding die ideaal is voor uiteenlopende professionele omgevingen.
Bekijk brochure

Personaliseer met jouw logo

Versterk je merkidentiteit met gepersonaliseerde kleding van Santino. Bij MW Bedrijfskleding kunnen wij alle kledingstukken uit de Santino collectie voorzien van hoogwaardige borduringen, bedrukkingen of scherpe zeefdrukken. Dit maakt het mogelijk om jouw personeel representatief te kleden of je promotieteam er echt uit te laten springen.

Inzet voor maatschappelijk verantwoord ondernemen

Santino zet zich actief in voor duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ze gebruiken duurzame grondstoffen en streven naar goede arbeidsomstandigheden in hun productieprocessen. Als lid van het Amfori netwerk werkt Santino continu aan innovaties en verbeteringen in arbeidsomstandigheden, waardoor ze een verantwoorde keuze zijn voor bewuste bedrijven.
Klantcase: Voorbeeld
“MW Bedrijfskleding sloot het beste aan bij onze wensen. We voelen ons betrokken bij de omgeving waarin wij werken. Bij onze huurders en woningzoekenden natuurlijk. Maar dat betekent ook dat als het kan, we het liefst samenwerken met bedrijven in de omgeving.”

Naam Achternaam – Functie Bedrijf

Voordelen MW