Shop-in-shops met ruime keuze aan bedrijfskleding

Eigen borduur- en drukstudio

Grootste showroom van Nederland

Advies op maat

Santino Casual Workwear

De collectie van Santino Casual Workwear biedt een ruime keuze kleding die uitstekend geschikt is als bedrijfskleding of promotionele kleding. 
Verkrijgbaar in vele kleuren en leuke modellen.

MW Bedrijfskleding Santino Casual Workwear werkkleding bedrijfskleding

Ruime keuze in kleding met Santino Casual Workwear

De collectie biedt een ruime keuze kleding die uitstekend geschikt is als bedrijfskleding of promotionele kleding. Verkrijgbaar in vele kleuren en leuke modellen. Ook voor dames en kids is eigenlijk elk kledingproduct wel in de collectie te vinden. T-shirts, polo’s en vele soorten fleece producten, in mooie kwaliteiten en hippe kleuren. Ook biedt het merk een ruime keuze in badstof artikelen. Verschillende kwaliteiten en afmetingen handdoeken, en de mooiste badjassen. Leuk als relatiegeschenk!

Promoot je bedrijf met Santino Casual Workwear

Wij kunnen we alle artikelen eenvoudig voorzien van mooie borduringen. Of van een scherpe zeefdruk! Met de collectie kun je jouw personeel representatief kleden of een promotieteam echt laten opvallen. Je kiest altijd voor een prachtig product, met een hoge kwaliteit en een nette afwerking.

MW Bedrijfskleding Santino Casual Workwear werkkleding bedrijfskleding
MW Bedrijfskleding Jesper Team

Bekijk alle bedrijfskleding in onze showroom

Maak een afspraak voor Santino Casual Workwear bij MW Bedrijfskleding

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jou en je medewerkers? Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Leek, maar we komen net zo graag bij jou langs op locatie. De koffie staat hier klaar! 

MW Bedrijfskleding Santino Casual Workwear bedrijfskleding werkkleding

Voordelen van MW Bedrijfskleding

In onze showroom hebben we tot onze beschikking om te laten zien, passen en voelen. Daarnaast zijn er deskundigen die je kunnen helpen. Het voordeel van onze showroom is dat wij ook onze druk- en borduurstudio in huis hebben. Hierdoor kunnen we snel schakelen en het afstemmen op de klant zijn of haar wens(en).