Santino Casual Workwear

De collectie van Santino Werkkleding biedt een ruime keuze kleding die uitstekend geschikt is als bedrijfskleding of promotionele kleding. 
Verkrijgbaar in vele kleuren en leuke modellen.

MW_Bedrijfskleding_Santino_werkkleding

Ruime keuze in kleding met Santino

De collectie van Santino Werkkleding biedt een ruime keuze kleding die uitstekend geschikt is als bedrijfskleding of promotionele kleding. Verkrijgbaar in vele kleuren en leuke modellen. Ook voor dames en kids is eigenlijk elk kledingproduct wel in de collectie van Santino te vinden. T-shirts, polo’s en vele soorten fleece producten, in mooie kwaliteiten en hippe kleuren. Ook biedt Santino een ruime keuze in badstof artikelen. Verschillende kwaliteiten en afmetingen handdoeken, en de mooiste badjassen. Leuk als relatiegeschenk!

Promoot je bedrijf met Santino

Wij kunnen we alle Santino artikelen eenvoudig voorzien van mooie borduringen. Of van een scherpe zeefdruk! Met de collectie van Santino kunt je jouw personeel representatief kleden of een promotieteam echt laten opvallen. Je kiest altijd voor een prachtig product, met een hoge kwaliteit en een nette afwerking.

MW_Bedrijfskleding_Santino_werkkleding
Personeelsfoto_afspraak_maken__Dennis

Bekijk alle bedrijfskleding in onze showroom

Maak een afspraak bij MW Bedrijfskleding

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jou en je medewerkers? Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Leek, maar we komen net zo graag bij jou langs op locatie. De koffie staat hier klaar! 

MW_Bedrijfskleding_showroom_MW_Santino

Voordelen van MW Bedrijfskleding

In onze showroom hebben we tot onze beschikking om te laten zien, passen en voelen. Daarnaast zijn er deskundigen die je kunnen helpen. Het voordeel van onze showroom is dat wij ook onze druk- en borduurstudio in huis hebben. Hierdoor kunnen we snel schakelen en het afstemmen op de klant zijn of haar wens(en).