Cases

FC Groningen

Vrijwilligers zijn van groot belang voor een club als FC Groningen. MW Bedrijfskleding heeft daarom 370 nieuwe jassen voor de medewerkers van FC Groningen geleverd.


Meer informatie

Pasdagen beroepsopleidingen

Leerling-kok, stagiair in een hotel of automonteur in opleiding? Ook als je nog lerende bent, wil je goed voor de dag komen. Professioneel en herkenbaar. Onze collega’s zijn op pad geweest om de studenten van verschillende opleidingen te helpen met het uitzoeken van de juiste kleding voor hun opleiding.


Meer informatie

Oliehoorn

Wie kent Oliehoorn niet? Oliehoorn is een Nederlands familiebedrijf die sinds 1981 de lekkerste sauzen maakt met een smaakbeleving. Gemaakt met liefde, geduld, passie en trots. Oliehoorn maakt het lekkerder!


Meer informatie

Theeschenkerij Cosis

Aan de rand van Roden ligt een mooie kinderboerderij met een grote speeltuin en de Theeschenkerij Roden van Cosis. Afgelopen maand mochten wij de nieuwe werkkleding voor de mee-werkers van de Theeschenkerij leveren.


Meer informatie

Top Dutch Solar Racing

Top Dutch Solar Racing bouwt een auto, maar niet zomaar een auto. In oktober gaat dit team meedoen aan de Bridgestone World Solar Challenge.


Meer informatie

Mr. Mofongo

Het bekende Grand Café-Restaurant Mr. Mofongo won in 2017  de titel ‘Beste cocktailbar van Nederland’ en dat vinden wij meer dan terecht!


Meer informatie

GroeNoord

Je hebt ze vast wel eens gezien, de groen gekleurde landbouwvoertuigen met gele accenten van het bekende merk John Deere.


Meer informatie

Century Wasstraat

Als nieuw! Meer kunnen we niet zeggen van onze Volkswagen Caddy na een bezoek aan de nieuwe moderne wasstraat van Century.


Meer informatie

TGI Fridays Nederland

Na een lange week van try-outs was het moment dan eindelijk daar. De allereerste TGI Fridays in Nederland werd geopend en wij waren erbij! Het eerste Amerikaanse bar- en grillrestaurant van TGI Fridays Nederland vind je op Utrecht Centraal.


Meer informatie

Smilda & Zn.

Beter een goede buur dan een verre vriend! Al vanaf de begindagen van MW Bedrijfskleding is Smilda & Zn één van onze vaste klanten en daar zijn wij erg blij mee.


Meer informatie