Cases

Mr. Mofongo

Het bekende Grand Café-Restaurant Mr. Mofongo won in 2017  de titel ‘Beste cocktailbar van Nederland’ en dat vinden wij meer dan terecht!


Meer informatie

GroeNoord

Je hebt ze vast wel eens gezien, de groen gekleurde landbouwvoertuigen met gele accenten van het bekende merk John Deere.


Meer informatie

Century Wasstraat

Als nieuw! Meer kunnen we niet zeggen van onze Volkswagen Caddy na een bezoek aan de nieuwe moderne wasstraat van Century.


Meer informatie

TGI Fridays Nederland

Na een lange week van try-outs was het moment dan eindelijk daar. De allereerste TGI Fridays in Nederland werd geopend en wij waren erbij! Het eerste Amerikaanse bar- en grillrestaurant van TGI Fridays Nederland vind je op Utrecht Centraal.


Meer informatie

Smilda & Zn.

Beter een goede buur dan een verre vriend! Al vanaf de begindagen van MW Bedrijfskleding is Smilda & Zn één van onze vaste klanten en daar zijn wij erg blij mee.


Meer informatie

De 4 Elementen

Deelnemers en begeleiders van het Begeleid Wonen en Werken Traject bij De 4 Elementen hebben nieuwe werkkleding. De vorige werkkleding zat vol slijtplekken, verf- en andere onuitwisbare vlekken. Nodig toe aan een nieuw pak dus!


Meer informatie

Het zusje van André Dokter

Naast Steakhouse André Dokter draagt ook de keukenbrigade van “het zusje” een aangenaam herkenbare collectie horeca bedrijfskleding.


Meer informatie

Drie Gezusters Groningen

Het Groningse horecabegrip aan de Grote Markt vierde op 03-03 haar verjaardag met de lancering van de nieuwe huisstijl, een eigen speciaal bier én de nieuwe horeca bedrijfskleding.


Meer informatie

Boni Supermarkten

Voor de medewerkers van Boni supermarkt is gekozen voor een opvallende kledinglijn in een kleurrijke combinatie: fris groen, roze, hét Boni rood en vrolijk blauw.


Meer informatie

Bella Italia

Afgelopen zomer hebben wij het smaakvolle Bella Italia in Assen in nieuwe horecakleding gestoken.


Meer informatie