Cases

Boni Supermarkten

Voor de medewerkers van Boni supermarkt is gekozen voor een opvallende kledinglijn in een kleurrijke combinatie: fris groen, roze, hét Boni rood en vrolijk blauw.


Meer informatie

Bella Italia

Afgelopen zomer heeft onze sales medewerker Anneke het smaakvolle Bella Italia in Assen in nieuwe horecakleding gestoken.


Meer informatie

Taste and Flavor

Aan de Reitdiephaven in de stad Groningen is Wereldrestaurant Taste & Flavor gevestigd. Je kunt er genieten van het prachtige uitzicht én van onbeperkt eten en drinken.


Meer informatie

De Postwagen

MW Bedrijfskleding heeft samen met De Postwagen een prachtige collectie blouses en overhemden uitgezocht van hét horeca merk POCO. Onze adviseur Réne heeft bewust gekozen voor dit prachtige merk vanwege de oersterke kwaliteit en slijtvastheid van de kledingstukken.


Meer informatie

McDonalds Groningen

Voor de service medewerkers van McDonald’s Groningen hebben we een kledinglijn samengesteld uit de pure denim collectie van Chaud Devant. Een unieke en tijdloze collectie, mooi én comfortabel. Hoe vaker je de stof was, hoe meer deze tot leven komt. Was en behandel zoals jij wilt en creëer je eigen identiteit.


Meer informatie

Christelijke Woningstichting Patrimonium

Christelijke Woningstichting Patrimonium is een actieve corporatie in de stad Groningen. Al sinds 1914 werken ze vanuit hun eigen identiteit in de volkshuisvesting. Ze exploiteren circa 6.800 woningen, 25 winkels en 800 overige verhuureenheden.


Meer informatie

Post-Plaza Hotel & Grand Café

Wanneer je een bezoekje brengt aan dé Culturele Hoofdstad van Europa 2018 moet je zeker een avondje uit bij Post-Plaza. Gelegen aan een van de mooiste straten in Leeuwarden, de hoofdstad van Fryslân. Een uniek Grand Café met stadshotel, gevestigd in het prachtige en karakteristieke oude postkantoor van Leeuwarden.


Meer informatie

Foodmaster

Met meer dan 40 franchise vestigingen in heel Nederland is Foodmaster één van de grootste cafetaria formules van ons land. Het bedrijf bestaat al 20 jaar en met de lancering van het vernieuwde Foodmaster concept is de formule klaar om de rest van Nederland te veroveren met de premium burger.


Meer informatie

Chef Serveert

Beijk Catering Service verzorgt de catering op tal van locaties in Noord-Nederland. Het nieuwe concept Chef Serveert is een unieke formule voor het bedrijfsrestaurant met een frisse moderne uitstraling en verse en gezonde producten.


Meer informatie

Hof van Saksen

Van de Wadden tot aan Zeeland, maar ook over de grenzen: met ruim 80 vakantieparken in 9 landen is Landal GreenParks een speler van formaat. Parken zoals Hof van Saksen, met aandacht voor rust, ruimte en natuur.


Meer informatie