Cases

Smilda & Zn.

Beter een goede buur dan een verre vriend! Al vanaf de begindagen van MW Bedrijfskleding is Smilda & Zn één van onze vaste klanten en daar zijn wij erg blij mee. Dankzij de herkenbare rode kleur zijn de medewerkers altijd en overal aangenaam herkenbaar.


Meer informatie

De 4 Elementen

Deelnemers en begeleiders van het Begeleid Wonen en Werken Traject bij De 4 Elementen hebben nieuwe werkkleding. De vorige werkkleding zat vol slijtplekken, verf- en andere onuitwisbare vlekken. Nodig toe aan een nieuw pak dus!


Meer informatie

Het zusje van André Dokter

Naast Steakhouse André Dokter draagt ook de keukenbrigade van “het zusje” een aangenaam herkenbare collectie horeca bedrijfskleding.


Meer informatie

Drie Gezusters Groningen

Het Groningse horecabegrip aan de Grote Markt vierde op 03-03 haar verjaardag met de lancering van de nieuwe huisstijl, een eigen speciaal bier én de nieuwe horeca bedrijfskleding.


Meer informatie

Boni Supermarkten

Voor de medewerkers van Boni supermarkt is gekozen voor een opvallende kledinglijn in een kleurrijke combinatie: fris groen, roze, hét Boni rood en vrolijk blauw.


Meer informatie

Bella Italia

Afgelopen zomer heeft onze sales medewerker Anneke het smaakvolle Bella Italia in Assen in nieuwe horecakleding gestoken.


Meer informatie

Taste and Flavor

Aan de Reitdiephaven in de stad Groningen is Wereldrestaurant Taste & Flavor gevestigd. Je kunt er genieten van het prachtige uitzicht én van onbeperkt eten en drinken.


Meer informatie

De Postwagen

MW Bedrijfskleding heeft samen met De Postwagen een prachtige collectie blouses en overhemden uitgezocht van hét horeca merk POCO. Onze adviseur Réne heeft bewust gekozen voor dit prachtige merk vanwege de oersterke kwaliteit en slijtvastheid van de kledingstukken.


Meer informatie

McDonalds Groningen

Voor de service medewerkers van McDonald’s Groningen hebben we een kledinglijn samengesteld uit de pure denim collectie van Chaud Devant. Een unieke en tijdloze collectie, mooi én comfortabel.


Meer informatie

Christelijke Woningstichting Patrimonium

Christelijke Woningstichting Patrimonium is een actieve corporatie in de stad Groningen. Al sinds 1914 werken ze vanuit hun eigen identiteit in de volkshuisvesting. Ze exploiteren circa 6.800 woningen, 25 winkels en 800 overige verhuureenheden.


Meer informatie