Shop-in-shops met ruime keuze aan bedrijfskleding

Eigen borduur- en drukstudio

Grootste showroom van Nederland

Advies op maat

Wold & Waard

Wold & Waard is een woningcorporatie in Leek. Ze verhuren ongeveer 5.500 sociale huurwoningen in de gemeente Westerkwartier en richten zich vooral op mensen met een lager inkomen of een bijzondere woonvraag. Het gaat bij Wold & Waard niet alleen om het huis, maar ook een bijdrage aan de woonomgeving en leefbaarheid.

Wold & Waard bedrijfskleding

Comfortabele werkkleding met uitstraling

Wold & Waard kwam bij ons met de vraag of MW Bedrijfskleding een nieuw kledingpakket kon samenstellen voor de vakmannen en woonconsulenten. De nieuwe werkkleding voor het personeel moest aan een aantal eisen voldoen. Hierbij stond comfort op nummer één. Het moet namelijk lekker zitten en de collega’s die het dragen moeten fijn kunnen werken in de kleding. Daarnaast vond Wold & Waard het van belang om een winterjas in het pakket te hebben. Deze moest echt goed warm zijn voor de koudere dagen. Maar ook een zomerjas die tussen de seizoenen gedragen kan worden was een wens. De vakmannen hebben nu een compleet nieuwe set werkkleding. Een werkbroek waar lichte stretch in zit voor extra comfort en een short van Mascot Workwear. Een t-shirt, poloshirt, trui en vest van Clique. Een winterjas van Mascot Workwear en tussenjas van Printer. Daarnaast hebben de vakmannen werkschoenen van Sixton Peak.

Noordelijke nuchterheid: ‘doe maar gewoon’

De motto van Wold & Waard is Samen werken aan samen wonen. De noordelijke nuchterheid van ‘ doe maar gewoon’ hoort bij het bedrijf. Opvallende kleding met grote schreeuwerige logo’s past hier niet bij. Daarom heeft onze adviseur Sharon gekozen voor een antraciet en zwart kledingpakket. Waarbij de kleuren van het logo van Wold & Waard mooi naar voren komen.

Wold & waard
Wold & Waard bedrijfskleding

Enthousiaste reacties van ons personeel

Om het personeel van Wold & Waard er bij te betrekken hebben we een aangeklede pop met de nieuwe werkkleding op kantoor neergezet. Zo konden alle medewerkers zien hoe de nieuwe werkkleding eruit zag. Alle reacties waren positief. Professionele uitstraling, zichtbaar maar niet schreeuwerig. Bij het doorpassen van de werkkleding werd iedereen enthousiast van het comfort van de jassen.

‘MW Bedrijfskleding sloot het beste aan bij onze wensen’

Wold & Waard aan het woord: We voelen ons betrokken bij de omgeving waarin wij werken. Bij onze huurders en woningzoekenden natuurlijk. Maar dat betekent ook dat als het kan, we het liefst samenwerken met bedrijven in de omgeving. Dat was één van de criteria toen we op zoek gingen naar nieuwe bedrijfskleding. We hebben een aantal bedrijven bezocht en ons laten adviseren. Uiteindelijk was het de kleding van MW Bedrijfskleding die het beste aansloot bij onze wensen. De kleuren, hoe de stof aanvoelde, het comfort wat we meteen voelden toen we de winterjas aantrokken. Samen met de mooie kleine blauwe details zoals knoopjes, zorgde dat ervoor dat we allemaal van deze kleding enthousiast werden. Ben je ook op zoek naar een nieuw kledingpakket voor je personeel? Maak snel een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs of bezoek onze 1600 m2 showroom.

Wold & Waard bedrijfskleding
MW Bedrijfskleding Esther Team

Bekijk alle bedrijfskleding in onze showroom

Maak een afspraak bij MW Bedrijfskleding

Wij kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van bedrijfskleding en werkkledij. We leren jou graag kennen. Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Leek, maar we komen net zo graag bij jou langs op locatie.