Chaud Devant

Innovatieve kleding voor professionele chefs

Chaud Devant is een toonaangevend merk dat moderne kleding biedt voor chefs, keukenbrigades en servicemedewerkers. Hun assortiment omvat koksbuizen, schorten, koksmutsen en meer, allemaal ontworpen met een focus op comfort, functionaliteit en stijl. Deze kledingstukken zijn ideaal voor de dynamische en veeleisende omgeving van professionele keukens, dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen en stijlvolle ontwerpen.
Bekijk brochure

Duurzaamheid centraal

Chaud Devant zet sterk in op duurzaamheid door het gebruik van milieuvriendelijke materialen zoals biologisch katoen en gerecyclede stoffen. Het merk streeft naar een transparante en efficiënte productie, met een focus op het creëren van kleding die lang meegaat en bijdraagt aan duurzame praktijken in de kledingindustrie. De Recycled Chefwear collectie van Chaud Devant is een innovatieve lijn gemaakt van 100% gerecyclede materialen, waaronder oude koksbuizen en ander horecatextiel.

Ontdek hoe Chaud Devant’s duurzame en stijlvolle kledinglijnen kunnen bijdragen aan de uitstraling en de milieuvriendelijke doelstellingen van jouw team. Bezoek MW Bedrijfskleding voor meer informatie over onze collectie en hoe je je oude chefswear kunt inleveren voor recycling.

Klantcase: Voorbeeld
“MW Bedrijfskleding sloot het beste aan bij onze wensen. We voelen ons betrokken bij de omgeving waarin wij werken. Bij onze huurders en woningzoekenden natuurlijk. Maar dat betekent ook dat als het kan, we het liefst samenwerken met bedrijven in de omgeving.”

Naam Achternaam – Functie Bedrijf

Voordelen MW