Shop-in-shops met ruime keuze aan bedrijfskleding

Eigen borduur- en drukstudio

Grootste showroom van Nederland

Advies op maat

Le Nouveau Chef

Stoer of elegant gesneden horeca kleding met een geweldige pasvorm van Le Nouveau Chef. Mooi en comfortabel. Ook nog eens van een superieure kwaliteit met oog voor duurzaamheid. Le Nouveau Chef heeft o.a. prachtige halsschorten, kokssloven, koksbuizen, blouses, overhemden, koksbroeken, keukenschoenen en meer.

Le Nouveau Chef​ bedrijfskleding

Le Nouveau Chef zet de trend in de wereld van kokskleding

Het merk was altijd al toonaangevend en trendsettend op het gebied van horeca bedrijfskleding. Bovendien is dit nog belangrijker geworden doordat chef-koks steeds vaker op tv zijn, in magazines staan en natuurlijk in het zicht van de klant zitten door de invoering van de open keuken. De trend van de toekomst is mode in de keuken. Le nouveau chef heeft koksbuizen gemaakt waarmee je in de avond, na je werk, tot slot gewoon aan een bar kan zitten en niemand die zal zeggen: ”Hé, jij hebt je koksbuis nog aan.” Bovendien zorgt de modieuze kleding er ook voor dat de sfeer van de keuken nog meer aansluit op de sfeer van het restaurant.

Professionele kokskleding is van groot belang voor chef-koks en keukenmedewerkers

Het belangrijkste van de horeca kleding is dat het duurzaam is en dat de medewerkers die erin lopen dynamisch kunnen bewegen. Daarnaast zijn voldoende zakken een must-have en is het ook niet onbelangrijk dat de onderhoud eenvoudig is. Zo is deze horeca bedrijfskleding origineel, creatief en innovatief. Binnen de collectie vind je vele varianten van koksbuizen, schorten en sloven, overhemden en horeca blouses én moderne koksbroeken en jeans. De kleding is gericht op koks, keukenmedewerkers, bedieningspersoneel en barmedewerkers voor restaurants, bars, café’s lunchrooms en terrassen.

Le Nouveau Chef​ bedrijfskleding
MW Bedrijfskleding Esther Team

Benieuwd of Le Nouveau Chef wat voor jou is?

Maak een afspraak voor Le Nouveau Chef bij MW Bedrijfskleding

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jou en je medewerkers? Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Leek, maar we komen net zo graag bij jou langs op locatie. De koffie staat hier klaar! 

Le Nouveau Chef​ bedrijfskleding

Diverse kokskleding collectie met unieke eigenschappen en functies

Binnen de lijn kokskleding van Le Nouveau Chef zijn veel verschillende collecties. Zo is er een classic collectie, maar ook een executive collectie. De new classic collectie is een collectie die nieuw en trendy is, maar wel met een klassieke touch eraan. Deze collectie horecakledij is in samenwerking gemaakt met Nederlands beste chef-kok Sergio Herman. Zijn oog voor detail, kleur en perfectie maken deze collectie tot een van de beste. De luxury collectie is de meest populaire collectie voor de moderne chef en is gemaakt van hoge kwaliteit stoffen voor de beste pasvorm. Als laatst is de ubran collectie is de coolste collectie in de lijn kokskledij.

Gepassioneerd, persoonlijk en modieus is waar het bij Le Nouveau Chef om draait

Vetgedrukte stijlen met een geweldige pasvorm. De kleding van de chefs past als een handschoen: mooi en comfortabel. Le Nouveau Chef biedt hoogwaardige, duurzame producten. Sinds 1986 zijn ze gepassioneerd en betrokken bij het ontwerpen van professionele kleding voor keuken- en servicemedewerkers. Passie die wordt gevonden in de keuken van een topchef is ook te vinden in de ontwerpen en producten. Zij geloven dat het beste resultaat alleen kan worden bereikt als het uit het hart komt. Le Nouveau Chef heeft maar één missie: ondernemers en hun personeel in het hotel, restaurant en cateringbedrijf de mogelijkheid bieden om uit te blinken in het dragen van de beste en mooiste kleding. 

Le Nouveau Chef​ bedrijfskleding
MW Bedrijfskleding Jesper Team

Bekijk alle bedrijfskleding in onze showroom

Maak een afspraak voor Le Nouveau Chef bij MW Bedrijfskleding

Wij kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van bedrijfskleding en werkkledij. We leren jou graag kennen. Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Leek, maar we komen net zo graag bij jou langs op locatie.
MW Bedrijfskleding Le Nouveau Chef horeca kleding bedrijfskleding werkkleding

Voordelen van MW Bedrijfskleding

In onze showroom hebben we tot onze beschikking om te laten zien, passen en voelen. Daarnaast zijn er deskundigen die je kunnen helpen. Het voordeel van onze showroom is dat wij ook onze druk- en borduurstudio in huis hebben. Hierdoor kunnen we snel schakelen en het afstemmen op de klant zijn of haar wens(en).

Le Nouveau Chef bedrijfskleding: Kwaliteit en Stijl in één

Als je op zoek bent naar kwalitatieve en stijlvolle bedrijfskleding voor jouw horeca- of hospitality-bedrijf, dan is Le Nouveau Chef het merk voor jou. Met jarenlange ervaring in de branche en een focus op kwaliteit en duurzaamheid, biedt het merk een breed assortiment aan bedrijfskleding die voldoet aan de hoogste standaarden.

Le Nouveau Chef is een Nederlands merk dat al sinds 1986 bestaat en een leidende positie heeft in de markt van bedrijfskleding voor de horeca, catering en hospitality. Het merk is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de branche en wordt door veel gerenommeerde bedrijven gebruikt voor hun bedrijfskleding. Hieronder lees je meer over de voordelen van Le Nouveau Chef bedrijfskleding. Lees meer