Le Nouveau Chef

Toonaangevend in horecakleding

Le Nouveau Chef staat bekend om zijn superieure kwaliteit en stijlvolle bedrijfskleding, speciaal ontworpen voor de horeca- en culinaire sector. Dit gerenommeerde merk combineert functionaliteit met elegantie om te voldoen aan de hoge eisen van keukenprofessionals. Elk kledingstuk, van koksjassen tot schorten, is ontworpen met aandacht voor duurzaamheid, onderhoudsgemak en comfort, essentieel voor de veeleisende omgeving van de horeca.

Uitgebreid en functioneel assortiment

Het assortiment van Le Nouveau Chef omvat alles wat een horecaprofessional nodig heeft: van stijlvolle koksjassen en functionele schorten die beschermen tegen vlekken en spetters, tot comfortabele koksbuizen met moderne ontwerpen en hygiënische koksmutsen. Daarnaast biedt het merk een verscheidenheid aan accessoires zoals sloven en kokshandschoenen, evenals speciale kokskleding voor kinderen. Elk item is vervaardigd met hoogwaardige materialen en ontworpen om zowel praktisch als modieus te zijn.
Bekijk brochure

Toewijding aan duurzaamheid

Le Nouveau Chef hecht grote waarde aan milieuvriendelijkheid, wat tot uiting komt in het gebruik van duurzame materialen en het streven naar milieuvriendelijke productieprocessen. Door het verminderen van water- en energieverbruik en het gebruik van gerecyclede materialen, toont Le Nouveau Chef een sterke toewijding aan ecologische verantwoordelijkheid, wat hen een voorkeurskeuze maakt voor bewuste horecaprofessionals.
Klantcase: Voorbeeld
“MW Bedrijfskleding sloot het beste aan bij onze wensen. We voelen ons betrokken bij de omgeving waarin wij werken. Bij onze huurders en woningzoekenden natuurlijk. Maar dat betekent ook dat als het kan, we het liefst samenwerken met bedrijven in de omgeving.”

Naam Achternaam – Functie Bedrijf

Voordelen MW