FC Groningen

Trots van het Noorden! FC Groningen! Vrijwilligers zijn van groot belang voor een club als FC Groningen. MW Bedrijfskleding heeft daarom 370 nieuwe jassen voor de medewerkers van FC Groningen geleverd. Op vrijdag 4 oktober speelt FC Groningen een thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk. Tijdens deze wedstrijd zullen de medewerkers van FC Groningen te zien zijn in de nieuwe jassen.

MW_Bedrijfskleding_FC_Groningen_Jassen

Bescherming tegen regen, wind en kou

Vrijwilligers zijn van groot belang voor de club. Om de organisatie van alle thuis- en uitduels in goede banen te leiden zet de voetbalclub tijdens alle wedstrijden vele medewerkers in. De vrijwilligers zijn vanaf heden in nieuwe jassen gestoken en daardoor nog beter herkenbaar. Aangenaam herkenbaar! “De ruim 400 medewerkers verdienen het om een jas te dragen die ze beschermt tegen regen, wind en kou.  Daarnaast wilden we de jassen nog comfortabeler maken voor de medewerkers,” zegt Kevin de Boer, manager Publiek en Veiligheid van FC Groningen op de website. De medewerkers zijn gekleed in de Darmstadt softshell jas van Mascot. Deze softshell jassen zijn ademend, winddicht en waterafstotend. Primaloft is een uniek materiaal dat zorgt voor een efficiente isolatie, hierdoor zullen de medewerkers van FC Groningen goed beschermd zijn tegen de kou. De voorgevormde mouwen zorgen voor een optimale bewegingsvrijheid. Daarnaast is capuchon afneembaar en verstelbaar door het elastische rijgsnoer. De jas heeft reflectieaccenten waardoor je extra zichtbaar bent voor de omgeving.

MW_Bedrijfskleding_FC_Groningen_Jassen

Trots

“Samen met MW Bedrijfskleding en een afvaardiging van verschillende medewerkers hebben we gezocht naar jassen die fijn zitten en de uitstraling hebben die bij FC Groningen past. Wij zijn een gastvrije club en willen de supporters goede service bieden. Met de nieuwe kleding zijn de vrijwilligers, het eerste aanspreekpunt voor de toeschouwers in het Hitachi Capital Mobility Stadion, nog beter herkenbaar,” aldus Kevin de Boer. Het team van MW Bedrijfskleding is trots op deze samenwerking met het trots van het Noorden, FC Groningen. We wensen de vrijwilligers heel veel werkplezier met de jassen.

Neem contact op

Vul onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen naar aanleiding van dit bericht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Melvin Oenema

Melvin Oenema

Melvin is inmiddels onderdeel van het meubilair en al begonnen aan zijn tweede decennium bij MW Bedrijfskleding. Melvin weet bijna alles op het gebied van bedrijfskleding en dan dreunt hij met gemak ook nog eens alle 250.000 productnummers op. Écht onvoorstelbaar..