Shop-in-shops met ruime keuze aan bedrijfskleding

Eigen borduur- en drukstudio

Grootste showroom van Nederland

Advies op maat

GroeNoord

Je hebt ze vast wel eens gezien, de groen gekleurde landbouwvoertuigen met gele accenten van het bekende merk John Deere. Net als de trekkers en grasmaaiers zijn ook de magazijnmedewerkers, service-adviseurs, monteurs en verkopers van de noordelijke John Deere specialist GroeNoord weer aangenaam herkenbaar aan het werk.

MW bedrijfskleding landbouw agrarisch sector groenoord werkkleding

De kleuren van GroeNoord in combinatie met John Deere

De opdracht, die MW Bedrijfskleding van Anita en Petra had gekregen, was glashelder. De kleurstelling en (stof)kwaliteit moest haarfijn aansluiten bij de uitstraling van GroeNoord en het merk John Deere. De medewerkers droegen voorheen lichtblauwe bedrijfskleding en wij hebben daar op voort geborduurd met een prachtige polo van Mascot Workwear en een J. Harvest & Frost overhemd.

Uitgebreid kledingpakket met eindeloze mogelijkheden

De lichtblauwe polo’s en overhemden kunnen door de medewerkers van GroeNoord gecombineerd worden met een donkerblauwe werkbroek van Jobman in combinatie met een fleecevest of polosweater. Ook kan er gekozen voor een donkerblauw t-shirt of een blue denim melange polo van Clique. Alle kleding is tevens voorzien van het groen/gele logo van het bedrijf die overeenkomt met de kleuren van John Deere.

MW bedrijfskleding landbouw agrarisch sector groenoord werkkleding
MW bedrijfskleding landbouw agrarisch sector groenoord werkkleding

Leverancier van landbouwvoertuigen en grasmaaiers

GroeNoord levert o.a. nieuwe trekkers, maaidorsers, veldspuiten en balenpersen voor de landbouw. Daarnaast heeft het bedrijf ook zitmaaiers, tuintrekkers, handmaaiers en robotmaaiers in het assortiment voor de particulier. Ook bedrijven die actief zijn in de groenvoorziening, zoals gemeenten en hoveniers, kunnen hier flink shoppen dankzij de professionele maaiers en de multifunctionele compacttrekkers.

GroeNoord is dé John Deere specialist van Noord-Nederland

Met 14 filialen verdeeld over Groningen, Drenthe, Friesland en Flevoland is GroeNoord de dealer van het bekende merk in Noord Nederland. De filialen van het bedrijf bevinden zich Akkrum, Akkrum, Berlikum, Bolsward, Dalen, Dalen, Dronten, Emmeloord, Groningen, Oldehove, Oude Pekela, Smilde, Zeewolde, Zijldijk. Wat onze favoriet is? De 6320 natuurlijk!

MW bedrijfskleding landbouw agrarisch sector groenoord werkkleding
MW Bedrijfskleding Esther Team

Bekijk alle bedrijfskleding in onze showroom

Maak een afspraak bij MW Bedrijfskleding

Wij kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van bedrijfskleding en werkkledij. We leren jou graag kennen. Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Leek, maar we komen net zo graag bij jou langs op locatie.