Groenoord

Kenmerkende kleding voor GroeNoord

Bij MW Bedrijfskleding hebben we de unieke kans gekregen om de werkkleding voor GroeNoord, de noordelijke specialist in John Deere landbouwvoertuigen, te leveren. Onze taak was duidelijk: ontwerp een kledinglijn die perfect past bij de iconische groen-gele kleuren van John Deere en de professionele uitstraling van GroeNoord ondersteunt. Het resultaat? Stijlvolle polo's van Mascot Workwear en verfijnde overhemden van J. Harvest & Frost die naadloos aansluiten bij de bedrijfsidentiteit.

Groenoord

Kenmerkende kleding voor GroeNoord

Bij MW Bedrijfskleding hebben we de unieke kans gekregen om de werkkleding voor GroeNoord, de noordelijke specialist in John Deere landbouwvoertuigen, te leveren. Onze taak was duidelijk: ontwerp een kledinglijn die perfect past bij de iconische groen-gele kleuren van John Deere en de professionele uitstraling van GroeNoord ondersteunt. Het resultaat? Stijlvolle polo’s van Mascot Workwear en verfijnde overhemden van J. Harvest & Frost die naadloos aansluiten bij de bedrijfsidentiteit.

Veelzijdige werkkledingopties

De door ons ontworpen kledinglijn biedt een scala aan mogelijkheden om te mixen en matchen. De lichtblauwe polo’s en overhemden zijn te combineren met donkerblauwe Jobman werkbroeken, fleecevesten, of polosweaters, en zelfs met blue denim melange polo’s van Clique. Elk kledingstuk is verfraaid met het GroeNoord logo in de herkenbare groen-gele kleuren van John Deere, waardoor de medewerkers zowel professioneel als herkenbaar gekleed gaan.

Uitgebreide dienstverlening van GroeNoord

Als dé John Deere specialist van Noord-Nederland levert GroeNoord niet alleen aan de landbouwindustrie maar ook aan particulieren en groenvoorzieningsbedrijven. Van trekkers en maaidorsers tot robotmaaiers en compacttrekkers, GroeNoord biedt een uitgebreid assortiment aan voertuigen en machines die essentieel zijn voor zowel groot- als kleinschalige projecten.

Voordelen MW