Shop-in-shops met ruime keuze aan bedrijfskleding

Eigen borduur- en drukstudio

Grootste showroom van Nederland

Advies op maat

Post-Plaza Hotel & Grand Café

Bij Post-Plaza werken ontzettend veel medewerkers, van sous-chef tot Hotelmanager en van barista tot receptioniste. Daarom is de collectie volledig afgestemd op afdeling. Met als basis een wit overhemd of koksbuis dit in combinatie met een stoer halterschort. De barista’s van het Grand Café dragen dit halterschort met leren accenten, deze zijn niet te missen. De receptie heeft gekozen voor een lichtgrijze chino met daarop een chique blouse. Informeel en eigentijds, zo mogen we de collectie van Post-Plaza wel noemen.

MW bedrijfskleding postplaza horecakleding horeca kokskleding

Stoer in uiterlijk, lazy in onderhoud

Lui het weekend afsluiten, dat kan op zondag bij Post-Plaza! De bedrijfskleding is hierop afgestemd, lazy in onderhoud. De spierwitte blouses zijn strijkvriendelijk, zelfs als deze een aantal keren zijn gewassen. Oh ja, voordat we het vergeten. De stoere halterschorten kunnen tegen een stootje: slijtvast.

Een ode aan de postbode

Gelegen aan een van de mooiste straten in Leeuwarden. Een uniek Grand Café met hotel, gevestigd in het karakteristieke oude postkantoor van Leeuwarden, historie die teruggaat tot 1885. In 2015 is het oude Postkantoor volledig gerestaureerd en kreeg het unieke gebouw een tweede leven als grootstedelijk Grand Café met 42 hotelkamers. De details verklappen de historie van het pand, ode aan de postbode.

MW bedrijfskleding postplaza horecakleding horeca kokskleding
MW bedrijfskleding postplaza horecakleding horeca kokskleding
MW bedrijfskleding postplaza horecakleding horeca kokskleding
MW Bedrijfskleding Esther Team

Bekijk alle bedrijfskleding in onze showroom

Maak een afspraak bij MW Bedrijfskleding

Wij kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van bedrijfskleding en werkkledij. We leren jou graag kennen. Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Leek, maar we komen net zo graag bij jou langs op locatie.