Post Plaza Hotel Grand Café

Gepersonaliseerde Bedrijfskleding voor Post-Plaza

In de samenwerking met Post-Plaza Hotel & Grand Café hebben wij de eer gehad om een op maat gemaakte kledingcollectie te leveren die perfect past bij de dynamische behoeften van hun team. Van sous-chefs tot hotelmanagers en van barista’s tot receptionisten, iedere medewerker is uitgerust met hoogwaardige, stijlvolle kleding. Dit assortiment bestaat uit strakke witte overhemden en koksbuizen, aangevuld met stoere halterschorten met leren details voor een extra flair. Voor de receptie kozen we lichtgrijze chino's met chique blouses, die een informele maar verfijnde uitstraling geven. Ontdek onze brede selectie in de horeca op de horeca pagina en leer meer over onze samenwerkingen op de merken pagina.

Post Plaza Hotel Grand Café

Gepersonaliseerde Bedrijfskleding voor Post-Plaza

In de samenwerking met Post-Plaza Hotel & Grand Café hebben wij de eer gehad om een op maat gemaakte kledingcollectie te leveren die perfect past bij de dynamische behoeften van hun team. Van sous-chefs tot hotelmanagers en van barista’s tot receptionisten, iedere medewerker is uitgerust met hoogwaardige, stijlvolle kleding. Dit assortiment bestaat uit strakke witte overhemden en koksbuizen, aangevuld met stoere halterschorten met leren details voor een extra flair. Voor de receptie kozen we lichtgrijze chino’s met chique blouses, die een informele maar verfijnde uitstraling geven. Ontdek onze brede selectie in de horeca op de horeca pagina en leer meer over onze samenwerkingen op de merken pagina.

Duurzaam en onderhoudsgemak

De kledinglijnen voor Post-Plaza zijn speciaal ontworpen om aan de hoge eisen van het hotel- en horecawerk te voldoen, waarbij duurzaamheid en onderhoudsgemak voorop staan. De kledingstukken zijn gemakkelijk te onderhouden en blijven zelfs na meerdere wasbeurten strijkvriendelijk en slijtvast.

Een historisch decor met moderne uitrusting

Gelegen in het hart van Leeuwarden brengt Post-Plaza een stukje geschiedenis samen met modern comfort. Het historische postkantoor, omgetoverd tot een levendig Grand Café en hotel, is de perfecte achtergrond voor onze stijlvolle bedrijfskleding. De samenhang tussen de klassieke architectuur en onze moderne kleding versterkt de unieke ambiance van Post-Plaza.
Bij MW Bedrijfskleding zijn we trots op onze rol in het versterken van de professionele uitstraling van Post-Plaza. Het is ons doel om niet alleen kleding te leveren, maar een integraal onderdeel van hun merkervaring te zijn. Bezoek Post-Plaza om de kwaliteit en stijl van onze kleding in actie te zien, en ervaar hoe we traditie en hedendaagse trends naadloos combineren.

Voordelen MW