Shop-in-shops met ruime keuze aan bedrijfskleding

Eigen borduur- en drukstudio

Grootste showroom van Nederland

Advies op maat

Neem contact op met MW Bedrijfskleding

Heb je een vraag? Of wil je graag een afspraak maken met één van onze adviseurs? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op. 

Contactgegevens

MW Bedrijfskleding
Kapteynlaan 5
9351 VG Leek

Tel: 0594 – 518 738
E-mail: klantenservice@mwbedrijfskleding.nl

KVK-nummer: 4520761
BTW: NL852752945B01
IBAN:NL 47 RABO 0327 0504 38

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 08:30 – 17:00
Nu bereikbaar

Contactformulier

Aangenaam herkenbaar in de kleding van MW Bedrijfskleding!

Wij zijn MW Bedrijfskleding, dé specialist in bedrijfskleding en promotionele kleding. Wij geven je bedrijf meer zichtbaarheid met bedrijfskleding. Bij MW Bedrijfskleding geloven we in een persoonlijke aanpak, van passend advies tot levering. Wij zorgen ervoor dat jij en jouw medewerkers aangenaam herkenbaar zijn. MW Bedrijfskleding, jouw partner op het gebied van bedrijfskleding. 

Verschillende bedrijfskleding voor verschillende beroepen

Aan de A7 in Leek tussen Drachten en Groningen vind je onze prachtige showroom van 1600 m2. Hier vind je het grootste aanbod aan bedrijfskleding voor alle beroepen. Je kan bij ons terecht voor horeca bedrijfskleding, sportkleding, promotionele bedrijfskleding, werkkleding voor in de bouw, industrie, transport, logistiek en automotive. Maar ook voor zorg bedrijfskleding, representatieve kleding en natuurlijk custom made kleding.

Bedrijfskleding borduren en bedrukken met je eigen logo 

Wist je dat… MW Bedrijfskleding één van de weinige leveranciers van bedrijfs- en promotionele kleding is met een eigen druk- en borduurstudio. Voor het bedrukken en borduren van kleding maken wij gebruik van onze eigen atelier. Dat maakt ons flexibel naar onze klanten én zorgt ervoor dat we de kwaliteit van onze werkzaamheden kunnen bewaken.