Printer Active Wear

Over Printer

Printer is jouw go-to merk voor zowel werkkleding als promotionele kleding. Bekend om zijn kwaliteit en duurzaamheid, biedt Printer comfortabele kleding die speciaal ontworpen is voor langdurig gebruik in diverse professionele settings. Ontdek de drie dynamische lijnen: Essentials, Prime en Active Wear, elk met een uniek karakter.

Bekijk brochure

Wat Printer echt onderscheidt, is het brede kleurenpalet en de variatie van kledingstukken, van T-shirts tot gevoerde softshells, beschikbaar voor zowel dames als heren.

Printer Essentials

De Essentials lijn biedt de basis die elk team nodig heeft, van polo’s en T-shirts tot broeken en jassen. Elk stuk is gemaakt met oog voor kwaliteit en comfort, ideaal voor bedrijven die uniformiteit en professionaliteit hoog in het vaandel dragen.

Printer Prime

Voor die extra touch van klasse, kies je voor de Prime lijn. Deze collectie combineert hoogwaardige materialen met stijlvolle designs, perfect voor een professionele uitstraling op de werkvloer.

Printer Red | Active Wear

Voor de actieve professionals is er de Active Wear collectie. Deze sportieve lijn bevat alles van trainingsbroeken tot hoodies, ontworpen voor optimale prestaties met ademende, vochtregulerende en sneldrogende materialen.

Waarom kies je voor Printer bij MW?

Wat Printer echt onderscheidt, is het brede kleurenpalet en de variatie van kledingstukken, van T-shirts tot gevoerde softshells, beschikbaar voor zowel dames als heren. Bij MW waarderen we Printer door zijn unieke combinatie van stijl, comfort en duurzaamheid.
Klantcase: Voorbeeld
“MW Bedrijfskleding sloot het beste aan bij onze wensen. We voelen ons betrokken bij de omgeving waarin wij werken. Bij onze huurders en woningzoekenden natuurlijk. Maar dat betekent ook dat als het kan, we het liefst samenwerken met bedrijven in de omgeving.”

Naam Achternaam – Functie Bedrijf

Voordelen MW