Shop-in-shops met ruime keuze aan bedrijfskleding

Eigen borduur- en drukstudio

Grootste showroom van Nederland

Advies op maat

Tricorp Workwear

Tricorp levert werkkleding voor de echte professional voor alle uiteenlopende vakgebieden. Tricorp Workwear gelooft dat professionals meer mogen verwachten van werkkleding. Het merk stelt hoge eisen aan de materialen en biedt een ruim assortiment aan met verschillende pasvormen.

MW_Bedrijfskleding Tricorp werkkleding Bedrijfskleding Workwear

Tricorp Workwear marktleider in moderne werkkleding

De door Tricorp Workwear ontwikkelde kleding voor dames en heren is robuust, fraai vormgegeven, veilig en comfortabel. De producten voldoen aan alle voorschriften en normen. Tricorp Workwear biedt collecties voor onder andere werknemers in bouw en industrie, logistiek en groenvoorziening, beveiliging en dienstverlening, horeca en de bancaire wereld. Het gaat om vele mensen in verschillende beroepen. De werkkleding vormt voor hen een verbindende factor om samen te werken.

Tricorp Workwear voor de echte professional en vaklui

Binnen het merk is een robuuste collectie ontwikkeld voor werknemers in de bouw, industrie en transport & logistiek. Deze kleding voldoet aan de zware eisen die eraan worden gesteld. Vandaar dat deze werkkleding vaak is voorzien van het slijtvaste Cordura. Optimale bewegingsvrijheid is ook heel belangrijk voor werkkleding. Daarom heeft Tricorp gezorgd voor de ultieme ergonomische styling en een perfecte pasvorm. 

MW_Bedrijfskleding Tricorp werkkleding Bedrijfskleding Workwear
MW Bedrijfskleding Jesper Team

Benieuwd of Tricorp Workwear iets voor jou is?

Maak een afspraak voor Tricorp Workwear bij MW Bedrijfskleding

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jou en je medewerkers? Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Leek, maar we komen net zo graag bij jou langs op locatie. De koffie staat hier klaar! 

MW Bedrijfskleding Tricorp werkkleding Workwear bedrijfskleding hi-vis

Veiligheid door zichtbaarheid met Tricorp Workwear

Voor bepaalde beroepen is gezien worden van groot veiligheidsbelang. Wij beschikken over de gehele collectie Tricorp Workwear hoge zichtbaarheidskleding, die voldoet aan de normen en eisen van hoge zichtbaarheidskleding. De volwaardige collectie Hoge Zichtbaarheidskleding wordt aangeboden onder het label Tricorp Safety. Het heeft als doel om optimale bescherming te bieden tegen restrisico’s uit de werkomgeving. Denk hierbij aan koude wind en regen, maar ook aan explosiegevaar, beperkte zichtbaarheid, gevaarlijke chemicaliën en open vuur.

Bicolor, de manier om jouw werkkleding op jouw bedrijf aan te passen

Maak kennis met de Bicolor lijn van Tricorp. De kleursamenstelling aan de achterkant van de werkkleding is ideaal voor het bedrukken van bedrijfslogo’s. Dit zorgt er niet alleen werkkleding van de hoogste kwaliteit en comfort kan dragen, maar dat je deze kleding in jouw eigen huisstijl kunt dragen.

MW_Bedrijfskleding Tricorp werkkleding Bedrijfskleding Workwear
Personeelsfoto MW Bedrijfskleding Team Dorien

Bekijk alle bedrijfskleding in onze showroom

Maak een afspraak voor Tricorp Workwear bij MW Bedrijfskleding

Wij kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van bedrijfskleding en werkkledij. We leren jou graag kennen. Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Leek, maar we komen net zo graag bij jou langs op locatie.
MW Bedrijfskleding Showroom Tricorp werkkleding

Voordelen van MW Bedrijfskleding

In onze showroom hebben we tot onze beschikking om te laten zien, passen en voelen. Daarnaast zijn er deskundigen die je kunnen helpen. Het voordeel van onze showroom is dat wij ook onze druk- en borduurstudio in huis hebben. Hierdoor kunnen we snel schakelen en het afstemmen op de klant zijn of haar wens(en).