Tricorp Workwear

Tricorp levert werkkleding voor de echte professional voor alle uiteenlopende vakgebieden. Tricorp Workwear gelooft dat professionals meer mogen verwachten van werkkleding. Het merk stelt hoge eisen aan de materialen en biedt een ruim assortiment aan met verschillende pasvormen.

Tricorp Workwear

Het label Tricorp Workwear is werkkleding waar jij als professional op kan bouwen. Of je nou werkt in de bouw, industrie of logistieke sector, als professional mag je hoge eisen stellen aan je werkkleding. Dankzij zware materialen, perfecte pasvormen en bi-colors heeft het label een stoere uitstraling. Met Workwear kan jij optimaal presteren in zware omstandigheden. Van dit label kunnen wij een ruim assortiment leveren en voorzien van jouw bedrijfslogo. Van werkbroeken en sweaters tot parka’s en pilot jacks.

Tricorp Safety

Het Safety label heeft een uitgebreide collectie van Hi-Vis werkkleding. De hoge zichtbaarheidskleding van het merk voldoet aan de hoogste technische vereisten en biedt optimale bescherming tegen risico’s uit de werkomgeving. Denk hierbij aan explosiegevaar, beperkte zichtbaarheid, gevaarlijke chemicaliën en open vuur. De Safety collectie bestaat uit t-shirts en polo’s met lange mauw, sweaters, parka’s en soft shell jasses en werkbroeken.

Tricorp Casual

Casual werkkleding van Tricorp is erg populair en tijdloos. De collectie is erg comfortabel en duurzaamheid. De kleding wordt gemaakt van katoen en het duurzame bamboo. Naast duurzaamheid heeft bamboo ook een anti-bacteriële werking die vervelende geuren voorkomt. Het Casual label van het merk heeft een ruim assortiment met kledingstukken in ruim 27 verschillende kleuren. Hierdoor kunnen wij jouw jouw werkkleding volledig laten aansluiten op de huisstijl van jouw bedrijf. Met Tricorp Casual zijn jouw werknemers aangenaam herkenbaar.

Tricorp Premium

Tricorp Premium is werkkleding met de nieuwste materialen en exclusieve designs. De unieke collectie is zo comfortabel en modieus dat professionals hun werkkleding mee naar huis nemen. De Tricorp Premium collectie bestaat uit shirts, polo’s en sweaters, hoodies, chino’s en jeans.

Tricorp Corporate

Representatieve bedrijfskleding is het visitekaartje van uw bedrijf. Jouw werknemers moeten zich comfortabel voelen in hun werkkleding. Daarom heeft Tricorp er met de Corporate label voor een combinatie gekozen van 70% wol en 30% stretch polyester. Hierdoor wordt een representatieve uitstraling gecombineerd met optimaal draagcomfort. Het assortiment bestaat uit modieuze pakken voor dames en heren, bestaande uit pantalons, rokken, colberts, gilets, overhemden en blouses.

Alle werkkleding van Tricorp kunnen wij in onze eigen borduurstudio volledig aan jouw huisstijl aanpassen. Of je nou wilt borduren of bedrukken. Jij en je werknemers moeten er altijd goed uit zien. Wil je meer informatie over bedrijfskleding van Tricorp? Neem dan contact op met één van onze adviseurs via 0594 518738 of info@mwbedrijfskleding.nl of kom langs in onze ruime showroom in Leek.

Afspraak maken

Downloads