Let op: prijswijzigingen | Meer informatie Let op: prijswijzigingen | Meer informatie
Eigen borduur- en drukstudio
Al meer dan 7500 tevreden klanten
Ruime keuze in bedrijfskleding
Passend advies
0594 518 738

Theeschenkerij Cosis

Aan de rand van Roden ligt een mooie kinderboerderij met een grote speeltuin en de Theeschenkerij Roden van Cosis. Cosis helpt mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking om grip te krijgen op het leven. Afgelopen maand mochten wij de nieuwe werkkleding voor de mee-werkers van de Theeschenkerij leveren.

Draagbaar en uniek

Draagbaar en uniek

Het team van de Theeschenkerij Roden zetten zich in om het pand, terras en inventaris te onderhouden. Daarnaast houden ze zich bezig met de barwerkzaamheden en catering. Kom gezellig een kopje koffie of thee drinken met een overheerlijke zelfgebakken Hertenkoek, knuffel met de dieren en ren door de speeltuin. De Theeschenkerij Roden biedt ook de ruimte voor vergaderingen, evenementen, kinderfeestjes en high-tea arrangementen. Naar aanleiding van een bezoek aan de Horecabeurs in Assen zijn de dames van Cosis meteen doorgereden naar onze showroom in  Leek. Cosis had de behoefte aan nieuwe werkkleding voor de mee-werkers. De kleding moest voor de mee-werkers makkelijk draagbaar zijn en uniek.

Bedrijfskleding om trots op te zijn

Bedrijfskleding om trots op te zijn

Om een volledige look te creëren is er gekozen voor Custom made bedrijfskleding. Dit houdt in dat jezelf volledig de bedrijfskleding kan samenstellen. Hierdoor sluit de werkkleding perfect aan bij de organisatie. De dames en heren hebben dezelfde POCO polo gekregen met een bijpassende schort. Om onderscheid te maken hebben de vrouwen een polo gekregen met oranje details en de mannen een polo met blauwe details. Deze kleuren komen uit het logo van Cosis. De sloof is hierbij passend gemaakt. Om op te vallen is er gekozen om de stiksels ook mee te kleuren. De mee-werkers zijn direct aan de slag gegaan in hun nieuwe outfit. Ze zijn zo trots als een pauw op de nieuwe bedrijfskleding!

Contact

Contact

Bezoek de Theeschenkerij Roden van Cosis voor een lekker kopje koffie /thee en een heerlijke versnapering. De mee-werkers van Cosis staan dagelijks voor je klaar. In de zomerperiode (april tot oktober) geopend van ma t/m vr 9.00 -16.45 uur, za en zo 10.00-16.45 uur. In de winterperiode (oktober tot april) geopend van ma t/m vr 9.00 tot 15.45 uur, za en zo 11.00 tot 15.45 uur.  Ook interesse in custom made bedrijfskleding? Maak snel een afspraak in onze showroom.

© 2022 MW Bedrijfskleding
0
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren
Privacybeleid