Let op: prijswijzigingen | Meer informatie Let op: prijswijzigingen | Meer informatie
Eigen borduur- en drukstudio
Al meer dan 7500 tevreden klanten
Ruime keuze in bedrijfskleding
Passend advies
0594 518 738

LCF by Ledûb

Ledûb geniet al jaren bekendheid als één van de betere herenshirts van Nederlandse origine. Stijlvol, elegant en nét een tikje anders. Dit alles maakt het onderscheid in een overhemd van Ledûb. LCF by Ledûb behoort tot de topmerken van Van Winkel Fashion BV, de trotse eigenaar van een aantal exclusieve merken shirts en blouses.

Bedrijfskleding bedrukken
Voor het bedrukken van kleding maken wij gebruik van onze eigen drukstudio. Hierdoor kunnen wij onze kwaliteit van het drukwerk bewaken.
Bedrijfskleding borduren
Wij borduren als één van de weinige leveranciers van bedrijfskleding alle logo's en opdrukken in onze eigen borduurstudio. Zo kunnen wij onze kwaliteit waarborgen.

Het betere herenshirt

Met Ledûb Corporate Fashion introduceerde Van Winkel Fashion BV het betere herenshirt in de wereld van de bedrijfskleding. Stijlvolle shirts en blouses, die passen in het modebeeld van vandaag. LCF by Ledûb is daarmee perfect geoutilleerd om uw merkwaarden en identiteit te vertalen naar blouses en shirts voor uw medewerk(st)ers.

Gegarandeerd succes!

We garanderen dat uw kleding wat betreft kwaliteit, model, pasvorm, draagcomfort, materiaal, afwerking en design, volledig aansluit bij de visuele identiteit van uw merk. Want uiteindelijk zijn uw medewerkers een cruciale factor in het uitdragen van uw huisstijl.

Topkwaliteit

Al sinds 1963 zijn de overhemden van Ledûb een bekend begrip in de wereld van bedrijfskleding. De overhemden van Ledûb sluiten perfect aan op de hedendaagse mode. Geen wonder dat ze al die jaren al door heel Nederland leveren en ver daarbuiten. Het gemak in onderhoud en het draagcomfort van de heren overhemden maken het bedrijf tot een groot succes.

Overhemden, maar dan net even anders…

De overhemden zijn geschikt voor iedere gelegenheid, en voor ieder type man. Strijkvrije overhemden, een bijzondere collectie. De klassieke blauwe of witte overhemden maken de overhemden geschikt voor alle draagmomenten. Het draagcomfort en het onderhoudsgemak zijn een perfecte combinatie. Ook bijzonder zijn de Italiaanse overhemden van Ledûb. De details maken de overhemden toch net even anders. Een subtiele contrastverwerking aan de boord of een opvallend overhemd met print stof. Dat zijn de Italiaanse overhemden van Ledûc.

LCF Ledûc kleding professioneel bedrukken en borduren

Wat is promotionele kleding zonder jouw tekst, opdruk of logo? Promotionele kleding werpt pas echt zijn vruchten af als jouw merk of boodschap overkomt op het publiek. Daarom is het bij MW Bedrijfskleding mogelijk om de kleding van Ledûc te laten bedrukken en te laten borduren. In onze eigen drukstudio en borduurstudio kunnen we alle kledingstukken aanpassen naar jouw wensen. Op deze manier waarborgen we de kwaliteit en dragen jij en je personeel  iets waar je trots op kunt zijn.

Lees meer
© 2022 MW Bedrijfskleding
4,7/5/5 65 beoordelingen
0
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren
Privacybeleid