Shop-in-shops met ruime keuze aan bedrijfskleding

Eigen borduur- en drukstudio

Grootste showroom van Nederland

Advies op maat

Craft Sportswear

Craft is al jaren een vooraanstaand merk als het gaat om sportswear voor absolute topprestaties. Het merk biedt een collectie kleding waarmee je voorbereid bent op elk weertype. Kies voor luchtige tops en T-shirts voor zomerse dagen, en pak jezelf lekker warm in op de guurdere dagen met de softshells, jassen en thermokleding van Craft Sportswear.

MW Bedrijfskleding Showroom Craft sportkleding

Het draagcomfort van Craft Sportswear

Sinds 1974 is Craft Sportswear actief betrokken bij het onderzoek naar en de ontwikkeling van ventilatie en vochttransport en de eigenschappen van verschillende lichaamsweefsels. De resultaten van deze inspanningen zijn te vertaald naar het Craft Principe. Met het dragen van Craft kleding profiteer je daarom van een perfect microklimaat, dat zorgt voor optimale ventilatie en vochttransport. Craft heeft een optimaal 3-lagen-systeem ontwikkeld, waarbij elke laag zijn eigen bijdrage levert aan het totale draagcomfort.

Het verhaal van Craft Sportswear

Craft is een product van zweet en pijn, van wind en regen, van vallen en opstaan, en van de euforie die je ervaart bij het verleggen van je grenzen. Of het nu op de Olympische Spelen, thuis, in het bos of op straat is, Craft streeft altijd naar optimale prestaties. Performance is het kernwoord van het merk. Sinds 1973, het jaartal waarin de Zweedse uitvinder Anders Bengtsson in de allereerste set Craft thermo-ondergoed naar buiten ging, heeft het merk mensen droog gehouden en onder alle weersomstandigheden een optimale lichaamstemperatuur gegeven. Craft houdt van sport en gedraagt zich daar naar. Bijna elke dag verlaat een groep medewerkers van Craft het kantoor voor een kilometerslange run, een fietstocht of een langlauf-sessie, allemaal om de nieuwste artikelen te testen.
MW Bedrijfskleding Showroom Craft sportkleding
MW Bedrijfskleding Jesper Team

Is het tijd voor sportieve bedrijfskleding?

Maak een afspraak bij MW Bedrijfskleding

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jou en je medewerkers? Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Leek, maar we komen net zo graag bij jou langs op locatie. De koffie staat hier klaar! 

MW Bedrijfskleding Craft sportkleding

Craft Sportswear zit als een tweede huid

Craft ontwikkelt functionele sportkleding die een tijdje meegaat en bestand is tegen alle weersomstandigheden. Bovendien versterken de producten de sportprestaties van de gebruiker. Kleding maakt deel uit van de sportervaring, een verlengstuk van het lichaam. Sportkleding moet bijna aanvoelen als een tweede huid. Craft zet zich in om deze ervaring waar te maken. Het merk ontwikkelt haar producten zorgvuldig en met veel aandacht voor materialen, functionaliteit en kwaliteit. Een tweede huid betekent verantwoordelijkheid, voor u als gebruiker en ook voor het hele proces. Deze verantwoordelijkheid strekt zich daarom uit van de levenscyclus van het individu en het product tot de medewerkers, leveranciers, transporten en uiteindelijk de hele maatschappij.

De uitgebreide collectie van Craft Sportswear is geschikt voor alle sporters

Sport is een ontzettend breed begrip. Alleen de NOC*NSF erkent al meer dan 160 verschillende sporten. Voor de ene sport is de juiste kleding van groter belang dan voor de andere sport. Daarom biedt Craft veel verschillende producten aan. Van thermo-ondergoed tot schaatspakken. Craft heeft ook jassen en werkkleding in de collectie. Kom langs in onze showroom om inspiratie op te doen en om meer informatie te krijgen over de mogelijkheden van Craft Sportswear.
MW Bedrijfskleding Craft sportkleding
MW Bedrijfskleding Craft sportkleding

Sportkleding bedrukken en borduren

Zowel voor dames als voor heren is de pasvorm van Craft kleding van ongekende klasse. Bij MW Bedrijfskleding is het mogelijk om jouw sportkleding te laten bedrukken, zodat jij en je teamgenoten aangenaam herkenbaar zijn. Alle kledingstukken worden in onze eigen drukstudio bedrukt waardoor wij de kwaliteit kunnen garanderen en bewaren. Door de outfits van Craft te combineren met jouw eigen logo, tekst of opdruk draag je een outfit waar je trots op kunt zijn.
Personeelsfoto MW Bedrijfskleding Team Dorien

Bekijk alle bedrijfskleding in onze showroom

Maak een afspraak bij MW Bedrijfskleding

Wij kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van bedrijfskleding en werkkledij. We leren jou graag kennen. Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Leek, maar we komen net zo graag bij jou langs op locatie.
MW Bedrijfskleding Craft sportkleding

Voordelen van MW Bedrijfskleding

In onze showroom hebben we tot onze beschikking om te laten zien, passen en voelen. Daarnaast zijn er deskundigen die je kunnen helpen. Het voordeel van onze showroom is dat wij ook onze druk- en borduurstudio in huis hebben. Hierdoor kunnen we snel schakelen en het afstemmen op de klant zijn of haar wens(en).