Craft Sportswear

Toonaangevend in sportkleding

Craft is al lang een vertrouwde naam in sportkleding, bekend om hun liefde voor sport die duidelijk zichtbaar is in elk ontwerp. Met een uitgebreide collectie voor zowel mannen als vrouwen staat Craft bekend om de hoge kwaliteit en uitstekende prestaties van hun producten. Of het nu gaat om evenementen, teamuitjes, bedrijfsfitness of promotionele activiteiten, Craft biedt de perfecte kledingoplossingen die zowel functioneel als stijlvol zijn.

Divers assortiment voor elke sport

Sport is divers en de behoeften van sportkleding variëren sterk per activiteit. Craft begrijpt dit en biedt daarom een breed scala aan sportkleding aan, van thermo-ondergoed en schaatspakken tot jassen en werkkleding. Bezoek onze showroom om de vele mogelijkheden van Craft Sportswear te ontdekken en laat je inspireren door de verschillende stijlen en functies die Craft te bieden heeft.
Bekijk brochure

Personaliseer met jouw logo

De kleding van Craft staat bekend om zijn uitstekende pasvorm en comfort, essentieel voor elke sporter. Bij MW Bedrijfskleding kun je deze sportkleding personaliseren met jouw logo of tekst. Onze eigen drukstudio zorgt voor hoogwaardige bedrukking, waardoor elk teamlid aangenaam herkenbaar en trots kan zijn op zijn of haar outfit.
Klantcase: Voorbeeld
“MW Bedrijfskleding sloot het beste aan bij onze wensen. We voelen ons betrokken bij de omgeving waarin wij werken. Bij onze huurders en woningzoekenden natuurlijk. Maar dat betekent ook dat als het kan, we het liefst samenwerken met bedrijven in de omgeving.”

Naam Achternaam – Functie Bedrijf

Voordelen MW