Craft Sportswear

Craft is al jaren een vooraanstaand merk als het gaat om sportswear voor absolute topprestaties. Het merk biedt een collectie kleding waarmee je voorbereid bent op elk weertype. Kies voor luchtige tops en T-shirts voor zomerse dagen, en pak jezelf lekker warm in op de guurdere dagen met de softshells, jacks en thermokleding van Craft Sportswear. Zowel voor dames als voor heren is de pasvorm van Craft kleding van een ongekende klasse.

Sportshirts

Functionele sportshirt beschikbaar in veel verschillende soorten en kleuren.


Meer informatie

Sportjassen

Op wintersport en in koude weersomstandigheden is thermokleding van groot belang. De jassen van Craft bieden bescherming n veiligheid als geen ander.


Meer informatie

Vrije tijd en sportsweaters

De sweaters van Craft werken voor zowel vrije tijd als voor sport bezigheden. Gemaakt van zachte en functionele materialen voor maximale comfort.


Meer informatie

Truien en thermokleding

Door weer en wind lopen, fietsen en sporten is geen probleem met de thermokleding en truien van Craft.


Meer informatie

Sportpolo's

Functionele polo's voor alle sporten. Bij MW Bedrijfskleding is de sportkleding drukbaar met jouw logo.


Meer informatie

Sportbroeken

De performance sportbroeken van Craft zijn gemaakt om je warm te houden en het beste uit jezelf te halen. De broeken zijn voor elke sporters, van hardlopers tot wielrenners.


Meer informatie

Vesten

De Craft vesten zijn geschikt voor dames en heren. Voorzien van functionele technologie wat jouw sport optimaal maakt.


Meer informatie

Accessoires

De kleine dingetjes doen het hem. Zoals comfortabele sokken, voorgevormde handschoenen, warme mutsen of ergonomische drinkflessen kunnen het verschil maken.

Sporttassen

De collectie van hoge kwaliteit tassen komt in verschillende producten zoals trainingstassen, sporttassen, wastassen, waterbestendige tassen. De tassen zijn duurzaam en gemaakt van de beste materialen en beschikbaar in veel verschillende kleuren.

Het draagcomfort van Craft

Sinds 1974 heeft Craft Sportswear zich actief betrokken bij het onderzoek naar en de ontwikkeling van ventilatie en vochttransport en de eigenschappen van de verschillende weefsels. De vruchten van deze inspanningen zijn te vertalen naar het Craft Principe. Met het dragen van Craft kleding profiteert je van een perfect microklimaat, dat zorgt voor optimale ventilatie en vochttransport. Craft heeft een optimaal 3-lagen-systeem waarbij elke laag zeer belangrijk is voor het totale draagcomfort.

Het verhaal van Craft Sportswear

Craft is een product van zweet en pijn, van wind en regen, van vallen en opstaan, en de euforie die je ervaart bij het verleggen van limieten. Of het nu op de Olympische Spelen, thuis, in het bos of op straat is, Craft sportkleding streeft altijd naar optimale prestaties. Performance is de kern van het merk Craft. Sinds 1973, toen de Zweedse uitvinder Anders Bengtsson in de allereerste set van Craft thermo ondergoed naar buiten ging, hebben ze mensen droog gehouden en bij alle weersomstandigheden een optimale lichaamstemperatuur behouden. We houden echt van onze sport en leven erna. Bijna elke dag is een groep medewerkers van Craft te zien die het kantoor verlaten voor een 5-10 kilometer lange run, een fietstour of, als het weer het toelaat, langlaufen om de nieuwste apparatuur te testen.

Een outfit die zit als een tweede huid

Craft ontwikkelt functionele sportkleding die ontworpen is om in de loop van de tijd mee te gaan en bestand te zijn tegen zware omstandigheden en weersomstandigheden. Bovendien versterken de producten de sportprestaties van de gebruiker. Kleding maakt deel uit van de sportervaring, een verlengstuk van het lichaam, bijna als een tweede huid. Je ervaring is de passie van de Craft kleding. Daarom ontwikkelen ze producten zorgvuldig en met veel aandacht voor materialen, functionaliteit en kwaliteit. Een tweede huid betekent verantwoordelijkheid, voor u als gebruiker en ook voor het hele proces. Deze verantwoordelijkheid strekt zich daarom uit van de levenscyclus van het individu en het product tot de medewerkers, leveranciers, transporten en uiteindelijk de hele maatschappij.

De collectie van Craft is een uitgebreide

De wereld van sport is breed. Alleen de NOC*NSF erkend al meer dan 160 verschillende sporten. Voor de ene sport is sportkleding van meer belang dan de ander. Daarom biedt Craft veel verschillende producten aan. Van thermo ondergoed tot schaatspakken. Maar Craft heeft ook jassen en werkkleding in de collectie. Bij MW Bedrijfskleding om Craft bedrijfskleding te maken. Kom langs in onze showroom om inspiratie op te doen en om meer informatie te verkrijgen over de mogelijkheden van Craft Sportswear.

Sportkleding laten bedrukken naar jouw wensen

Bij MW Bedrijfskleding is het mogelijk om jouw sportkleding te laten bedrukken, zodat jij en je teamgenoten herkenbaar zijn. Alle kledingstukken worden in onze eigen drukstudio bedrukt waardoor wij kwaliteit kunnen garanderen en bewaren. Door de outfits van Craft te combineren met jouw eigen logo, tekst of opdruk heb je de perfecte outfit waar je trots op kan zijn.