Projob Workwear

Op zoek naar professionele werkkleding met een aangename prijs/kwaliteitsverhouding? Ontdek de prachtige Prio-collectie werkkleding van Projob.
MW_Bedrijfskleding_Projob_werkkleding

Projob workwear voor de echte vakman!

ProJob Swedish Workwear staat voor hoge kwaliteit, functionaliteit, modern maar ook ergonomisch. Projob heeft werkkleding die de zwaarste en ruwste werkomstandigheden kan doorstaan. De werkkleding van Projob bestaat uit een divers assortiment bedrijfskleding voor diverse sectoren zoals de bouw, industrie, keuken, transport en high visibility.

Projob Workwear, ook voor schilders!

Projob Swedisch Workwear bestaat uit een ruim assortiment aan werkkleding. Deze collectie is ook uitermate geschikt voor schilders. Een complete witte lijn met werkbroeken met kniezakken en versteviging.
MW_Bedrijfskleding_Projob_werkkleding
MW_Bedrijfskleding_Projob_werkkleding

Projob workwear, ook voor dames!

Niet alleen werkkleding voor echte vakmannen, maar ook voor vrouwen. Van high-vis tot aan softshell jassen en werkbroeken. Speciaal gemaakt voor de vrouwelijke vorm.

Bekijk alle bedrijfskleding van Projob in onze showroom

Maak een afspraak bij MW Bedrijfskleding

Wij kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van bedrijfskleding en werkkledij. We leren jou graag kennen. Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Leek, maar we komen net zo graag bij jou langs op locatie.
MW_Bedrijfskleding_showroom_MW_projob

Voordelen van MW Bedrijfskleding

In onze showroom hebben we tot onze beschikking om te laten zien, passen en voelen. Daarnaast zijn er deskundigen die je kunnen helpen. Het voordeel van onze showroom is dat wij ook onze druk- en borduurstudio in huis hebben. Hierdoor kunnen we snel schakelen en het afstemmen op de klant zijn of haar wens(en).