Cutter Buck

Een merk voor alle facetten van bedrijfskleding

Cutter & Buck begon ooit als een sportief Amerikaans merk voor de golfbaan maar heeft zich ontwikkeld tot een veelzijdig merk dat kleding biedt voor de gehele bedrijfskledingmarkt. Of het nu gaat om promotionele kleding, representatieve outfits of sportkleding, Cutter & Buck staat garant voor kwaliteit. De kleding is specifiek ontworpen om jouw merk en boodschap effectief uit te dragen, met hoogwaardige materialen die perfect aangepast kunnen worden aan jouw huisstijl door middel van diverse veredelingstechnieken.

Cutter & Buck Sportswear: voor optimale prestaties

De sportswear collectie van Cutter & Buck is ontworpen voor serieuze sportprestaties, zowel op de golfbaan als daarbuiten. Deze collectie, beschikbaar voor zowel dames als heren, kenmerkt zich door gedetailleerd design en functionaliteit. Kies voor Cutter & Buck sportswear als je voor jouw club, bedrijf of team comfort en stijl wilt combineren, ondersteund door een duidelijke visuele signatuur.
Bekijk brochure

Cutter & Buck lifestyle: stijlvol voor elke gelegenheid

De lifestyle collectie van Cutter & Buck is ideaal voor wie kwaliteit en detail belangrijk vindt in dagelijkse kleding. Geschikt voor diverse gelegenheden, biedt deze collectie een eenduidige uitstraling die verschillende doelgroepen aanspreekt en verbindt door unieke designs en een consistente stijl.
Klantcase: Voorbeeld
“MW Bedrijfskleding sloot het beste aan bij onze wensen. We voelen ons betrokken bij de omgeving waarin wij werken. Bij onze huurders en woningzoekenden natuurlijk. Maar dat betekent ook dat als het kan, we het liefst samenwerken met bedrijven in de omgeving.”

Naam Achternaam – Functie Bedrijf

Voordelen MW