Shop-in-shops met ruime keuze aan bedrijfskleding

Eigen borduur- en drukstudio

Grootste showroom van Nederland

Advies op maat

Cutter & Buck

Cutter & Buck, een merk afkomstig uit de Pacific Northwest. Het merk beschikt over een gevarieerde collectie waarin er voor elk weertype iets geschikt is vanwege het bijzondere klimaat in de Pacific Northwest. Het merk is in 1989 opgericht specifiek voor het buitenleven met als hoofddoelgroep, de veeleisende golfer.

MW_Bedrijfskleding_james_Harvest

De perfecte outfit van Cutter & Buck voor elke gelegenheid

Wat begon als een sportief kledingmerk dat er netjes uit moest zien op de golfbaan is uitgegroeid tot een merk dat geschikt is voor de volledige collegiale kledingmarkt. Het is zowel geschikt als promotionele, representatieve en sport kleding.

De promotionele kleding van Cutter & Buck heeft één doel

Alle kleding van Cutter&Buck is ontwikkeld vanuit één hoofddoel: het moet een goede drager zijn voor je merk en je boodschap. Dit houdt in dat de kleding gemaakt wordt van een mooi materiaal wat op verschillende manieren veredeld kan worden. Het brede kleurenpalet maakt het mogelijk om mooi aan te kunnen sluiten bij de huisstijl. En de ruime maatbogen en verschillende pasvormen voor dames, heren en kinderen zorgen ervoor dat iedereen in jouw bedrijf jouw merk en de boodschap met trots kan dragen.

MW_Bedrijfskleding_james_Harvest
Personeelsfoto MW Bedrijfskleding Team Dorien

Bekijk alle bedrijfskleding in onze showroom

Maak een afspraak voor Cutter & Buck bij MW Bedrijfskleding

Wij kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van bedrijfskleding en werkkledij. We leren jou graag kennen. Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Leek, maar we komen net zo graag bij jou langs op locatie.
MW Bedrijfskleding showroom bedrijfskleding werkkleding Cutter & Buck

Voordelen van MW Bedrijfskleding

In onze showroom hebben we tot onze beschikking om te laten zien, passen en voelen. Daarnaast zijn er deskundigen die je kunnen helpen. Het voordeel van onze showroom is dat wij ook onze druk- en borduurstudio in huis hebben. Hierdoor kunnen we snel schakelen en het afstemmen op de klant zijn of haar wens(en).